Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12-13 Şubat İstanbul'da Eğitime ara verildi

elaidi

Öne çıkan mesajlar

Tatil ediliyor çünkü çok feci fırtına geliyor.
Geçen fırtınada koskoca İstanbul (Türkiye'nin incisi ve en gelişmiş şehiri) 'da elektrik kesildi!! Sullar yok! Herşey felç!
Hiç caddeyi gördünümüz o ilk gün? ışıklar yok kapkara ve rüzgarla birleşince bir korku filmi gibiydi! O fırtınada arkadaşın evinde (10. katta) mahsur kaldık aç kaldık ancak elektrik bir süre gelince dışarıya zar zor yemek almaya gidebildik. Neyse diğer bir konuda vali'ye edilen küfür olayı. Bence arkadaş gayet haklı bir şekilde duygularını dile getirmiş hem öyle fazla ağırda konuşmamış ama yinede olmamalıydı . Herkes istediği konuşabilir dozunu kaçırmadıkça. Adam küfür etmiş, sizde alta kalmazsınız ya hemen aynı tarz bir şekilde sert bir cevap vermişsiniz. Oysa nazik bir şekilde cevap verilse ortam gerilmeyecek. Burada kimse kimseyi tehdit edemez açık bir şekilde. Bir derdi varsa konuşularak halledilir forumun anlamı budur. Yok illa kavga dövüş diyorsanız özelli kullanın

Saygılar
Martı Gücü -KAL[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

en gelişmiş şehride alt yapı yok ki ? ankara'da bile elektrik kesiliyorsa istanbulda kesilmesi çok doğal zaten fazladan 10 milyon nüfus a sahip :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki:
bidahaki pop stara bende katılıcam
şimdiden calısmalara basladım
2 kapkaç yaptım
6 adam dövdüm
3 lokantada kavga cıkardım
Sosyal ağlarda paylaş

Yok ben ehliyet alalı 8-9 sene oluyor. Sorun ehliyet alalı kaç yıl olduğu değil, bizim gibi bir şekilde amatör olarak araç kullananlardan çok ama çok daha iyi kullanması gereken, ekmeğini bu işten yiyen kişilerin bizden kötü kullanmasında.

said:
WindShade, 10 February 2004 23:24 tarihinde demiş ki:
yeni ehliyet almistin diye hatirliyorum :) yok ama su devirde bizler daa iyi kullkaniypruz eheh
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler hava böle kalırsa Cuma günü okullu açarlar oyüzden DUA etmeye devam küçük düşünmeyin herzaman büyük düşünün ben şuan kar yağarsa Pazartesi ve salı günü içinde Umutluyum inşallah yağar.Eğer yağmassa zaten Cumaya kesin okulları açarlar
Yeni yönetimi biliyorsunuz adamlar bir gün birgündür diyor walla açarlar bütün okulları iş yerlerini falan
Sosyal ağlarda paylaş

Birincisi bu hava şuan çok sert dondurucu bir soğuk var herhangi bir yağmur bulutu geliyorsa kar olarak ini verir.İkincisi yağmassa bu havayla kalırsa her yeri açabilirler çok zor bişey değil sadece bu akşam haberlerde Perşembe ve Cuma günü bütün resmi yerler ve okullar açıktır diye söler niye gitme zorunluluğu olmasın ki bi memur gitmek zorundadır.Saatle para alıyorlar çünkü okula gidecek olanlarda gitmeyebilir tabi fakat yoklamada yok yazılırlar unide devamsız olanları affetmiyorlar bilmem anlatabildimmi? adamlar birşeyi onaylatmış imzalamış tatil dir diye.Hemen meclis düzenlenir herkez açık olucak der evt oylarıyla tatil matil olmaz bukadar kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...