Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fethullahçı polis dinlemenin başında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DİNLEME tartışmalarının doruğa çıktığı bir dönemde Deniz Baykal’ın önüne çok önemli bir rapor gidiyor.

Rapor şu:

- Başbakan’ın tayin ettiği Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın 35 kişilik kadrosu dikkat çekmektedir.

- Bu kadronun en önemli yeri olan Teknik Daire’nin başına (bütün dinlemelerin yapıldığı bölüm) Basri Aktepe isimli kişi getirilmiştir.

- Aktepe, 1999 yılında Emniyet’in hazırladığı ve DGM’ye sunduğu "Fethullahçı polisler" raporunun, ilgili listesindeki 15’inci sırada yer alan polis şefidir.

Emniyetin raporuna göre şu anda bütün dinlemelerin yapıldığı teknik dairenin başına, "Fethullahçı olduğu ileri sürülen" bir kişi getirilmiş.

Daha birçok uzun detayın yer aldığı raporu dün Deniz Baykal’dan dinledim.

KONUYU TBMM’YE TAŞIYACAK

Deniz Bey şöyle özetliyor:

- Herkes Önder Sav’ın (yes), (no) tuşuyla uğraşıyor. Ama olayın vahameti ve derinliği gözden kaçıyor. Bakın işte rapor ortada. Üstelik bu rapor emniyetin raporudur. Dikkat edin, Jandarma, Polis, MİT değil, Başbakan’ın özel olarak tayin ettiği Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı’nın (TİB) kadrosudur bu. Yani her yerin ve herkesin dinlenebildiği o dairenin başına getirilen kişiden söz ediyorum. Bu kişi emniyetin DGM’ye verdiği raporda Fethullahçı polislerin 15’inci sırasında yer alıyor.

Deniz Baykal, bu konuyu TBMM’ye taşıyacağını da söylüyor...

Ve ekliyor:

- Önder Sav olayı da o kadar basit değil. Ortada bir düzen var. Yakında her şey ortaya çıkar...

Evet, rapor ve iddia böyle..

Ben Basri Aktepe denilen kişiyi tanımam.

Ama bugün gelinen bu nokta Türkiye için hayırlı bir nokta değildir.

Baksanıza;

Anayasa Mahkemesi Başkan Vekili "Takip ediliyorum. Dinliyorlar" diyor. Ve bir aracı yakalıyor.

Araç polise ait çıkıyor. Ankara Emniyet Müdürü "Bizde mobil dinleme aracı yoktur" diyor. Sonradan olduğu anlaşılıyor.

Emniyet aracın narkotik aracı olduğunu söylüyor. Bu da tam netleşmiyor.

Kuşkulanılan polis aracı oradan neden kaçıyor. Bu da belli değil.

Anamuhalefet Partisi lideri böyle bir raporu açıklıyor...

Emniyet kendi içinde bu tür raporlar yazıyor..

İşte bütün bunlar milletin devlete olan güvenini sıfıra indiriyor.

Yazık ki olan budur...

NOT: Bu arada tam bu konuları konuşurken Deniz Baykal’ın telefonu kesiliyor.

İki kez arıyorum yine kesiliyor. Sonunda telefon çalışmaz oluyor.

Deniz Bey, bu defa bir başka hattan arayıp "Görüyor musun bak" diye bir espri yapıyor... Baykal’la uzun bir konuşma yaptık. Hepsini hatırlayamazsam birilerinden tam metni isterim artık...

Fatih ÇEKİRGE
Mesaj tarihi:
polis te$kilatinda fettullahci yapilanma uzun yillardir varligini surduren ve yillandikca geni$leyen bir olgu haline geldi.

temel kurumlar ele gectikten sonra toplumun kontrolu daha da kolayla$iyor, 10 yil sonra turkiyede iran vari bir yapilanma olmayacagini kim garanti edebilir ki?
Mesaj tarihi:
Esh said:
temel kurumlar ele gectikten sonra toplumun kontrolu daha da kolayla$iyor, 10 yil sonra turkiyede iran vari bir yapilanma olmayacagini kim garanti edebilir ki?

ampul liboşları
Mesaj tarihi:
gecenlerde demirle de knou$mu$, tehlikeli du$unceler hakkinda.

kimse de cikip demiyo " ulan yillardir baba baba dediler, dedikce duzdun milleti, imam hatip belasini acan da sensin, siyasal islami destekleyen de, konjonkture gore siyaset yaparak manipule ettigin toplumun suclusu da sensin."

siyasal islam ve ortacag vari ataerkil sosyal düzen , menderes ve haleflerinin (dp ap dyp blabla..) yarattigi ya da yeniden hayat verdigi olu$umlardir.
Mesaj tarihi:
aquila said:
sakalim uzadi, ahmedinejad rolune talibim, nereye basvuruyoruz.

ahmedinecad en azindan milli-islamci. nasil posta koyuyor dunyaya .devletini nasil savunuyor. bi de bizim $erefsizlere bak. ba$ka kelimeye gerek yok. "$erefsiz"
Mesaj tarihi:

Aydınlık dergisinde bu hafta dinlemenin belgeleri mevcut. Zaten dergi 2-3 yıldır bu Ramazan Akyürek'in dinlemeleri yönettiğini bas bas bağırıyordu.

Hatta alın belgesi:

Mesaj tarihi:
benim polise güvenim hiç ama hiç kalmadı.
ben, kendim ve sevdiklerim dışında zaten kimseye sırtımı dayamıyorum artık.
emniyet toplumun güvenliğini, düzeni ve ferdi güvenliği sağlayan bir teşkilat olsa da benim için anlamı yok.
ne düzen var ortada ne güven.
1 mayıs'ta hepimiz televizyondan izledik zaten.
bir de böyle haberlerin çıkması güveni - lere düşürüyor.
turkcell'in -20 kontoru. ekjehe
Mesaj tarihi:
Bundan bir yil once Y.Kucuk raporlar ile kozmik oda dedikleri odanin basinda Boba Fetto nun adamlarinin oldugunu bir bir belge ile gostermisti yeni bir olgu degil kanaatimcede kimsenin ses etmemesi garip bir kasparov karsilasmasini andiriyor her nedense.. Birde eger A.Nejad madem cok super ubernetik bir savunma yapiyor neden Jew ekonomisinden geciniyor? Neyse amaaan afra tafra yani bu isler konuya donecek olursak bunlar cok onceden cok oncesindende soylendi ama herkes uc maymunum diye dolanmaya bayiliyor ne diyelim biz cikalim asma kata!
Mesaj tarihi:
sg-1 said:
Esh said:

ampul liboşları

Ampul liboşu?

İyi güldüm akşam akşam. Ampul, AKP, bunların öne sürdüğü çözümler, düşünceler... Hiçbirini sevmiyorum, hiçte hoşuma gitmiyor. Din üzerinden politika yapmaları ise dinlere inanmayan bir adam olarak gayet rahatsız ediyor ancak bütün bu olanlara karşılık sizlerden farklı çözüm önerilerine inandığımız için bizi yargılıyorsunuz. İlginç.
Mesaj tarihi:
Esh said:
aquila said:
sakalim uzadi, ahmedinejad rolune talibim, nereye basvuruyoruz.

ahmedinecad en azindan milli-islamci. nasil posta koyuyor dunyaya .devletini nasil savunuyor. bi de bizim $erefsizlere bak. ba$ka kelimeye gerek yok. "$erefsiz"

kesinlikle katılıyorum. ahmedinejad gözümde çok daha değerli bi adamdır, en azından kafa tutuyor, karşı çıkıyor. öyle eline geçeni satmıyor.
Mesaj tarihi:
Peter said:
tek dayanağımız askeriye

Onlardan da umudum kalmadı.

Herşey danışıklı dövüş başka bir halt değil. Sonumuz belli, iğrenç bir ülke haline geldik. %47'yle başa gelen bir iktidar, ve onlardan da güçlü daha yeşilci bir örgüt ülkenin en temel birimlerine sızmış bile.

Sonumuz hayrola, şu an herşey iyi gidiyor gözükse bile onların yaptıkları çok çok gözümüze batmasa bile. Sıçtığımızın resmi ortadadır. Kendini dışarıya karşı savunamayan ülke (politik olarak), ve geriye kalan %53 ü öpüp atan bir hükümet.

gg
Mesaj tarihi:
said:
Din üzerinden politika yapmaları ise dinlere inanmayan bir adam olarak gayet rahatsız ediyor ancak bütün bu olanlara karşılık sizlerden farklı çözüm önerilerine inandığımız için bizi yargılıyorsunuz. İlginç.

İnananıda rahatsız etmesi lazım artık.
  • Yeni Oluştur...