Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

14 şubat'ta paticik halkı ne yapıyor?

blademaster

Öne çıkan mesajlar

cico yaş kaç :)
ooh ne güzel ne güzel darısı bizim başımıza
eğer 14 şubatı atlarsak ki Allah atlatmasın 15 şubatta yapılacak şey alemdeki bütün saplar toplanıp kafa çekilir :([signature][hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında saplar birliğinin çok anlamlı etkinliklerinden birisine katılabilirsiniz. Mesela hep beraber sinema kafe gibi ortamlara gidip çift çift gezen zatları taciz edebilirsiniz.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 10 tane adama birden dayak atabilecek babayiğit varsa zaten buyursun atsın[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
PsycHeDeLIC, 06 February 2004 17:10 tarihinde demiş ki:
Ben tavsiye alabilirim. İstanbulda kız ark la nerede yemek yenir nereye gidilir kız kulesi iyimidir vesaire? :D

paran varsa kız kulesi süpermiş diye duydum gidenm arklar var tam 14 şubatlık ama önceden rezervasyon yaptırmak gerekir bence!![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti
başkent:Kadıköy

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 06 February 2004 18:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ehe siz de birer sevdicek edinene kadar naaparsanız yapın :)
sonra bu günleri hatırladığınızda eğlenirsiniz "saplığın da tadını çıkarmıştım aha aha" diye :P

ha, çok mutlu çiftlere bulaşmayın derim ben. yazıktır günahtır, dahası sizin de başınıza gelmesini istemezsiniz.

ama yani bariz "olmamış" çiftler görürseniz, hani romantik yemek sırasında "ama tanju niyçün bööle yapıyosaaaaann! ay çok hayvansaaan" "necla bi sittir git allasen" filan gibi konuşmalar geçiyorsa, karşılıklı oturup somurtuyorlarsa ya da çok sıkıldıkları her hallerinden belliyse, kaptırın koyverin buyrun. hem onlara da ya eğlence ya da ayrılma bahanesi olur, hayatlarına renk gelir :)))
Sosyal ağlarda paylaş

Evde oturucam oturucam oturucam...... Böhühü benim halim ne olucak? Bu sene boş geçiyor. Ühühühü[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...