Deli333 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Aynı şeyler. nasıl olsa sevgilimiz yok .[signature][hline]"dark tranquillity'nin her şarkısı bir büyüdür ve bu büyüyü yapmayı bilen sadece 6 kişi vardır." $aban matrix Revolutions Recep Tayyip Ermetal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Wendigo, 06 February 2004 19:30 tarihinde demiş ki: sahnedeyim... 3 tane adamla bakışarak kutlayacz yani ;) akabinde? ;) efenim ben de özel bişi yapmayarak geçirmeyi düşünüyorum o günü. hem kalabalık sevmem. dışarlarda haftaiçi filan gezmeyi seviyos bis.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 akabinde 04.00 uçağıyla istanbula uçacam zira ordaki gizli sevgilimle buluşacaz da [di mi cevat abi] evet?[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Odamda moviemax izliyor olacam büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bi arkadaşım aya irinideki beyaz + sezen aksu olayına bilet almış bana da ilginç geldi ama ne biliyim o ortamı bilmiyorum nasıdır ve kötü veya yeterince ii deil diosanız tavsiye lütfen...[signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: eagle_dnz, 06 February 2004 18:00 tarihinde demiş ki:paran varsa kız kulesi süpermiş diye duydum gidenm arklar var tam 14 şubatlık ama önceden rezervasyon yaptırmak gerekir bence!! ya oraya yer ayırttım ama menüyü pek sevmedim vogue a da yer ayırttım hem daha ucuza gelir hem de fix menü salaklığı yok :-) ama daha da tavsiye alabilirim şu 1 2 gün. malum yerler doluo :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Kasma kızkulesi falan git "burger" a "mek" e [Bu mesaj Boojack tarafından 06 February 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Boojack tarafından 06 February 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 valla kiz arkada$ini yeni birakmi$ biri olarak keyif icerisinde gecirecem, bu sira icerisinde ba$ka bir kizdan ho$lanmazsam tabi :)[signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Tabii yaa dimi :D[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 13 ünde evleniyorum o kadar:P[signature][hline]Denize açıldım sevmeye sevilmeye Anladım sevmek gibisi yok Yağmura soyundum yavaş yavaş yağar diye Damlalarda yüzmek gibisi yok The person you have seen is going to suicide.Please remember him... LevieAgainstTheConsole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 valla dersane var gerçi ama bişiler yapıcaz artık ekçez dersaneyi fln bakarz :)[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 14 şubatta en güzelini ben yapacam bana göre :) dershanede aşık olduğum bi kız var söyliycem ona[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 valla sabırla bekliyoruz 14 üne kadar sevgili olur işallah ama uniye gidecegimden sms atarak sevgili yapmaya calıscam du bakalım ne olcak :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bugunki tartişmadan sonra buyuk ihtimal bi sap ta ben olcam 14 şubatta muah :p eger parti verirseniz benide yazin listeye huehe . paticik saplar gecesi..."[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ah ah dream theater a gidecektik sözde sattı bizi ........lar ;) neyse canım dersaneye gidip eve paşa paşa dönecez aman sap sap[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Ehehhh uslu uslu evde oturmayi dusunuyoruz...:)[signature][hline]Ella es una hermosa mujer... http://www.turkishmusic.org/cgi-bin/t1.pl?rb/b5/yasar06.ra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 *! sap gelir sap gider*[signature][hline]Liam Thistledown bi ara demiş ki:İmdat! Bu bir drizzit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Sevüşcem.[signature][hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 phalanx kaçarmı abi uslu uslu hemde[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: kermit_frog, 06 February 2004 22:30 tarihinde demiş ki: 14 şubatta en güzelini ben yapacam bana göre :) dershanede aşık olduğum bi kız var söyliycem ona vay be romantik erkek :)[signature][hline]She cries her life is like Some movie in black and white Dead actors faking lines, over and over and over again she cries icq: 96775822 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ya şaka maka dersane var ya! aman deneme fln koymasınlar da.. bn de içip sarhoş olup sevdiimi haykırmak istiorum e-ü-'e[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 walla 17 senedir napıosam onu yapacam hiçbişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: elle_iphe, 06 February 2004 23:12 tarihinde demiş ki: ya şaka maka dersane var ya! aman deneme fln koymasınlar da.. bn de içip sarhoş olup sevdiimi haykırmak istiorum e-ü-'e Valla bize koymuşlar :([signature][hline]"Cok zoru yapariz ,imkansız biraz zaman alır" Fornication Under Control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 valla 14 şubata kadar sevgili bulma ihtimalim marstan taş örnekleri getirme ihtimalimden daha az olduğu için ben de evde oturucam, monitöre bakıcam.[signature][hline]-End of Transcription- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelancholY Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 said: Estel_Anorien, 06 February 2004 23:20 tarihinde demiş ki: valla 14 şubata kadar sevgili bulma ihtimalim marstan taş örnekleri getirme ihtimalimden daha az olduğu için ben de evde oturucam, monitöre bakıcam. hah cok ii ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar