Moncain Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 M.O.N.C.A.İ.N. -------------------------------------------------------------------------------- Mikroskobik Mutasyona Oryante Edilmiş Ceset Avcısı ve İçten yanmali Nane Allahım bana Nane diyor ya :P. [signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology [Bu mesaj Moncain tarafından 09 February 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Determinasyona Eğitilmiş ve Araştırmaya Manipüle edilmiş Otomatik Nane[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 nanee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tarık: T.A.R.İ.K. Terminasyona ve Araştırmaya Raksedilmiş İyon Koruyucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Pauhaoahohaoao yarıldım abi ya :D :D Şuna Bakın: ZEKİ Zikmeye Entegre Karbürator İbnetörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 AAAAAAAA: Asidik ve Astronomik Asit Araştırmacısı ile Araştırmaya Alıştırılmış Aranjman Araştırmacısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yarılıyom abi ya :D S.S.S.S.S.S.S.S. Sabit ve Sentetik Sektör Sibobu ile Saldırıya Sarılmış Sibop Sabotajcısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Kaygan İnek Neorobotu ile Geliştirmeye Programlanmış Internet Neobotu[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kaygan emmeye montelenmiş ametalik laborant[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Logaritmik ve Yamuk Kombat Androidi ile Sıçıp sıvamaya Tasarlanmış Otomasyon Sibobu ahuauh lol bu ne[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Alexi_Septimus, 09 February 2004 05:30 tarihinde demiş ki: A.L.E.X.İ S.E.P.T.İ.M.U.S. ---------------------------------------------------------- Araştırmaya Lanselenmis Ezilmis Xaman İşçisi Sabit ve Elektronik Partikül Taşıyıcısı ile İbneliğe Montelenmiş Uzay Sabotajcısı X i değiştirdim.Z yapıyor munasebetsiz. türkçede x harfi olmadığı için.. z ye dönüştürdüm. üzgünüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Coğrafik Çakışa Oryante Edilmiş Rasathane Ünitesi ve Paranoyak Temizleyici uHZuzhuh[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Çakışa Uyarlanmış Coğrafik Egzegeratör Egzegerator ne lan adam sallamıs resmen[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Biyoenerjik ve Robotik Asteroid Vizonu ile Emmeye Hazırlanmış Ekskavasyon Androidi ve Rasathane Tazdingosu süper :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 wendigo Vur-kaça Entegre Nötr Devre İşçisi ve Gravitasyonel Organizma eno Elektronik Navigasyon Osurtucusu ROFL Ama ben Sibernetik bir organizma olsaydım ismim Sibernettin olurdu herhalde ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Araştırmaya Raksedilmiş ve Teleportasyona Hazırlanmış Ultra-viyole Robokop Ahaha güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Aahha işte küçük emrah gelecekte de küçük olsaydı ismi : Kinetik ve Ultra-viyole Ceset Uzaylisi ile Korumaya Entegre Motor Robotu ve Akım Hokkabazi Koptum !!! :D[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 TERMINATOR Yazınca süper :) Tam-otomatik ve Entegre Rasathane Mühendisi ile İbneliğe Nakledilmiş Akım Tazdingosu ve Oda Robotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 İ.B.N.A.T.O.R. -------------------------------------------------------------------------------- İçten yanmali İbneliğe Bırakılmış Asteroid Taşıyıcısı ve Osurgan Robot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Coğrafik ve Rekursif Ekskavasyon Paraziti ile Uçmaya Sınıflandırılmış Ceset Organizmasi ve Laboratuar Organizmasi bu ne yaaaa ehueheuheue :D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Eger öle bişi olsaydım her gören "One Ya " diyecegi için İsmim One Ya olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Fermentasyona Ayarlanmış Elektronik Rasathane Dalgası ve Ultra-viyole Neorobot[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 İğrenç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Navigasyona Alıştırılmış Ceset İbnetörü[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 morg görevlisi katil ruhlu hiper pasif çıngıraklı zihinobil[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar