di Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Selamlar, Kısa bir süredir anime.gen.tr'nin yönetim kurulundayım ve konuştuğumuz kadarıyla kısa süre için Türkiye'de anime adına oldukça güzel değişiklikler/yenilikler olacağını umuyorum. Bir çok yeni girişim ve proje mevcut. Bunlardan bir tanesi de Anime TV Projesi. Anime TV normal bir televizyon kanalı değil, bir internet tv projesi aslında. Fakat youtube tarzı yükle video'yu izlensin değil. Sürekli bir yayından bahsediyoruz. Anime gösterimlerinden tutun da çeşitli programlara kadar. İşin en güzel yanı ise tüm bunların yasal olacak olması. Kapatılma derdi yok, ceza derdi yok. Cuma akşamına kadar projeyi ve proje ile ilgili fikirleri toparlayıp ilgili kişilere iletmem gerekiyor. Bu bağlamda aklınızdakileri, "şu da olsa güzel olabilir" gibi fikirlerinizi iletirseniz onları da ekleyebilirim. Pek bi heyecanlandım birden. Hadi anacım el atın bi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Hadi hayırlısı umarım başarılı olur. Projeye örnek http://teknosohbet.tv/ var. Belki size yardımcı bile olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 - Geniş yayın yelpazesi (eski, yeni, aksiyon, drama vs) - Tekrarlar - Klasikler Kuşağı - J-pop, J-Rock, anime music, OP, ED çalınacağı bir müzik "programı" - Yayınlanan animelerin orjinal japonca seslendirmesi ile izlenebilmesi. Gerekirse ikinci bir audio stream yapılsın, altyazıların dili önemli değil ama Japonca dub KESİNLİKLE olmalı - Bu işten anlayanlar tarafından yapılan bir tanıtım/tartışma programı - Küçük yarışmalar olabilir DVD veya figür vs ödüllü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 valla düşündüklerimin hepsini yazmış kaede, aynen destekliyorum önerilerini. :) ayrıca başarılar, böyle bir girişim şüphesiz yeterli ilgiyi görecektir. merakla bekliyoruz. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 benim düşündüklerimden de fazlası olduğu için ses çıkarmadım, kafamı salladım kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Kaede bu anı bekliyordun herhalde =) Adam direk dizdirmiş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Evet kağıttan okudum çok heyecanlıydım 3 dakika sürmedi onları düşünüp yazmak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 animelerin çıkan oyunlarının gösterildiği incelendiği bir program diyeceğim. wii oyunlarından ps1 oyunlarına kadar hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Evrenler Kuşağı olabilir, birden çok serileri olan anime serilerinin evren incelemeleri olabilir: Crest of Stars, Gundam, Macross gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 moriQ said: Hadi hayırlısı umarım başarılı olur. Projeye örnek http://teknosohbet.tv/ var. Belki size yardımcı bile olabilirler. güzel bir oluşummuş bu ya :) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Kaede'nin de dediği gibi, Japonca Dub kesinlikle olmalı, yoksa izlemek için açıkcası kılımı bile kıpırdatmam. Şekil 1A: MTV'deki yayınların türkçe düblaj olduğunu duydum, Japonca Dub olsalar bile Türkçe olduğunu duymam bana yetti. 1 kere bile açıp bakmış değilim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 ssj4songoku said: Şekil 1A: MTV'deki yayınların türkçe düblaj olduğunu duydum, Japonca Dub olsalar bile Türkçe olduğunu duymam bana yetti. 1 kere bile açıp bakmış değilim henüz. MTV'de Japonca dublaj da var Türkçe de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 SturmVogel said: ssj4songoku said: Şekil 1A: MTV'deki yayınların türkçe düblaj olduğunu duydum, Japonca Dub olsalar bile Türkçe olduğunu duymam bana yetti. 1 kere bile açıp bakmış değilim henüz. MTV'de Japonca dublaj da var Türkçe de... Sende de okuma sorunu var herhalde Sturm kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Hayır okuma sorunu yok, şöyle diyeyim MTV hem Japonca hem Türkçe dublaj yapıyor çünkü ülkemizde altyazılı film vs izleyemeyen göz ardı edilemeyecek bir kitle var. Kendileri bence doğru olan birşey yapıyor çünkü animenin az biraz yayılabilmesi için iyi bir ayrıntı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Neyse ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Ne açıdan düşündüğünü bilmiyorum ama tek dublaj Japonca olmasından daha iyi bu şekilde yapmaları. Yani Türkçe dublaj sevmeyen olabilir, katılıyorum ama yapıcı bir yaklaşım olmuyor bu yani Türkçe dublaj varsa direkt karşı çıkmaya gerek olmayan bir ayrıntı bence. Tabii anime forum kısmındaki gaflar tartışılabilir o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Olsun türkçede dublajda olsun jap dub da olsun ing dub da olsun. Şahsen jap dub dışında ölsem izlemem ama diğerleri de olsun seçenek olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 ii de herşeyi yasal bi anime tv nin çat diye kurulması zor bence. başrırlarsa takdir ederim. çünkü yasal olarak tüm o animelerin yayım haklarının satın alınması gerekiyor. bu, dizi tv yapayım, lost olsun, heroes olsun, friends olsun vs. demek gibi bişey. o sözleşmeleri dev kanallar ble bi taraflarından terleyerek yapıolar. tabi internette iş nasıl olur bilmiorum ama o kadar kolay olsa narutolar youtue a düşer düşmez kaldırılmazlardı gibi gelio bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Sorun olabileceği yönünden kuşku varsa o zaman da olası Anime Tv'de sadece Türkiye için lisanslanmamış animeler yayınlanır, ben bir sorun olacağını düşünmüyorum. (Crunchyroll türü online anime sitelerini geçtim, Winamp üzerinden yayın yapan TV'ler bile Hellsing, EVA, Naruto gibi animeleri veriyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 SturmVogel said: ülkemizde altyazılı film vs izleyemeyen göz ardı edilemeyecek bir kitle var. bu kitle gerçekten de var ve azımsanmayacak boyutlarda, iki halde de yayın yapmak teknik olarak mümkünse elbette ki çok daha iyi olacaktır. ben birine "ya bak şunu izle, süper" dediğimde altyazı onu üşendiriyorsa sonuç olarak bu oluşum maksadına hizmet etmeyecektir. özel meraklısı zaten net üzerinden istediği herşeye ulaşabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 madem 7/24 bir yayın olacak, normal televizyonda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 tunca said: madem 7/24 bir yayın olacak, normal televizyonda olsun Sanal TV olmakla gerçek TV olmak arasında dağlar kadar fark var. Atıyorum 24 saat ismi cismi bilinmeyen grupların kilise müziği gibi müziklerini çalıyorsun. RTÜK geliyor sana "ya şarkı/albüm başına bana şu kadar ödersin ya yayın iznini iptal ederim" diye şart koşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Türkçe altyazı veya dub olsun sorun değil ama Internet yayını yapılacaksa en azından ekstra bir stream konulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Öneriler ilgili yerlere iletildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 gösterilcek animelerin Türkiye telif hakları alınıp mı yayınlanacak?veya internet tvlere başka bir prosedür mü geçerli oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar