Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Arkadaşlar TTNet'in ADSL müşteri hizmetlerinin numarasını yazabilirseniz sevinirim. Dün akşamdan beri internetim rezil durumda, bu sabah kalktım, şu anda Paticik'ten başka bir siteye giremiyorum, kafayı yiyeceğim.
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ehehe zamanında az Turkish March dinlemedim o numara sayesinde :D
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Giremiyorum ki linklere, sadece Paticik açılıyor =) Yalnız bu benim başıma daha önce de gelmişti, sadece Paticik açılma durumu ilk defa olmuyor. Olayı nedir ki Paticik'in?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 TT net evi aramış "daimi abonelerimize indirim var! ancak evinize gelmemiz lazım" demişler anneme.. Var mı böle bişi yoksa ben çarşamba günü eve gelen abileri (tabii evde olursam) bi güzel döveyim mi?
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 İlk defa duydum, sen döv bence, sonra özür dilersin en kötü ihtimalle =)
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 yaw bi de eve öyle dolandırıcı falan gelmesin bu kadar sıkıntıdan sonra..
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Eve gelme sebepleri neymiş ki, pek inandırıcı gelmedi bana açıkçası.
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Abi mümkün mertebe 444 lü noyu aramayın. Onun yerine bağlı olduğunuz telekom bürosunu aramanız sizin çok daha fazla işinize yarayacaktır. Taşındığımda bulunduğum yer ile ilgili bir sorun varmış maşallah 444 deki süper zeki görevliler bunu anlayana kadar ep ey bir süre geçmiş, aradım bölgesel büroyu. Adamlar 5 dk da hallettiler.
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu tellcom nedir ne ayaktır :) her yerde kullanabiliyormuyuz.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Admin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 tellcom la ilgili şikayetvar sitesinde sürü ile şikayet yazılmış
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 zaten ankarada benim oturacagım yerde yokmuş. KabloNet alabilirim ADSL yerine
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 fiyat olarak biraz daha ucuz geldi :)
Phobos Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 dasaaa said: TT net evi aramış "daimi abonelerimize indirim var! ancak evinize gelmemiz lazım" demişler anneme.. Var mı böle bişi yoksa ben çarşamba günü eve gelen abileri (tabii evde olursam) bi güzel döveyim mi? Yok dövme... Beni de aramışlardı "yıllık %20 civarında indirim var hede hödö" diye... Geldiklerinde de kimlik mimlik falan gösterttirdim zaten. Edik: Hatta o konu ile ilgili açtığım ancak konsepti farklı olan bir başlık. Tık
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 dasaaa said: yaw bi de eve öyle dolandırıcı falan gelmesin bu kadar sıkıntıdan sonra.. bize de gelip kimlik fotokopisi falan aldılar, %20 civarı indirim olayı varmış sanırım yukarda da dendiği gibi. ama önümüzdeki 2 yıl boyunca tt adsl kullanacağımıza dair bi sözleşme zımbırtısı falan vardı sanırım bir de
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ^_^ yarın bi arayım o zaman.. iptal edeyim ben onlara giderim. ne olacağı belli olmaz, paranoyak mode on geziyorum işte
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ehehe aynı şekilde benim annemle de konuşmuşlar. hade len dedim ttnete 2 yıl sözleşmeymiş. ananız mı güzel ulan tt?
Öne çıkan mesajlar