Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 n3mrut said: oyuna devam etmek kaliteden ziyade o düzeyde bi alternatif yoktu.Oyun başarı bir yana blizzard çok güzel bi vakitte girdi mmorpgh pazarına.Wow zamanında çıksa o zamanki şartlara bu aoc ve war , wow şuanki konumda kesinlikle olmazdı. Doğru zamanda doğru yerde doğru şeyi yaptılar Eh yani tabi WoW ayrıca böylesine büyük çaptaki bi mmorpg için ilkti, her ne kadar 123123ms ile oynasak da, ölüp ölüp kalksak ta böyle ağzımız açık geziyorduk, oha ne lan bu böyle diye.. Bu oyunlar bir bakıma WoW'un izinden gidiyorlar yani, wow bir çığır açtı, devir atlattı, devrim yaptı, onun yeri ayrı ama özellikle son dönemlerde ciddi sıkmaya başladı wow. WotLK ya kadar herhangi bir content eklenecek gibi görünmüyor, sezon 4 te açılmayacak bayaca, blizzard ticareti iyice sulandırdı, üç kuruş diye oyuncuları son dönemde çok ihmal etti, tek dertleri turnuva yapayım da para toplayayım olunca belki de böylesi kötü bir dönemi olması aoc için doğru zamandır. WotLK'ya yakın ya da sonra çıkarsalar hiçbirşey satamazlardı akıllıca iş yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Wow 3d mmorpgh ların ultimasıdır :P sidik yarıştırmak gereksiz ya wow sayesinde böle kaliteli ürünler geliyor karşımıza hiç bi oyununda wow gıbı 10 mılyon uye falan ulaşacagını sanmıyorum ama bu 10 kişide hep wow da kalmıcak herşey miladını doldurur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Wowda serverların kapalı kaldığını 1 veya belki 2 kez hatırlıyorum. Ama 3 sene geçti hatırlamıyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Absolut said: Wowda serverların kapalı kaldığını 1 veya belki 2 kez hatırlıyorum. Ama 3 sene geçti hatırlamıyorumdur. wow acc sayfasına gir ve ne kadar cok beles gun verdiklerine bir bak sen de sasıracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Valla kaç gün kapalı da kalsa server sonuçta 3 senedir aralıksız oynatmayı becerdi WoW. Bunu bu başlangıç ile AoCun yapamayacağını düşünüyorum. Ama adamlar bi patch çıkarır 500MB ciddi ciddi sorunları hallederler contetnt eklerler bugları fixlerler o zaman oynamaya devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeper Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 pekaziz said: Keşke o görevleri oyun çıkmadan ekleyebilselerdi. Acı çekiyoruz resmen :( quest eklemeleri bir yana yaptıgın 10 questten 4 unde exp alamıyorsun bunu degistirseler bile yeter low lvl lar icin... saatlerce kosturduktan sonra (igrenc onla konus bunla konus questleri veriyorlar) hic exp vermemeleri benim sinirlerimi bozuyor acıkcası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Valla Pirvan'cım bugüne kadar hiç 141 - 142 yemedim sanırım. Tekrar yineliyorum "binlerce" bug görmedim WoW açılışında. Karşılaştığım ilk ciddi sorun, Rend event'in fail olması, instance server crashleriydi. Bir de looting bug vardı ki, şahaneydi :p Ama binlerce değildi yapmayın. AoC Dev. Team bence gayet iyi iş çıkarıyor. Feedbacklere önem verip, sürekli güncelleme yapıyor ki, bu harika. Ama "oyun eksik" diye konuşan çok. Tortage harika, arkasından herşey tırs diyen de çok :) AoC güzel potansiyele sahip, sevdiğim yönleri oldu ama Abso'nun dediği gibi bi 6 ay sonra başlamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 kazzak paladin solo efsanedir wowda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Adam uğraşmış didinmiş stacklemiş elbette kesecek kazaakı :) AoCun çok ciddi çalışıp 1-2 ay içinde hem oyunun oynanabilirliğini arttırması (sistem yeterliliği olarak, büyük bugları temizlemesi, ve oyuna ileri seviyeler için content getirmesi lazım yoksa güzelim oyun heba olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 updateler güzel olmus ama zaten gelecegi belliydi, daha da gelmesi lazim, Eidos'un zorlamalariyla FunCom bir kez daha erteleyemeden bu kadar bugli oyunu çikardi. Blizzard, Diablo, Warcraft,Starcraft serilerinin oyunlarini yillarca erteleyen, ama oyun çiktiginda da kusursura yakin yayinlayan bir firma. Ben sahsen Blizzard gibi her oyunu aylarca yillarca ertelenmesindense, oyunu bugli olsa da yavas yavas oynamayi tercih ederim, adamlar her gün patchle düzeltmeye çalisiyorlar zaten. Lvl40-50 bölgesinde bug mi var? content mi eksik? EE birak o zaman o karakteri orda, baska bir karakter ac,illa ki ilerde açmayacak misin baska char? onu da 40'a getirene kadar adamlar düzetliyorlar. yani biz ne dersek diyelim dünya üzerindeki tüm otoriteler, AoC'nin çıkışının, onlarca oyunun olduğu MMO camiasındaki pek az sorunsuz çıkıştan biri olduğunda hemfikirler. wow daha iyidi kötüydü, war daha güzel çirkin olacak gibi tartışmaları anlamsız buluyorum. İsteyen preorder yaptıgı mamutuyla ortalikta gezer, isteyen buglara dayanamayan 6 ay oturur bekler, gülü seven dikenine katlanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Mighty_THoR said: bug bug bug deniyorda 62 lvl da bakıyorum yapmadığım quest girmediğim dungeon yok aklımda kalan 3 bug var cotton toplayamamak ki düzeltildi wildlands de missing child ve warriorların charge ı bide bu yeni türeyen buff hede haricinde birşeye tanık olmadım wowla karşılaştırmayın en azından wow un ilk günü orada acı çeken insanlardan biri değilseniz günlerce kapalı kalan serverlara maruz kalan biri değilseniz binlerc bug ı görmediyseniz kıyaslamayın lütfen, zira wow çıktığı zaman başlayıp ilk birkaç ayını görenler çok iyi biliyorlarki bu oyunun şuanki hali wow un ilk sene sonundaki halinden iyi, düşünün ki wow çıktığında mevcut olan lootlayınca lootlar halde kalma bug ı hala mevcut yada bt eklendi üstünden 9 ay geçti hala 2.4 de illidian nın buglarını düzeltmeye uğraşıyorlar biraz geniş çerçeveden bakarsanız hiçbir oyunun mükemmel çıkmadığını ve bunun gerçekten çok başarılı bir release olduğunu görürsünüz aslında inanın şimdi farketmeseniz bile birkaç sene sonra birkaç tane daha oyunun çıkışına tanıklık edince nedemek istediğimi çok iyi anlayacaksınız sen rastlıyamadıysan bu olmadığı anlamanı gelmez di mi ? Mesela priestin radiance heali arada çalışmıyor, shieldıma basıyorum ama instant oldugu halde instant beni korumuyor vs... Ve geberioz bu yuzden, geçen gun 1 saate yakın oyun oynıyamadım. Gruba giremedim, giriyorum grup yok , gruptakiler bana kırmızı , buff ekranı dolup taşmış , healtimi hep eksik gosteriyor.insanlar ışınlana ışınlana gidiyor. Evade eden moblar var bi suru.Old tarantiada network rezalet. Çalışmayan talentler var. Demo forumuna girip bakabilirsin çalışan talenti 2 elin parmakları kadar yok. Yeteri kadar oyun baslangıcında bulundum. Hepsiyle aynı derecede rezil bi açılış bir oyun için. EQ2 buglarına sahip bir oyun var ve savunacak bir tarafı yok. Questler kendi içinde bugsız olabilir. Ama arkadasıma share ettiğim questlerin 2-3 kere olmadıgını gorduk. Cogu yazında savundugunu goruyorum bu oyunu ama insanları yanıltıyorsun sürekli! * Bu oyun mevcut teknolojide çok iyi bir makine istiyor, tersini soyleyenin gozlerine 20 fps yetiyordur... * Yüzlerce bug var. Saçma disconnectler vs hatta sizi günde 5-10 kere relog olmaya force edecek kadar. WoW kadar iyi bir release değil ama Vanguard/swg kadar kötüde değil. Her açıdan Eq2'den biraz hallice...Tersini söyleyenler bu oyunların releaseinde bulunmamışlardır :) * Umarım düzeltirler insanlar rahat rahat oyununu oynar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 wow kadar iyi bir relase değil mi? yapma be arkadaşım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunpeal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 end game mantigini gormeden wow la karsilastirmak bence cok mantikli degil. hatta end game content geldikten sonra bile karsilastirilabilecegini sanmiyorum. lezzetlerinin farkli olacagini dusunuyorum. soyledigim gibi bu iki oyunu karsilastirmak manasiz ama ozellikle karsilastirmalara baktigimda wow'a haksizlik yapildigini dusunuyorum ve gelebilecek hicbir oyunda wow daki end game mantigini oturtabileceklerini sanmiyorum. aoc benim gozumde; wotlk ya kadar ara verilen wow contentinin getirdigi bezginlikle ve yeni gelen oyunda bulunan farkli grafikler, farkli ortamlar, farkli karakterler ve farkli abilitylerin cazibesiyle bircok oyuncunun bi gazla yoneldigi fakat wrath of the lich king geldiginde yerlebir olacak bir oyundur. suraya yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 dunpeal said: end game mantigini gormeden wow la karsilastirmak bence cok mantikli degil. hatta end game content geldikten sonra bile karsilastirilabilecegini sanmiyorum. lezzetlerinin farkli olacagini dusunuyorum. soyledigim gibi bu iki oyunu karsilastirmak manasiz ama ozellikle karsilastirmalara baktigimda wow'a haksizlik yapildigini dusunuyorum ve gelebilecek hicbir oyunda wow daki end game mantigini oturtabileceklerini sanmiyorum. aoc benim gozumde; wotlk ya kadar ara verilen wow contentinin getirdigi bezginlikle ve yeni gelen oyunda bulunan farkli grafikler, farkli ortamlar, farkli karakterler ve farkli abilitylerin cazibesiyle bircok oyuncunun bi gazla yoneldigi fakat wrath of the lich king geldiginde yerlebir olacak bir oyundur. suraya yaziyorum. * Kıyasta göz önüne aldığım lvl 1 - XX arasında geçen süre içerisindeki oyunun eksiklikleri(buglar,server sorunları,content vs...) yüzünden yaşanılan sorunlardır. Yoksa Maxlvl'a geldikten sonra doğan content eksiklikleri ayrı bir konu... * Teorin doğru ama doğruluğunun esası yanlış. AOC zamanında EQ2'nin yaptığı gibi ( ki zaten release olarak eq2'den hallice oldugunu soylemistim) insanların mevcut PC lerini fazlasıyla aşan(eq2 daha feciydi FPS açısından) bir oyun yaptı.MMO dünyasındaki insanların ( 15 milyon civarı ) "iyi PC" alma merakı oranları nedir tartışılır. Ki böyle bir takıntı genelde FPS oyuncularına hastır. AOC'ta şu anda oynayan 1 milyon insan varsa yine onların bu oyunu PC si yetmediği için oynayamayan 1 milyon arkadaşı vardır. Bu adamların % 70inin WoW oynamış sayalım ( mevcut piyasanın %70i wow oynuo :) ). Bu 700k adamında arkadası WoW oynasa ve WOTLK çıkınca " Abi bırak o oyunu gel bak bunu oynayalım çok güzel yapmışlar, hem birlikte oynarız,eski arkadaşlarda geldi geri,benim ve onların makinasıda AOC'u kaldırmıyor"... Sonu ne olur bu sohbetin ? :) Demem o dur ki bu oyuna fazla bel bağlamayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 O P T I M I S E bide wow baymaz diyen arkadaşlara "gına gelmek" "baymak" kelimelerinin anlamını bilmiyormu illa daha güzel bir oyun oluncamı wow bırakılır arkadaş adama gına gelir bırakır wowu hayatından çıkarır ne kadar boktan veya guzelde olsa bı oyun oynar veya hıc bısey oynamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 wowda end game dediginiz bi raidler bide arena var TBC nin içi tamamiyle bos şu an açıkladıkları WOTLK da içi boş yeni dungen yeni harita baska bişi yok ellerinde olanı süsleyip geri veriyolar ben hiç sanmıyorum wotlk bu içerikle çıkarsa hiçbi işe yaramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 "Gına gelmesi" nedeniyle WoW bırakan çoğu oyuncu, WotLK ile birlikte geri döner :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bu saaten sonra wow a döneceğimi sanmıyorum wow benim için ömrünü tamamladı çok keyifli güzel zamanlar geçirdim ,eminim benim gibi düşünen bir çok insan vardır,her add-on la bi 10 lvl daha atıp yeni flyin mount ekliyerek beni ve benim gibi düşünenleri geri getirebileceklerinide düşünmüyorum. şuan aoc oynuyorum keyif alıyorum bir süre sonra sıkılırım başka bir oyuna geçerim hiç bir oyuna bağlılık yemini etmedim ,amacım keyif almak oyunlardan ve kendime ayırdığım zaman içersinde kaliteli zaman geçirmek bu bugun aoc tur yarın başka bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 n3mrut said: O P T I M I S E bide wow baymaz diyen arkadaşlara "gına gelmek" "baymak" kelimelerinin anlamını bilmiyormu illa daha güzel bir oyun oluncamı wow bırakılır arkadaş adama gına gelir bırakır wowu hayatından çıkarır ne kadar boktan veya guzelde olsa bı oyun oynar veya hıc bısey oynamaz Benim modelim işte, Üstelik ben accide sattım ebedi azad ettim kendimi wowdan :) WAR/AION bekliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Birazda item upgrade yapmaları lazım. LvL10 chestim LvL25 chestten kat kat iyi. Hatta LvL4-5 chestlerin bazıları bile daha iyi yani LvLına uygun adam gibi temları oyuna katmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Gangren said: "Gına gelmesi" nedeniyle WoW bırakan çoğu oyuncu, WotLK ile birlikte geri döner :p ya abi olay wow un dünyasından gına gelmesi. wotlk gelınce bı oynar bakar sonra gene gıder artık bu yolun yolcusudur bi kere :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Gangren said: Valla Pirvan'cım bugüne kadar hiç 141 - 142 yemedim sanırım. Tekrar yineliyorum "binlerce" bug görmedim WoW açılışında. Karşılaştığım ilk ciddi sorun, Rend event'in fail olması, instance server crashleriydi. Bir de looting bug vardı ki, şahaneydi :p Ama binlerce değildi yapmayın. AoC Dev. Team bence gayet iyi iş çıkarıyor. Feedbacklere önem verip, sürekli güncelleme yapıyor ki, bu harika. Ama "oyun eksik" diye konuşan çok. Tortage harika, arkasından herşey tırs diyen de çok :) AoC güzel potansiyele sahip, sevdiğim yönleri oldu ama Abso'nun dediği gibi bi 6 ay sonra başlamak lazım.sen us releasede oynadın mı wow u ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 bıde o var. biz wow'u relaseden kac ay sonra oynadık ? 4 mü 3 mü? 15. günü doldumu aoc'un? 15 günde düzeltilen şeylere bakıp adamların nasıl hızla ilerledikleriniede taktir edelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 @fizban EU Closed Beta yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Yukarıda bi arkadas sölemiş bencede bu oyunu wow un ilk release zamanlarına göre kıyaslamak biraz yanlış. çünkü yıllarca gelişmiş bir oyun veya lotro gibi senesini doldurmuş bir oyun varken cıkacak yeni oyunların da oyuncuları koparabilmeleri için onların şu anki hallerine en yakın düzeyde cıkmaları lazım piyasaya kanımca:)şahsen lotro de ki chat rahatlığına veya in-game voice chat olayına alıştıktan sonra tekrar bunların ilkel haline dönmek gerçekten sıkıcı olabiliyor. bu da oyundan esas zevki aldıgımız ilk aylarında oyundan baymamıza neden olabilir. esas önemli olan oyunun ilk 6 ayıdır ne kadar zevk alırsak o bence:)eğer ki dayanabiliyorsanız bi kaç ay sonra başlayın aoc ye. ama o zamanda warhammer dalgası cıkar ortaya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar