yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yav said: yalandır o. akıllının teki unrated bir trash grubunu dağıtıyo metallica new album hedehödö diye, ufak bir heycan oluyo sonra geçiyo falan.. İnanmıyorum açıkçası bu albümün henüz orda burda dolaştığına :) ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bu ne olm ride the ligthning guitar ve davul tonları falna. Böle albüm nie çıkarsın metallica . Direk feyk bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bı ara bı haber duymustum...ea metalloca ıle anlasmıs ve son albumu sagdece rock band desteklı cıkaracaklarmıs... ama bakalım ne olcak.. bu arada bundan baska aldum cıkarmayacklarmıs... bu son dıolar dogrumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 feyktir feyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 eregorn said: bı ara bı haber duymustum...ea metalloca ıle anlasmıs ve son albumu sagdece rock band desteklı cıkaracaklarmıs... ama bakalım ne olcak.. bu arada bundan baska aldum cıkarmayacklarmıs... bu son dıolar dogrumu... parasız kalırlarsa yaparlar gene st.anger gibi bir albüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bi çıkamadı! marttan beri oyalıyo adamlar. oha yalnız feci heycanlandım süper olcak gibi gözüküyo misson metallicadaki videodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Riverwind said: parasız kalırlarsa yaparlar gene st.anger gibi bir albüm Metallica? Parasız kalmak? wtf? Sence ömürlerinin sonuna kadar hayvansal bir servetle yaşayacak para kazanmamışlar mıdır, 20 küsür yıldır içinde oldukları ve bu süreç içersinde hep deli prim yaptıkları müzik piyasasından? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Hahahaha çok salak bişey geldi aklıma da, paylaşmicam hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 adamlar para yapmışlarki albüm yapmıyorlar : ) bana kalırlarsa şimdi albüm yapıyorlar onu bile bilmem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 SKOM'da belli oluyor zaten james dirtek diyor hatta torunumun çocuğunu okutacak kadar param var diye. para muhabbetleri çok gereksiz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 zenginin mali zugurtun cenesini bi rahat birakmadi gitti arkadas, ule olm size ne metallicanin parasindan pulundan, dagilin gozum gormesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Beğenmedim hiç, davullar sololar felan hiç olmamış. edit:tüh lan daha çıkmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geldiler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 rezilligin zirvesindesin adamum seni kiniyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar