Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 30 gb lik ekranı bozuk bir ipodum var. İçine ubuntu kursam, ipodu sonra formatlasam düzelir mi ? İçine ubuntu derken, ipod u HDD olarak kullanmayı kastediyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Soruyu anlamadım ben. Ne düzelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ipod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 iPod u harici hdd olarak kullanıp işletim sistemi yükleyip bilgisayarı onun üzerinden çalıştırmak mı fikrin yoksa ipod a ubuntu kurup ipod üzerinde ubuntu çalıştırıp form.. yok ikisi de olmaz. gayet mantıksız, düzeltmez yani. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 İlk dediğinden roket adam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar