Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 şubat'ta paticik halkı ne yapıyor?

blademaster

Öne çıkan mesajlar

Valla 14 Şubat için ben de kzız arkadaşım da "boş" diyoruz... Ama adı sevgililer günü değilmi? Bahane hazır birlikte vakit geçirmeye[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

yaw kızın biri sevgililer gününde naapıcaz diye sordu.yani normal arkadaşım.bende "walla ben bişi yapmıycam evde oturacam sahsen" dedim.ardından gelen cevap acayip kafamı karıştırdı."napıyosun diye sormuyorum napıcaz dye soruyorum".buyur burdan yak.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz:
Bir zamanlar fırtınalar estirirdim
Galiba tekrar estireceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yakmayayım, siz yakın

eh ne diyeyim... kız açık açık 14 Şubat'ı seninle birlikte geçirmek istediğini söyledikten sonra gereksiz çekingenliğe gerek yok. Ha tabi sen onu arkadaşın olarak bağrına basmışsan sözüm yok ama eğer aksi yönde bir eğilimin varsa gereksiz yere çekingen davranmana ne gerek?[signature][hline]çok mu lazım ya "sevgililer günü".... ulan ben sevgilimi her gün seviyorum, her gün sevgiliyiz.... üstelik deli gibi seviyorum; hatta deliye her gün bayram
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 08 February 2004 02:16 tarihinde demiş ki:
Nası ya... Bulacam diye bulunuyo mu? Tadı çıkar mı o zaman?

Valla Ortam oldugundan bulmak kolay tıp te olunca :P
Havasını basar[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır!

Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden
Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden
KURSUNU YER!!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen 14 Şubatta Hastası olduğum Bir Ütgm var ona bir gül vericem artık askerliğimi yakmassa :)

Yanlış anlaşılmasın ütgm bayan :)[signature][hline][b]www.dragger.org
[b]
Trance,Epic-Trance,Hard-Trance,Progressive-Trance,Progressive-House,Goa-Trance,Tech-Trance,Acid-House,Afro-House,Booty-House,Deep-House,Disco-House,Dubby-House,Funky-House,Hard-House,Latin-House,Tribal-House
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...