mono Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 www.dpreview.com a alalim sizi Cannon 300d su anda aradiklarinin hepsini fazlasi ile verebilitesi olan o fiyat araliginda (900$-1k$) "tek" makine... minolta fuji leica pentax cakcuk bu rekabette nerde yer aliolar bi fikrim yok malesef..:) ama Nikon D10 un yawrusu niteliginde 300d ye rrakip olarak gene o fiyat araliginda bir D70 cikartacak bu yaza kadar...ki baya bekleniyor (sahsen benim su anda firlayip 300d almamamin tek nedeni nikonun d70 ini beklemek ehe:) ) elinde lens varsa daha onceden tercihini o dogrultuda yapabilirsin derim... onun disinda aynasli reflex sisteme sahip olmayan diger makinalarda kendini baya gelistirebilirsin tabiki...ama egerki "lens" lerle ilgileniyorsan, yada daha once aynali makine kullandiysan kesinlikle bi sure sonra uyuz olursun yeni digital aynasiz SLR lara :p www.dpreview.com bu konuda haddinden fazla iyi teknik bilgi icerio...ustune ustluk herkesin anladigi dilde yazio :) karsilastirmalari da cabasi.. bol sans[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono [Bu mesaj hilikus tarafından 05 February 2004 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 http://www.dpreview.com/articles/nikond70/ sans derim nikon D70 in preview testini cannon eos200d ile kiyaslayabilmisler...fila$ nivz[signature][hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2004 hilikusum canafar alacan ha :) nikon'da iyidir, bu model'i bi incelemek lazım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 şimdi gördüüm kadarıyla fuji s7000 iyi ratingler alıyo heryerde. kardeşimin dedii şunlar. "SLR alıcaksa da bunu ona ihtiyaç duyduu zaman yapsın. s7000'in fix objektifi gayet güzel bi objektif. SLR aldıı zaman hem makine paalı olcak hem de objektifler süper paalı. İlla ki bu birsürü makine kadar iyi değil. Fakat optimum istiyorsa bundan daha optimum bişi yok. Varsa da ben görmedim. Fiyat/performans olarak sıralamamda ilk gelir. Eğer bi de video çekimi düşünüyor olsaydım ilkten de önce gelirdi" diyor yusuf beyler. tercih sizin efendim. her nerede tercih ediyor ve ettiriliyorsanız. :)[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bana yeni baslamak istiyorumda zenit 12xp yi alabilirim digital de war pentax optio ama o babamin oldugu icin herzmana ole rahat koullanmiycam seyede uni ye gidicem hayirlisiyla ondan en makul zenit 12xp yi almak gibi duruyor hem onu alip kendimi gelistiririm sonra iyi makine ye gecerim bu konuda fikrinizi ogrenebilirmmiyim oky horace ..[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Eheh.. Marie Clare'in (böyle mi yazılıyodu bilmiyorum) fotoğrafçısı annemin arkadaşıydı ona açıp sordum Nicon d100 önerdi.. Ucuz muş... 4 milyar kadarCIK. Neyse... Şimdi ben başka birşey sorucaaam.. ama "çok oldun" demeyin bana :( Soru şu: Babamda Nicon f801s var. Ayrıca çok şahane 2 ayrı objektifi filan da var. Neyse şimdi ben duydum ki, analog makinalara dijital chip set takıp onları dijital hale getiriyorlarmış... var mı böyle bişey? yoksa ben acayip keklenmiş olabilir miyim ... Sabrınız için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 şimdi önce makinaları araştırmadan konuşmamak lazım, bu çok övdüğünüz 12 megapixel'lik makina aslında en fazla 4 megapixel filan. 12 megapixel tamamen resize edilmiş halleri, yani gerçek 12 megapixel değil. Makina ayrıca adobe'un rgb paremetlerini desteklemiyor, kendine özgü garip renk parametreleri var. Bu baskıda çok sorun yaşatır. Benden söylemesi, paranıza yazık olmasın. Ben yardımcı olmaya çalışıyorum, başka makina pazarlama gibi bir amacım yok.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 hehe, kusura bakma ama bişey atıcak olsam seni atardım pek de kafiyeli olurdu. Herşey bir yana ben en azından araştırıp, olumsuz yanlarını söyleyebiliyorum. Tavsiye ettiğim makinanın arkasında durabiliyorum. Karşımızda yardım bekleyen insana işe yarar bişeyler söyleyebiliyorum. Ama sen ne söylediğim şeyleri çürütecek birşey söyleyebiliyorsun ne de yapıcı birşey. Sadece işte bana saldırarak traj yapmaya çalışan bir insansın. Neyse konu hakkında söyleceğim şeyler bu kadar, eğer olursa benim yardımcı olacağım birşey devam ederim buradan.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 bence düzgün okumayı ve araştırma yapmayı en kısa zamanda öğrenmelisin. Dayılar çoğu zaman yetersiz kalır. Benim bazı iddalarım var. Zaten bunu herkes görüyor sen göremiyorsan, bu benim değil senin kendi sorunun. Hadi bakalım sana iyi eğlenceler.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Ya beyler lütfen.. bakın bir soru sordum burada benden daha bilgili ve tecrübeli olanların görüşlerinden faydalanmak için. Tartışmanız beni üzüyor.. kendimi suçlu hissetmeye başladım. Çok rica ediyorum... hadi devam etmeyin tartışmaya.. lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Boccob sakin oluyosun acilen. Şimdi bi noktayı açıklıa kavuşturayım. Fotoğraf makinelerinden anlayan bi insan diilim. Oky megapixel konusnda haklı Honeycomb sistem kullanıyo S7000. Interpolasyon yapıyo. Ve hep aynı (max) boyutta çekip sonra küçültüyo. ama mükemmel makina arıyor olmaktan uzak gibi geliyo bana jinni. Ööle diilse bile öle olsa daa iyi gibi geliyo ayrıca. Bilemem. Bildiklerimi duyduklarımı söledim. Benim adım horas elimden gelen budur.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Tamam Hıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 ben bisey sordum ya sagolun ilginiz icin[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Jacabo kargaşadan unutmuşum senin sorunu, şimdi zenit'ler iyi güzelde bence çok sıkabilir seni. Hani baştan hevesini kırabilir gibi geliyor bana. Onunla öğrenmek hakketen zor, ama eğer zenit'le öğrenirsen diğer bütün makinaları rahatça kullanırsın. Bir makina önermek gerekirse, ben canon ae1 derim. Seçim senindir.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 boccob laflarına dikkat et, neyi kimin kafasına yıkıyorsun sen? bir derdin varsa özelden gelsene sen hadi bakıyım. Kabadayılık mı yapıcaksın şimdide? bilgilerininde bir sınırı olduğunu anladınmı? şimdide enerjini kollarında ve bacaklarında mı harcamak istiyorsun?[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 saol oky bu arada yuh yani amma adamlarsiniz ha 2 gotu boklu makine icin birbinizi yiyosunuz :p nese bu arada kimse kimsenin basina forumu yikmasin[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Boccob. Uzatıyorsun. Moderatörüm. Kılım. Gıcığım. Uzarsa, ki müsebbibi sensin; ayar çekerim.[signature][hline]nobody said it would be easy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2004 canım akranlık diye bi durum mu var? bak ben de senin dediin makinayı önerdim di mi? ha ama çığırtkanlık cazgırlık yapmadım... sen de yapmayıver... mesele o yani canım. biraz daha akıl, biraz daha anlayış. daha güzel günler için. ayrıca şu andan itibaren atılacak konu dışı mesajlar silinecektir. böyle de terbiyesiz bi adamım.[signature][hline]nobody said it would be easy... [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 06 February 2004 04:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bide pentax optio 450 ile ilgili yorumlarinizi alabilirmiyim[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 bu bahsettiğin üç seçenekten kodak almanı tavsiye ederim. Mustek'i zaten en baştan çıkarttım, başlı başına bir sorun. Hp ve Kodak iyidir. Ama kodak, hp'den daha iyidir. Sony neden pahalı dersen, sony'nin her şeyiyle kalitesi çok iyi. Lcd ekranından tutta, fotoğraf kalitesine kadar. Birde tabii marka olarak populer olması ayrı bir neden.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Güzel haber: 19-22 şubar arası CNR'da PhotoShow var. Tüm markalar katılıyor fuara. Bu durumda ben de patlamayıp fuara kadar beklemeye karar verdim. En azından orada tüm modelleri elleyip koklayabilirim :) Yazan herkesin gerçekten çok faydası oldu bana... Konu hakkında ufkum gelişti ve seçiciliğim oluştu. Oky, Horas, Boccob ve adını sayamadığım diğerleri... teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ORKUN Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2004 ahanda yakalamışken, arkadaşlar http://www.ideefixe.com/Fotograf/tanim.asp?sid=WVRSWDANMI5IWMI24C0G buradaki fotoğraf makinasıl acaba filmlimi yoksa hani çeker çekmez çıkaranlardanmı aşşağıdaki açıklamadan bişi anlamadımda[signature][hline]namus lekesi değil şu anlımda gördüğünüz ,vurulmuş düşmüşüm güpe gündüz,şakağımdaki kansa o benim gülüşümdür,namertçe sürünmektense erkekçe ölüşümdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 fizban, şimdi bu kodak'ın ve hp'nin zayıf yönleri bitmez. Sen her ışıkta, her ortamda ben süper fotoğraflar istiyorum dersen başka marka bakacaksın. Bi bütçeyi gözden geçir bakalım, sana tavsiye edebilecek bişeyler bulabilecekmiyiz.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Anaaaa buralara girmiyodum uzun zamandır bir baktım donanım konuları buraya yansımış. Meğer fotograf makinalarında tavsiye isteyen bir kısım donanım yazılımdan kaçıp buralara gelmiş. Uzman ellerin elinden kaçan benim dayım benim hocam diye kapışmaların arasında kalır tabii. Bu arada bu karmaşa ve kavgada maalesef fazla bir şey anlatabileceğimi sanmıyorum. Sizi Horace torunumun insafına bırakıyorum. Fotograf makinaları konusunda seçim yapmak isteyenlere gelecek zamanlarda uygun bir mhabbet arasında her zamanki gibi yine yardım etmeye çalışırım. Son olarak Jinni için söyleyebileceğim tek şey herkesi salla Wastiee' yi dinle olacaktır. Gerisi sidik yarışından başka bir şey değil maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 zenit ya da minolta öneririm. ucuz da hem. sirkeciye gidersen aradığını bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar