lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ya oyunu, arkadaşımın HDD'sinden kendi HDD'kime attım ama gel görki bazı font yazı karetterleri bozuldu garip semboller halinde görüyorum yazıları, secme ekranındaki karakter ve server isimleri bozuk, bir registry olayımı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bence sorunun kaynağı büyük ihtimal oyun kurulumunda windows klasörünede dosya atıyor olması.. onları atlamış olduğun için sende eksik kalıyordur.. registry'e de anahtar atıyordur muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aynı problem bendede var. cozum mevcutmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 server ekranında yasıorum sadece, server ısımlerını goremıyorum.biri bana popüler bir pvp sunucusun ustten kacıncı oldugunu soylebilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 arkadaşımın use-hardiskinden atmıştım benim makinaya ama arkın use-hdd'sinden oynadığımzaman (kendi makinemden oyunu install etmemiştim) fontlarda sorun yoktu kopyala-yapıştıryatıktan sonra bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 KEndi PCnize oyunu kurun daha sonra arkadaşınızdan aldığınız Folderı oyunu kurdugunuz folderın uzerine Copy paste yapın. Patchleri indirmenize gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar