Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

audi a3 cabrio

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok güzel olmuş. Ek: Her tarafı, özellikle arka kısmı güzel bence.

A3 ün Türkiye de neden bu kadar tuttuğunu anlayamamıştım. Ama A3 Cabrio hakediyor bence, gerçekten iyi bir model olmuş.
Mesaj tarihi:
1 serisi coupelarda 45-50k euroya gidiyor, aslinda soft-top olmasina ragmen cabrio bi arac icin guzel bi fiyat.

Ama arkasini biraz uzatip icine hardtop tavan tikmazlarsa bu haliyle turkiyede kapali garaji olmayan kimsenin tercih edecegini zannetmiyorum.

Ha, cok guzel olmus o ayri.
Mesaj tarihi:
Selam,

Beyaz araç + bordo soft-top veya beyaz araç + koyu mavi soft-top. Bence bu kombinasyonlar cabrio aracı daha zevkli kılıyor. Cabriolarda her zaman için soft-top diyorum ;)

Saygılar.

edit: renk düzeltmesi
Mesaj tarihi:
paramecium said:
Selam,

Beyaz araç + kırmızı soft-top veya beyaz araç + koyu mavi soft-top. Bence bu kombinasyonlar cabrio aracı daha zevkli kılıyor. Cabriolarda her zaman için soft-top diyorum ;)

Saygılar.

+7
:)
cabrio bambaşka bişey ya. bi de dediin kombinasyonlar rullaz :D
Mesaj tarihi:
Aslında normal fıyatı uygun ama Turkiye'de her arabaya 2 katı fıyat odedıgımız ıcın degerınden fazla fiyat oluyor buda cok kotu birşey diger ulkelere gore benzıne fazla araba veergisine fazla otv kdv ye fazla herşeye kat kat fazla veriyoruz
Mesaj tarihi:
kuzenim 1.96 a3 ü vardı hatta zegna tanır. Muhtemelen iç hacmi aynıdır 3 kapı ile. Arkaya oturmuosan sığarsın. Sende de ne boy varmış mübarek patnajı 2 ye ayırmak lazım 1.92 üstü ve altı olanlar diye
Mesaj tarihi:
140 kiloluk arkadaşim mini cooper'a binebiliyorsa, 2.15'e kadar yolu vardir a3'ün..yani 190 cm olaraktan gayet rahat biniyorum ben a3'e misal. en arkaya falan çekili de deil koltuk, gayet ortalarda. 2.05-10 arasına kadar binilir heralde rahat rahat ,cabrio oldu diye iç hacmi küçültmedilerse tabi.
  • Yeni Oluştur...