Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Runuo Hazir world spawn

Dracon

Öne çıkan mesajlar

said:
Erutan, 10 February 2004 20:39 tarihinde demiş ki:
dracon zaten otomatik olarak spawnlı Runuo
hakkatende öle :D .[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

runuoda otomatik spawn yapan sistem var runuo.com forumlarında bulabilirsiniz. hatta googledan bulmak bile mümkün. ben kullandım, bi sürede tüm worldü spawnlıyo. siz hangisinin olmasını, hangisinin olmamasını istiyosunuz dialogdan seciosunuz cok kullanisli bisey.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TheCoder, 10 February 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
hemen aldınız adamı aşağıya ki hepiniz hatalısınız runuo def. packde hepsi yok runuo.com script submis. bölümünde worldler var hazır olarak + spawner sistemi var ultimate spawner die ben onu tavsiye ederim çok işe yarıyor..
tam linki verebilirmisin ?[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Larethian, 11 February 2004 02:23 tarihinde demiş ki:
eğer farklı bir map düşünüyorsana kendin koyman daha iyi olur

Auto-spawnla kendi koymuyormu zaten.Sen sadece hangisinin spawn olacağını dialog'dan seçiyosun diyo arkadaş.[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

bi tartışmadan adam gibi yazın...
yaa bunu kullanalım da bunu kullandıımızda tmmen bu worldü donatıo mu yoksam biz yine elle ayarlamalar mı yapçaz?[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bivrip, 12 February 2004 01:08 tarihinde demiş ki:
bi tartışmadan adam gibi yazın...
yaa bunu kullanalım da bunu kullandıımızda tmmen bu worldü donatıo mu yoksam biz yine elle ayarlamalar mı yapçaz?

sitesinde açıkladığına göre bır ekran çıkıyor ve siz istediğiniz ayarları seçiyorsunuz, ona göre istediklerinizi ekliyor. benim gözüme ilişen sanırım orclarla ilgili ayrı bir bölüm vardı..

2 mb gibi ufak birşey. çekip bir test et istersen..
hem bizimle de paylaşırsın :P[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dmx, 12 February 2004 00:58 tarihinde demiş ki:
2 ki$inin arasina niye giriyorsun? sazan misin? ha sazansan git bi gole orada sazanligini yap.

Bu lafları ilkouklda bırakmamız gerekmezmiydi?

Burası bir yardım forumu gereksiz agresiflik yaparak asıl sen forumları kirletiyosun...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MumChamber, 12 February 2004 02:04 tarihinde demiş ki:
said:
yoo niye bi tarafimdan yazayim, hem 2 ki$inin arasina niye giriyorsun? sazan misin? ha sazansan git bi gole orada sazanligini yap. forumlari kirletme.

bakıyorum hemen agresifleştin?

sakin sakin..

sazanlara kar$i antipatim var. adam gibi bi$i yazsaydin, adam gibi cevap alirdin. post kasacam diye ota boka mesaj atip millete sata$irsanda hakaret yersin o kadar . [signature][hline]- never too old to learn!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Korax, 12 February 2004 10:17 tarihinde demiş ki:
said:
2 ki$inin arasina niye giriyorsun? sazan misin? ha sazansan git bi gole orada sazanligini yap.

Bu lafları ilkouklda bırakmamız gerekmezmiydi?

Burası bir yardım forumu gereksiz agresiflik yaparak asıl sen forumları kirletiyosun...

al bide 4.'su cikti. bozacinin koruyucusu $iraci misali. karde$im sen niye turuyosun ortaya? daha dun ku bebesin ya.[signature][hline]- never too old to learn!
Sosyal ağlarda paylaş

istediimiz gibi konuşmaya hakkımız war şu anda dmx çünkü sen forumun düzenini bozuosun tartışma çıkarıosun
biraz düzgün konuş insanlara ööle dünkü bebe flm deme sen çok büyük deilsin gittikçe de küçülüosun millete sataşmanla!
bi tartışmadan adam gibi konuşma olsa bi gün içim yanmıcak ama her dakka her dakka da olmaz ki alla alla[signature][hline]Forumlara bir şey yazmadan önce dur iki kere düşün sonra da tıkla
-----------
We are following the will of the one
Through the dark age
And in to the storm
Lord I'm mean
-----------

Ardenia FRP Sitesi|Sözlükçe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dmx, 12 February 2004 13:46 tarihinde demiş ki:
al bide 4.'su cikti. bozacinin koruyucusu $iraci misali. karde$im sen niye turuyosun ortaya? daha dun ku bebesin ya.

5 dakikadır düşünüyorum.. böyle bir mesaj yazan birini topluma geri kazandırmak mümkün müdür? mümkünse nasıl yaparım..

cevap bulamadım..[signature][hline]its supersonic
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...