Stalin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kendi topiğinde mi post kasıyon la ikide bir hoşbulduk diye. Hoşgeldin ayrıca Alıntıla
Reventon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Olur mu yaw :D selama karşılık olsun diye şeetmiştim ben. Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 @stalin: Ben de aynısını demeye girmiştim mesajı onun attığını görünce :D Paticiğe girdiğin gibi tepkiyi çektin dostum helal :P Alıntıla
slickers Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 her gelene post kasıyorsun demeyin şurada madalyası olana vermiyor kimse Alıntıla
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 slickers said: her gelene post kasıyorsun demeyin şurada madalyası olana vermiyor kimse Arkadaşım o ben pisliğine diyecektim zaten :D Alıntıla
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 hahaha bırakın ya ilk 3-5 mesajdan bişe olmaz =) Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.