Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üniversite Seçimi ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet bu sene bir çok kişi aramızdan üni ye girio herkes nereleri istio hangi okulu istio bi gorelim bi de bende seneye gircem işletme yada iktisat okumayı düşünüorum bu bölümlerde ankara ' da en iyi üni nedir puanı nedir biri bilgilendirebilir mi?[signature][hline]Ne faşizm , ne komunizm
Yaşasın Erotizm
Mesaj tarihi:
ok de bolumune gore degişiyo mesela Tıp dalinda dusunuyosan Kesinlikle Hacettepe. teknik universite dusunuyosan Odtu , sozel dalda mesela dil tarih de Ankara Uni. felan felan felan..[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben..
Mesaj tarihi:
işletme yada iktisat mı düşünüyorsun bence
bölüm olarak siyasal oku derim
en babasıda ankara siyasaldır.
hem okuduktan sonra ne yapmak istiyorsun
devlete gircem hesap uzmanı olcam diyorsan ankara siyasal derim
ama işletme veya iksiat ta ısrarlıysan hepsi bir be abi
hangi üni olursa olsun[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
bende işletme mezunuyum aynı şeyleri bende düşünüyorum daha sonrada yeminli falan olmak istiyorsun değilmi ?

sana tavsiyem siyasal okuyup kpss sıavına girip hesap uzmanlığı yada denetmenlik kasman çünkü
mali müşavir olarak serbest uğraştığında 10 sene çalışıp öyle sınava girip yeminli olabiliyorsun ama hesap uzmanıyken 6 sene çalıştıktan sonra yeminli olabiliyorsun
sana tavsiyem siyasal okumandır[signature][hline]...bekliyorum kaderin elini sıkmak için.
Kararmayı bekleyen aLaCaKaRaNLıK gibi...
Mesaj tarihi:
valla bn daa 2 deyim ama eğer seneye de fikrim deişmezse ya cerrah veya operatör (kanlı işlerle uğraşan bi doktor) ya da matematik öğretmeni olmak istiorum[signature][hline]şu anda istediini yap! nasolsa bigün yaptıın herşeyden pişmanlık duyacaksın!
Mesaj tarihi:
Ah be kardeşim nedir bu hepinizin hesap kitap onun yedii bunun harcadıı hesabı tutma merakınız...

Yok mu aranızda biraz yaratıcılık kullanmak isteyen, iletişim tasarım okuyup teknolojiyide madem kullanıyosunuz artık dünyada türkler de electro art'sa da varlar dedirtecek baba yiitler...
Mesaj tarihi:
Ve bu arada o mali müşavirler... Ahh onlar 5 - 6 sene mükellef toplıycaz die gece gündüz yazıp karalayıp, sürekli değişen maliye kanunlarıyla beyinlerini aazzına kadar doldurmaz mı?

KAzandığı para çar çur olmasın die ön muhasebeci bile tutmayıp, günler geçtikçe kafayı sıyırıp, hızlı konuşan gereksiz ukalalıkların bi numaralı adamları diiller midir???
Mesaj tarihi:
önce bi öss ye girin puanınız gelsin sonra konuşursunuz

ööle ben hedeye gidecem hödöye girecem olmuyor
bakınız yaşadık öğrendik ehueh[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna...

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
[bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Asıl zor olan tercihler puanını al sonra zaten listelerce seçenek çıkacak önüne.. Bu arada Başkent üni.de iidr aklında bulunsun.

Sir Lancelot[signature][hline]İCQ::yapma:
MAİL::hrr:
CaPuLeT, 06 September 2003 11:28 tarihinde demiş ki:
Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?
Mesaj tarihi:
bak eğlence için istiosanız eskişehirde herhangi bir bölüm yazın(ama bana sorarsanız gsf derim ya fakülteye girdm okuduğum bölümü bırakacaktım o derece yane)
şehir kışın çok soğuk ama tam bir öğrenci şehri
  • Yeni Oluştur...