Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanım/Yazılım konusu

Qui

Öne çıkan mesajlar

Core2due 2.6
8600 gts
2gb ram ile 1280x1024 çözünürlükte medium ayarlarda 40fps ile oynuyorum.

Ama ! video ayarlarından direk medium tıklayıp oynarsanız 20 fpsyi geçemessiniz. 1. shadowu komple disable edin 5fps artacak emin olun. Oralarda bi yerde ground cache olması lazım eğer 2gb ram varsa 200-400mb arasında bir cache ayırmanızı tavsiye ederim fps direk 7-8 fırlıyo, 4 gb raminiz varsa 1gb direk groud cache ayırın fpsiniz inanılmaz arttığını göreceksiniz.
Ben meduimu seçtim, 200mb cache ayırdım ve shadowu kapattım 40fps alıyorum. bi kaç şey daha kapatsam 60a toslarım sanırım.
Not: Kalabalık alanlardada 25in altına düşmüyor
Sosyal ağlarda paylaş

Sorumu tekrarlamak istiyorum. Geyik olunca geride kaldı soru aksjdlasjd.

P4 3.2 Ghz, 1.5gb ram, ati x550 ekran kartı var. Ekran kartı yerine 8600 GT almak istiyorum (parasızlıgın gözü kör olsun).

Tüm herşey low da iken, hatta çözünürlük de çok düşükken outdoor da 30 fps civarlarında olur mu fps?
Sosyal ağlarda paylaş

Thaumiel said:

P4 3.2 Ghz, 1.5gb ram, ati x550 ekran kartı var. Ekran kartı yerine 8600 GT almak istiyorum (parasızlıgın gözü kör olsun).

Tüm herşey low da iken, hatta çözünürlük de çok düşükken outdoor da 30 fps civarlarında olur mu fps?

8600 Gt ii bi ekran kartı değil abi alma .. senin baya para harcaman lazım yalnız bu oyunu adam gibi oynayabilmen için :( veya overclock olayına fln girmen lazım ufaktan
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Toshiba A200-1BP kullanıcısıyım. Fazladan ram taktırdım ve sistem:

Cure 2 Duo 2 Ghz T7200
512 MB Nvidia Geforce Go 7300
3 GB RAM
64 bit Windows Vista

Daha önce xp kuruluydu ve 2 gb ram'im vardı 10 fps yi geçemiyordum o yuzden 1 gb ram daha taktırıp 64 bit vistada denemeye karar verip bu hale getırdım sıstemı. 10 fps yi oyunu ilk açtığımda görebiliyorum ki oda çok nadir, ilerleyen dakikalarda yine ortalama 6 fps ile çalışıyor oyun. Tamam ekran kartım kötü, işlemcim orta seviye fakat yinede bütün özelliklerini kısıp herşeyini kapatop oynamama ragmen 6 fps almam anormal değil mi? Bir fikri olan var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Thaumiel said:

8600 Sadece Kurtarmaz Gibime Geliyor

Ramide 2 civarına ceksen Lowda Shadow Kapalı 20-30 arası görürsün gibi geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyun beni şaşırtmaya devam ediyor. Tortage'dan çıktıktan sonra orta halli sistemimde low ayarlarda bile fps düşüşleri yaşarken bu sabah oyunu bırakma noktasına geldim, o derece lanet ettim oyundan.

Artık sonradan ne olduysa dur ulan madem oyunu satıyorum grafikleri kökleyeyim nasıl acaba dedim. AA 4x, view distance'ı da sona (3500m sanırım) getirdim, texture detaili de high yaptım (shadow ve bloom kapalı tabi). Allahım o da ne? Normalde tek başımayken 40-50 fps olurdu, şimdi 30larda geziyor, ama yanıma başka bir oyuncu geldiğinde, şehre indiğimde filan düşüş yaşamıyorum, takılma da yok.

Artık çok mutluyum süper grafiklerimle :)
Sosyal ağlarda paylaş

core 2 2,00
3 gb 677 ram
265 - 512 Hd 2600 pro son drıver da maksımum 20 fps felan goruyorum

30 40 gorenler nelerı kaca getırdınız actınız kapadınzı bı yazsanız deneme yanılma metodundan bogh geldı

ve Atı drıver larında 3d olayında oynama yapan oldumu
wow da yazılar karısıyordu bulanık oluyordu denemedım bunda

Edit : 677 bole bı ram daha ıcat olmadı tabı . 667 :D
Sosyal ağlarda paylaş

Thaumiel said:

system sound'u kapatırsan nerden baksan 5-6 fps alırsın tabi sesden fedakarlık etmek gerekiyor bunun için :(
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz said:
Bu oyun beni şaşırtmaya devam ediyor. Tortage'dan çıktıktan sonra orta halli sistemimde low ayarlarda bile fps düşüşleri yaşarken bu sabah oyunu bırakma noktasına geldim, o derece lanet ettim oyundan.

Artık sonradan ne olduysa dur ulan madem oyunu satıyorum grafikleri kökleyeyim nasıl acaba dedim. AA 4x, view distance'ı da sona (3500m sanırım) getirdim, texture detaili de high yaptım (shadow ve bloom kapalı tabi). Allahım o da ne? Normalde tek başımayken 40-50 fps olurdu, şimdi 30larda geziyor, ama yanıma başka bir oyuncu geldiğinde, şehre indiğimde filan düşüş yaşamıyorum, takılma da yok.

Artık çok mutluyum süper grafiklerimle :)

ati mi ekran kartın ?
Sosyal ağlarda paylaş

lord_gorthaur said:
Thaumiel said:

system sound'u kapatırsan nerden baksan 5-6 fps alırsın tabi sesden fedakarlık etmek gerekiyor bunun için :(

system sound ile fps in ne gibi bir ilişkisi var?
Sosyal ağlarda paylaş

icphedia said:
lord_gorthaur said:
Thaumiel said:

system sound ile fps in ne gibi bir ilişkisi var?

hem ram hemde cpu yu rahatlatır,özelliklede onboard ses kartı var ise ve ram az cpu da çok güçlü değilse dolaylı olarak fps ye etki yapar kapatmak
Sosyal ağlarda paylaş

oyundan 100 fps alıyorsanız kazancınız fark etmez ,ama yukarda insanlar 10-15 fps lerde oyun oynamaktan bahsediyorlar,ayrıca sesi kapatmak hdd denda az okuma yapmak demektir
bunlar extreme çözümler uzun soluklu ve sağlıklı değil tabikide
en iyisi ram takviyesi (fiyatlar cok dustu) varsa oyunu 2. bir hdd ye kurmak ve her patch den sonra defrag yapmak :)
neyse bunlar daha öncede söyledi sadece tekralıyasım geldi :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...