Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Donanım/Yazılım konusu

Qui

Öne çıkan mesajlar

MadOrca said:
amd dualcore 4200+
2gb kingston ddr2 ram
ekran karti: 8500gt

bu sistemde ekran kartını deiştirip, palit 9600gt sonic alırsam bir sorun yaşarmıyım sizce?
bu kart ile ilgili yazıları okudum gerçekten bayaa iyi gibi gözüküyor.
oyun içinde gözle görülür bir performans artışı yaşar mıyım?
bu karta sahip kimse var mı?

(su anki sistemde pve yaparken low ayarlarda 20fps~ görüyorum, pvp hiç sormayın :))

9600GT ye vereceğin para ile 8800 GT alırsın ki daha başarılı bir kart.
Sosyal ağlarda paylaş

8500 8600 ler falan cok sıradan kartlar,7000 serisinde daha iyi kartlar var. düzelme derken performans acısından fazla duzelecek bir durumu yok. sadece acık alanlarda ufak takılmalar devam ediyor. ben 15 aylık gts 8800 640mb g80 ekran kartımla 1680*1050 cozunurlukte neredeyse full detay oynuyorum.fps 50-60 civari, instancelarda zaten 100 u geciyor, sehirlerde minimum 30 gordum. bloom kapalı,shadows sadece karakterler icin ve view distance da 1000 metrede, 2800 metreye kimsenin ihtiyaci olacagını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

ugurson said:
arkadaslar benim işlemci p4 3.0, 8800gts 320bit 512mb ekran kartı, genelde 30-40 civarı fps alıyorum med-low arası bi ayar ile, ama makina arasıra restart atmakta sorun neden olabilir acaba fazla ısınmadan kaynaklanıyor olabilirmi ?

Isı kaynaklı olması çok muhtemel.
Isı sorunu olmasa bile işlemcinin ısı ölçme hadisesi bozulabiliyor.
Bana olmuştu BIOS'tan -199, başka yazılımda 199 gözüküyordu.
Bak bakalım işlemcinin üzerine macun meme yapmış mı diye?

Onun dışında bu oyunu oynamazken durup dururken oluyorsa USB'deki kısa devreden bile olabiliyor, o da başıma geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...