Redogski Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 axedice said: Aşşağıdan gidip çaprazlı yere geçiceksin, ordan geri dönüp yine yukarı yoldan düşen tahtalara kadar çıkıcaksın. Tahtalarda yön değiştirince zaten bölen aygıtın direk üstüne düşüyorsun ordan sonrası kolay. Yalnız böyle anlatınca çok saçma oldu :P işte nası yön değiştirioz orayı bulamadım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 ses efekti tüğler ürpertici ıyiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 hahahaa rehin almış bir sürü kişiyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2008 9 da kaldım dağıldım ya ne bu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 oooooooooooooooooooooooooooooooof sigara tüketimini artıyor ya bildgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 13! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 güzel oyun güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2008 Fenalar gelmeye başladı bu ne ya 10. bölümden ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Madcat said: 9 da kaldım dağıldım ya ne bu be. bende 9 da kaldım biri yardım etsin kurban olayım evde yapcak bi iş bulamayıp sardım buna şimdi de delirmek üzereyim help piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 9un şifresi yada bi ss ver anlatalım çözümü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 074355 al hocam anlatta kurtar beni bu dertten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Hmm kolay bölüm aslında. Direk sağa yatır, bi aşşa kayıp ikiye bölme hedesine git. İkiye bölün sonra ilk parçayı deliğin iki yukarsına, ikinci parçayı onun bi önüne koyup geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 eğer başlangıçtaki açıklamaları okumadan geçersem olacağı bu space le kutuyu değiştirebiliomuşum ben daha yeni öğrendim :S yinede saol bab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 yutup'da cozumleri var tum bolumlerin. zamanında acılmıstı baslık, aramaya kasamadım simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Gayet güzel bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EponymouS Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2008 Zamanında baya kasmıştım ama sıkıyo bi müddet sonra :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar