utopia Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aşk güzel de. bilmiyorum. karar veremiyorum gsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 zevki sefa daa tadlı geliyor dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 konu ne bilmiyorum ama bence aşk güzel. sevmek güzel. sevelim sevilelim. bu mesajımda ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 of pizza çekti canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 çok mu alakasız mesaj attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 pizza sevmem mesela. ama teknik olarak her şeyi sevmeliyiz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 savaşı sevmemen lazım mesela ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 aşk güzel, pizza da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mortis said: savaşı sevmemen lazım mesela ama haklısın bunda. ben yemekleri kastettim aslında. misal mcdonalds da sevmem . ama açken onu da sevmeliyiz. gibi gibi. mesela ben whooper'a aşığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sarımsaklı mayonez ve ballı hardal ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 burtonesk said: konu ne bilmiyorum ama bence aşk güzel. sevmek güzel. sevelim sevilelim. bu mesajımda ciddiyim. sçs nihan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 niye haxorladınız topii şimdi. pizza sarmısak, adamlar aşk diyor, kazmanın biri de bijon. ne adamlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ben de seviyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 ya beni? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 burtonesk said: misal mcdonalds da sevmem . ama açken onu da sevmeliyiz. gibi gibi. mesela ben whooper'a aşığım. kesinlikle mc sucks. ama körisine aşığım. bunların üstüne burgerın sarımsaklı mayonezi bazen de ranch sos. hatta soğan halka süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sçs gökhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mortis said: sarımsaklı mayonez ve ballı hardal ^_^sarmısaklı mayonez ve onion ringsin aralarındaki aşk nerede var sizce, sorarım behey gençler. böyle bir aşk insanlar arasında mümkün müdür? bu uyum başka nerede var doğada; bence yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 resim herşeyi açıklamıyor resim tek tarafın aşık olduğu diğer tarafın ise kabul ettiği durumdaki herşeyi açıklıyor, karşılıklı aşk olsa iki kuşta kafeste olurdu heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 tavuklu burgerle ranch sos (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 eski bk acı sosu ve onion rings arasında vardı o aşk, aşkı bitirdiler, zalimce ayırdılar birbirlerinden, boşta kalan onion rings, napıyım bari sarmısaklı mayonez mutlu olsun dedi ve ona yüz vermeye başladı. Yitip giden bir aşkın hikayesi o aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Ardeth said: resim herşeyi açıklamıyor resim tek tarafın aşık olduğu diğer tarafın ise kabul ettiği durumdaki herşeyi açıklıyor, karşılıklı aşk olsa iki kuşta kafeste olurdu heh peki ya barbekü sosu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bence aşkı en güzel tasvir eden resim sarmısaklı mayonez kabına batırılmış bir adet onion ring birlikteliğidir. ama bu mucizenin bir resmi yok mevcut halde. yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Sly-One said: tavuklu burgerle ranch sos (tu) ranch sos iğrenç lan midem bulanio benim onu yiince! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mortis said: Ardeth said: resim herşeyi açıklamıyor resim tek tarafın aşık olduğu diğer tarafın ise kabul ettiği durumdaki herşeyi açıklıyor, karşılıklı aşk olsa iki kuşta kafeste olurdu heh peki ya barbekü sosu? önce kfc kova almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 sev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar