nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ben okudum ve anladım sanırım, anladığım şey komikti. Yanlış da anladıysam umrumda değil çünkü güldüm. Lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Zheld said: nikini aşınanyavuz olarak okuyorum herseferinde Ahaha abi sen bunu böyle söyleyene kadar bende aşınanyavuz diye okuyodum yıllardır şimdi bi bakıyım dedim A.Sinan Yavuz heralde lololo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 canınız sağolsun, bi nikin lafını yapmayalım aramızda di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Oha ben de aşınanyavuz diye okuyodum ehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bari başına bi k koyaydıkta daha anlamlı olsaydı. keşke bi de adım kemal filan olsaymış. 3 isim valla güzel olurdu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ahahah ispanyolmusun aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar