Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 said: "One of the main features in the next booster pack will be social aspects, like player-made towns and gardens," says Game Director Gaute Godager. The working title is "Towns of Rubi-Ka", a project that will further expand the depth and possibilities in the most advanced Persistent Online World to date. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 çiçek yetiştiren atrox :)) ps : chrysaora baskı yapın türk bot için :) ben varken açıcaktı oyundan çıkınca baskı yapamadım :P[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 olsun olsun sufermiş taaa ne zamandan kalma 3 bacaklı sandalyelerim, tablolarım, tavana yerleştirilen fırıldaklarım var yaf boşa mı gitsin onlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 benim SL çıkana kadar 200 olabilitem yok, ama alıcam karı severim egh[hline]Roderick "Preanx" White Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Playfieldlar hakkinda yeni bir yazi konmus siteye, birkac yani screenshotda var. http://www.anarchy-online.com/content/game/shadowlands/features/playfields/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2003 booster pack cikartmadan nasi yasicakki abi piyasaya cikicak bir suru oyun varken ama o gardening flm cok sacma olmus pek tutucagini sanmiorum[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2003 Bende geçen hafta başladım, şuan level 37 agent karakterim var. Adı "fubber" görürseniz, uğrayın ;)[hline]Oky Wan Kenobi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoCrime Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 biraz geç oldu ama olsun. Black o kadar MC'yi pvp için istiyorum drainlere filan dayanmak için ;) tabi o kadar fark ederse :utaniem:[hline]Bret "Neurochrome" Clyburn-Narzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar