Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 tansaşta her şey var. ayrıca efeslerde izmirden lüleburgaz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 kaç para o türkiyede? 3 milyon kıbrısta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Bahçeşehir'de satılıyor. Kuğu Şarkuteri var. 15 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 nerde var ya bundan hakkaten? pragda içtim ben ama türkiyede görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 o diil de yarim litre vodkayi sek diken bi adamin videosu vardi, pehh midesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 içki mi lan bu kız içkisi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 muhaha şöyle hafif içkilere kız içkisi diyenlere ayrı bi gülüyorum. neyse efenim. bu smirnoff ice 15ytl dediğiniz kaç cl'lik oluo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 alem içkisi diil kesinlikle. lezzetli, az alkollü likör niyetine keyiflik çerezin yanında falan içilecek süper bir içki. içinde yaban mersini falan var sanırım böyle egzotik meyveler falan bi de. heryerde var bakınmadın heralde pek. migrosdan aldım bi kaç kere. naneli olan binboğanınki bu arada. (istanblue'nun da var sanırım) onu beğenenler bunu da beğendi: safari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 uvvvv. safari dehşettir. ama o böyle büyük şişede. smirnoff ice gibi değil sanırım. (yoksa smirnoff ice ın da mı büyüğü çıktı?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar