Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ortalıkta şu liste ile dolanan; Metallica - Trashed Metallica - I.N.U. Metallica - Under Influences Metallica - Set Me Free Metallica - Devour Metallica - Dead Cell Metallica - Fetish Metallica - Throne of Ivory Metallica - Back to Anger Metallica - The Soul Right bir albüm var, demo oldugu ilerideki çıkıcak albüm olduğu söyleniyor. kimsenin bilgisi varmi bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yok çıkacak çıkacak oyalamasından başka bişey duymaıdm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 INU neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 i need you diyesim geldi, ama değildir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 release ne zmn haber verdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 son açıklamada davulcu lars urlich eylül 2008 demişti yeni albüm için. ismi de belliymiş ancak her an oynama yapabilecekleri için açıklamıyorlarmış. ayrıca mission metallica adında bir web sitesi açtılar yeni albümün kayıtlarından görüntüler, riffler vs içeren böyle belirli aralıklarla materyal yayınlanan bir site açmışlar. buradanda yeni albümle ilgili sneak peek'ler bulunabilir. sloganı da zaten "here the new album before its done." ben dinlediğim kesitlerden master of puppets ve and justice for all karışımı bir albüm bekliyorum. lars davul tonunu eski haline çevirmiş ancak o master of puppets ya da ride the lightning tonu yok tabi. kirk yeniden solo atmaya başlamış duyduğum bir solo var ki wah pedal kullanmış beni benden aldı diyebilirim. :) eylül çabucak gelmeli ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 albümü dinlemeye başladım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 nası yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 nasıl dinledin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bende varda : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 rapidleyip atıver bize de hacı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 yalandır o. akıllının teki unrated bir trash grubunu dağıtıyo metallica new album hedehödö diye, ufak bir heycan oluyo sonra geçiyo falan.. İnanmıyorum açıkçası bu albümün henüz orda burda dolaştığına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Lethious said: duyduğum bir solo var ki wah pedal kullanmış beni benden aldı diyebilirim. Zaten wah sız 3 tane solosu var adamın ikisi birbirinin aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bilemicem yalanmıdır değilmidir ama güzel bi albüm olmuş sololar falan trashed te manyak. ki last fm. bile gösteriyor parçaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 rapid linki varsa öm pls ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kirk'te geri vokal yapacakmış bu arada bu albümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peter Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 evet sabırsızlıkla bekliyoruz açma bunu açma kötü espri http://farm2.static.flickr.com/1132/1199659277_d767ffa987.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 turneden önce olmasın albüm çıkışı..konser için şarkı ezberlemek zorunda kalmayalım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 turnede yeni albümden bişeyler illaki çalıolardır gibi gelio bana? bence yeni albümden gaz 1-2 sevdikleri varsa çalsınlar ne çalsalar o sırada mükemmel bi gaz yaşayabilirim şahsen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 rapid isteyenler msj atsın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 :) rapid linkini pmleyebilirsen süper olur kekleniyoruz gibi bir his var içimde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 yok öyle bişey %50si yapıldı sizde dinleyin bakalım yazın sonra ne karar verceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 torrent sitesine baktım şimdi "apeiron" un önerisi ile şimdi biri yazmış hatta 2 saat olmamış bile albüm "Eternal Decision" diye bi gruba aitmiş paradon bende metallıca diye 2 gün dinledim ama : )) edit: haa sesinden anlamadınmi öküz diyen olabilir emin olun ses deli benziyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 bizim arkadaş 1 ay falan önce 2 gün klibini izlemişti yeni klip diye (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar