Moncain Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 M.O.N.C.A.İ.N. -------------------------------------------------------------------------------- Mikroskobik Mutasyona Oryante Edilmiş Ceset Avcısı ve İçten yanmali Nane Allahım bana Nane diyor ya :P. [signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology [Bu mesaj Moncain tarafından 09 February 2004 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
DeamoN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Determinasyona Eğitilmiş ve Araştırmaya Manipüle edilmiş Otomatik Nane[signature][hline]bornozlu canavar
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tarık: T.A.R.İ.K. Terminasyona ve Araştırmaya Raksedilmiş İyon Koruyucusu
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Pauhaoahohaoao yarıldım abi ya :D :D Şuna Bakın: ZEKİ Zikmeye Entegre Karbürator İbnetörü
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 AAAAAAAA: Asidik ve Astronomik Asit Araştırmacısı ile Araştırmaya Alıştırılmış Aranjman Araştırmacısı
Siamon Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Yarılıyom abi ya :D S.S.S.S.S.S.S.S. Sabit ve Sentetik Sektör Sibobu ile Saldırıya Sarılmış Sibop Sabotajcısı
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Kaygan İnek Neorobotu ile Geliştirmeye Programlanmış Internet Neobotu[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım
De-Jeavu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 kaygan emmeye montelenmiş ametalik laborant[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch...
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Logaritmik ve Yamuk Kombat Androidi ile Sıçıp sıvamaya Tasarlanmış Otomasyon Sibobu ahuauh lol bu ne[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur A.K.A Xanros
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 said: Alexi_Septimus, 09 February 2004 05:30 tarihinde demiş ki: A.L.E.X.İ S.E.P.T.İ.M.U.S. ---------------------------------------------------------- Araştırmaya Lanselenmis Ezilmis Xaman İşçisi Sabit ve Elektronik Partikül Taşıyıcısı ile İbneliğe Montelenmiş Uzay Sabotajcısı X i değiştirdim.Z yapıyor munasebetsiz. türkçede x harfi olmadığı için.. z ye dönüştürdüm. üzgünüm :D
C0rrUpT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Coğrafik Çakışa Oryante Edilmiş Rasathane Ünitesi ve Paranoyak Temizleyici uHZuzhuh[signature][hline]Dunyada Hıc Kımseye Guvenme Cunku Beyaz Gulun Bıle Golgesı Sıyahtır! Bu memleketın ekmegını yıyıp ıhanet eden Bır gun Mutlaka ekmegını yedıgı yerden KURSUNU YER!!!!!!
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Çakışa Uyarlanmış Coğrafik Egzegeratör Egzegerator ne lan adam sallamıs resmen[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Biyoenerjik ve Robotik Asteroid Vizonu ile Emmeye Hazırlanmış Ekskavasyon Androidi ve Rasathane Tazdingosu süper :)[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 wendigo Vur-kaça Entegre Nötr Devre İşçisi ve Gravitasyonel Organizma eno Elektronik Navigasyon Osurtucusu ROFL Ama ben Sibernetik bir organizma olsaydım ismim Sibernettin olurdu herhalde ;)[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Araştırmaya Raksedilmiş ve Teleportasyona Hazırlanmış Ultra-viyole Robokop Ahaha güzelmiş
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Aahha işte küçük emrah gelecekte de küçük olsaydı ismi : Kinetik ve Ultra-viyole Ceset Uzaylisi ile Korumaya Entegre Motor Robotu ve Akım Hokkabazi Koptum !!! :D[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm Yaşasın Erotizm
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 TERMINATOR Yazınca süper :) Tam-otomatik ve Entegre Rasathane Mühendisi ile İbneliğe Nakledilmiş Akım Tazdingosu ve Oda Robotu
Evolution Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 İ.B.N.A.T.O.R. -------------------------------------------------------------------------------- İçten yanmali İbneliğe Bırakılmış Asteroid Taşıyıcısı ve Osurgan Robot
crepuscolo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Coğrafik ve Rekursif Ekskavasyon Paraziti ile Uçmaya Sınıflandırılmış Ceset Organizmasi ve Laboratuar Organizmasi bu ne yaaaa ehueheuheue :D[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için. Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Eger öle bişi olsaydım her gören "One Ya " diyecegi için İsmim One Ya olurdu...
Faerdun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Fermentasyona Ayarlanmış Elektronik Rasathane Dalgası ve Ultra-viyole Neorobot[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Navigasyona Alıştırılmış Ceset İbnetörü[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p
elle_iphe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 morg görevlisi katil ruhlu hiper pasif çıngıraklı zihinobil[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Öne çıkan mesajlar