Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kısa Zamanda Zayıflamak için

Pakize

Öne çıkan mesajlar

yemek yemeyin

gerçekten

kesin çözüm o yani. bişeyler yiyerek zayıflamak çok zor. yemeyin derken ölün demiyorum tabiki ama günde bir öğün falan yiyerek midenizi küçültün. 1 ay içinde sap gibi olmazsanız gelin suratıma tükürün.

sağlıklılığı tartışılmaz tabiki. sağlıksız ama kısa sürede kilo vermenin tek yolu da bu yani. bir de sürekli yürüyün ve hareket edin. paticik başında zayıflanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
yemek yemeyin

gerçekten

kesin çözüm o yani. bişeyler yiyerek zayıflamak çok zor. yemeyin derken ölün demiyorum tabiki ama günde bir öğün falan yiyerek midenizi küçültün. 1 ay içinde sap gibi olmazsanız gelin suratıma tükürün.

sağlıklılığı tartışılmaz tabiki. sağlıksız ama kısa sürede kilo vermenin tek yolu da bu yani. bir de sürekli yürüyün ve hareket edin. paticik başında zayıflanmaz.

Mide ve sindirim sistemi çalıştıkça enerji hatcayan bişey. Yemek yemeyince hem sindirim sistemi enerji ahrcamıyo hem de vücut "hass aç kaldım, hemen metobolizmayı yavaşlatıp power saving moduna geçeyim" diyo, ve çok az enerji yakyosunuz.
Benim tavsiyem şu eti form'un berbat tada sahip şeyleirnden yiyerek sindirmi sitemi ve emtobolizmayı canlı tutmak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...