Deacon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 nileppezdel said: O değil de aşık olmak istemediğin bi kıza yavaşça aşık olduğunu fark etmek ve asla kaybetmek istemediğin için aşkını asla açamayacağını bilmek ne kadar iğrenç bir durumdur ya :( aynı durumda olan pek çok insan varmış be. ama şahsen ben açılcam sonu ne olursa olsun. sen de açıl boşver rahatlanılır bir yerde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bu kadar büyütmeyin len, kız sonuçta, öcü değil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 -Wissy said: nileppezdel said: Olmak istemiyorum çünkü sadece acı getireceğini biliyorum, yani sonunda onunla evlenmezsem mutlu olamam aşık olmam durumunda. O yüzden hiç aşık olmayayım, iyiydik böyle güzel gidiyodu :) Evlenmek falan derken, lisede degil miydin? Zaten o yüzden şu anda birşey istemiyorum ki hayatta evlenmem bu yaşta manyak mıyım :D Şöyle ama 25-26 yaşlarındayken hiç fena olmaz hani. Her sabah uyandığımda yanımda görmekten gerçekten mutlu olacağım bi kız ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Sevme yanarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sevicek tabi insanız hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar