Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Nordrassil&n=Loathis neden böyle bu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 tank roguedan sonra gaz almıştır heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 içinde bi ukte kalmıştır sıfırdan da tank kasmak istemiyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Bm oldugu icin heralde kendini tank olarak zor olmeyi secmis, genel olarak dmg işlerinide pete birakmiş heralde bestial vs. filan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mrk ettim acaba nası tanklıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Genelde arena yapiyor sanirim.%20 dodgesi %11 parrysi var bide ismini unuttum %25 dodge,%25 parry veren skiliyle karsisindakine gayet zor anlar yaşatabilir. edit:skilin adi deterranceymiş,ayrica bide bunlarin yanina ilave olarak bestialle 18 sn boyunca hic bir fear sleep vs. yemedigini bide 17k hpsinin oldugunu sayarsak o kadarda kotu degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Adam inanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bence cok pis ağır burun kırma potansiyeli var. da battlemaster manasız olmus tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Agility bastırması daha mantıklı olurdu bence, sonuçta BM specte kaç kez vuracak ki fight boyunca melee olarak. Hem dodge rate'i falan artardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar