SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aga sakin, gel otur şöyle tamam, heyecan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 taş çalmaya son !11!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 niahha.. son resim harbi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kahvehaneler de artık taş sesleri duymicaz sadece tıklama sesleri var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ahahahaahahahahahaha abi 3. resime öldüm bittim asdfsdoğljnkm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bizim kampüsün (izmir ekonomi) karşısındaki kır kahvesi denilen yerde son fotoğraftaki olayın kız versiyonu bol bol yaşanıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ZaugnaKhaldun said: Fail deil. Yanlışlıkla quick starttaki masaüstünü göster kısayolu silinebilir, yaptım, yapanı da çok gördüm; o yüzden yedekte öyle bir şey olması oldukça mantıklı. Saçmalamışsınız yani ve gene günü kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar