Burax Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 trafficshare dediği şey rapid pre olmayan üyelerin de verdiğiniz linkleri direkt indirmesini sağlayan sistem yani trafficshare'e eklediğiniz linkleri millet direkt tıklayıp indirebilio kedi köpek vs uğraşmadan ama 10gb limitiniz var bitince tekrar almanız gerekio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 abi resimler mükemmel olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Burax said: trafficshare dediği şey rapid pre olmayan üyelerin de verdiğiniz linkleri direkt indirmesini sağlayan sistem yani trafficshare'e eklediğiniz linkleri millet direkt tıklayıp indirebilio kedi köpek vs uğraşmadan ama 10gb limitiniz var bitince tekrar almanız gerekio abi böyle bir şey varsa rica etsem bi linki bana postlar mısınız? bir şey değil. 500 mb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 CthuLhu said: abi resimler mükemmel olmuş evet çok güzel olmuş cidden koparı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 şimdi dikkat ettimde 500kbps dalgası kalkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bana da öyle geldi. ama emim olamadım. o zaman mantığı kalmaz premium un. belki 500 yerine 1000 yapmışlardır? edit: işte bilgi. We will vary the download speed in according to our bandwidth usage and available slots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 evet onu yazmamışım. Çok yoğun saatlerde yine hız düşer herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Oh be günlük kapasiteleri 10gb olmuş tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Dün 7mbit/sn ile download yaptım ben rapidden ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 arkadaş ile ortaklaşa rapid aldık. Ben dl yaptığımda o da dl yapabiliyor aynı anda. Bu olay normal mi? Düşmem gerekmiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 İki kişi için sorun olmuyor. Sayı çoğalırsa rapid download taleplerinde uyarı veriyor hesap zaten kullanımda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Düşündümde 10 gb kotan var zaten. O yüzden bu rahatlık var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 üye olmayanlar icin max hız daha da dusurulmus sanırım. 45'le falan cekiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 pre almak tekrardan rulz oldu :( ne güzel free takılıyorduk yav neyse artık 50yetaleme kıyıp 6aylık alcam :F inş yanlış hesaplamıyorumdur o işaret avro demek di mi 180gün 29,99 diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 KillerLord said: sonunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar