Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 şubat'ta paticik halkı ne yapıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla 14 Şubat için ben de kzız arkadaşım da "boş" diyoruz... Ama adı sevgililer günü değilmi? Bahane hazır birlikte vakit geçirmeye[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Mesaj tarihi:
valla daha dun ayrildim tekrardan benim kizla :) en azindan hediye hedesinden kurtuldum :D[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
oha 7 sene? evli felan degilsen iyi dayanmişsin valla ben 7 hafta dayanabildim en sonkine :p[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
yaw kızın biri sevgililer gününde naapıcaz diye sordu.yani normal arkadaşım.bende "walla ben bişi yapmıycam evde oturacam sahsen" dedim.ardından gelen cevap acayip kafamı karıştırdı."napıyosun diye sormuyorum napıcaz dye soruyorum".buyur burdan yak.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Galiba tekrar estireceğim.
Mesaj tarihi:
euhueh. tamam işte kiz sana mum yakmiş. ok dir . sen sap girmicen bu 14 şubata rad :)[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
ben yakmayayım, siz yakın

eh ne diyeyim... kız açık açık 14 Şubat'ı seninle birlikte geçirmek istediğini söyledikten sonra gereksiz çekingenliğe gerek yok. Ha tabi sen onu arkadaşın olarak bağrına basmışsan sözüm yok ama eğer aksi yönde bir eğilimin varsa gereksiz yere çekingen davranmana ne gerek?[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Mesaj tarihi:
Valla ben 14 subata kadar kesın bır sevgılı bulucam.
Bos gecırmek olmaz![signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Mesaj tarihi:
Nası ya... Bulacam diye bulunuyo mu? Tadı çıkar mı o zaman?[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Mesaj tarihi:
konser dusunuoyudum
satislara geldim ama hala dusunuyorum[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 08 February 2004 02:16 tarihinde demiş ki:
Nası ya... Bulacam diye bulunuyo mu? Tadı çıkar mı o zaman?

Valla Ortam oldugundan bulmak kolay tıp te olunca :P
Havasını basar[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Mesaj tarihi:
13 u - umrumda degil
14 u - umrumda degil, depresyon gelicekse zaten ozel bi gunde deil hergun gelir
15 i - eee umrumda deil!
:)

birinin dedigi gibi, tek gunu olmaz bu olayin, madem o kadar kiymetli her gun hediye alin birbirinize :P[signature][hline]Lights out,
. As you hit the ground...
Mesaj tarihi:
Şahsen 14 Şubatta Hastası olduğum Bir Ütgm var ona bir gül vericem artık askerliğimi yakmassa :)

Yanlış anlaşılmasın ütgm bayan :)[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Mesaj tarihi:
14 şubat t a neymis??¿¿
satıcıların çıkardığı bi gün...[signature][hline]doğum acıdır
yaşam acıdır
ölüm acıdır
aslında hepsi aynıdır...

:rock:To LiVe iS To Die:rock:
  • Yeni Oluştur...