Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

seviyorum

kabuk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:
savaşı sevmemen lazım
mesela ama

haklısın bunda. ben yemekleri kastettim aslında. misal mcdonalds da sevmem . ama açken onu da sevmeliyiz. gibi gibi. mesela ben whooper'a aşığım.
Mesaj tarihi:
burtonesk said:
misal mcdonalds da sevmem . ama açken onu da sevmeliyiz. gibi gibi. mesela ben whooper'a aşığım.

kesinlikle mc sucks. ama körisine aşığım.
bunların üstüne burgerın sarımsaklı mayonezi bazen de ranch sos. hatta soğan halka süper.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
sarımsaklı mayonez ve ballı hardal ^_^
sarmısaklı mayonez ve onion ringsin aralarındaki aşk nerede var sizce, sorarım behey gençler. böyle bir aşk insanlar arasında mümkün müdür? bu uyum başka nerede var doğada; bence yok.
Mesaj tarihi:
resim herşeyi açıklamıyor resim tek tarafın aşık olduğu diğer tarafın ise kabul ettiği durumdaki herşeyi açıklıyor, karşılıklı aşk olsa iki kuşta kafeste olurdu heh
Mesaj tarihi:
eski bk acı sosu ve onion rings arasında vardı o aşk, aşkı bitirdiler, zalimce ayırdılar birbirlerinden, boşta kalan onion rings, napıyım bari sarmısaklı mayonez mutlu olsun dedi ve ona yüz vermeye başladı.

Yitip giden bir aşkın hikayesi o aslında.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
resim herşeyi açıklamıyor resim tek tarafın aşık olduğu diğer tarafın ise kabul ettiği durumdaki herşeyi açıklıyor, karşılıklı aşk olsa iki kuşta kafeste olurdu heh

peki ya barbekü sosu?
Mesaj tarihi:
Mortis said:
Ardeth said:

peki ya barbekü sosu?

önce kfc kova almak lazım
  • Yeni Oluştur...