Malkavian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Pek hayranı değilimdir ama yinede hepimizin sanatçısı Allah rahmet elesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Bir gün belki hayattan,geçmişteki günlerden,bir teselli ararsın,bak o zaman resmime.Benden sana son kalan bir küçük resim şimdi,cevap veremez ama,ağlar yanlızığına[signature][hline]Gitar Nubisi ------------ Catdog, 01 January 2004 13:15 tarihinde pazar alanında demiş ki: burası satış sitesi değil yanlış yerde ilan vermişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Allah rahmeteylesin[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Happiest Woman there can be : Bonepart's Wife Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 nur icinde yatsın, bir döneme damgasını basan bir insandı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Hepimizin başı sağolsun.Bir hoş oldum haberi duyunca zaten.:([signature][hline]I will soothe you if you fall I'll be right there if you call You're my greatest love of all [i]My Website,My playlist,And My Love... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 siyasi görüşleri ne olursa olsun kendisini çok severdim...Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun...:([signature][hline]Trust hurts, betrayel kills... İn the Name of God, impure souls of The Living Dead shall be Banished into eternal Damnation. Amen. Aket-Atum, 18 August 2003 16:54 tarihinde demiş ki: ayrıca benim adım thomas disease bana komaz Bonus 18 August 2003 18:36 tarihinde demiş ki: İleriki levıllarda summon maganda, summon yeniçeri gibi büyülerde geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 allah rahmet eğlesin babamın zamanından berin var süfer bi sanatçıydı[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 önemli bir sanatçımız daha gitti...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Çok üzüldüm :( Allah rahmet eylesin..hepimizin başı sağolsun[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 uzuldum :([signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 sanatçıydı gerçek sanatçı. Allah Rahmet Eylesin.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokcen86 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 duyunca inanmadım,inanamadım,ciddi misin oldum sonra baktım şarkıları fln çalıo öğrendim ki gerçekmiş.çok üzüldüm.başımız sağolsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Türkiyenin başı saolsun[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Beni siz delirttiniz evet,evet,evet siz siz Kırmızı ışıkta geçen şöförler, ve boşverli türküler Sahil yolundaki kazalar, denize düşen şu uçak Beyaz camda hayvanlar ve reklamlar, Yeşilçam'da baldır bacak Bu da onun bir başaka şarkısından alıntı. Allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 basimiz sagolsun.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 [bir gün bende ayrılacağım,sessizce çevireceğim sayfayı...Çevir rotayı diğer denize..] - Varlığın yakıyor,yokluğun yok ediyor... Durmuyor deli yüreğim Durmuyor deli yüreğim.. Yeryüzü almıyor bedenimi,göklere sığamıyorum.. Sessizce durup, Usulca sokulmak varken, Tut kendini yüreğim diyorum... -[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;[i]death is only a Begining Lets burn some muscle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeftF13LD Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 O bir ceviz ağacıydı Gülhane Parkında =( Başımız Saolsun..[signature][hline]This holy reality, this holy experience. Choosing to be here in... This body. This body holding me. Be my reminder here that I am not alone in This body, this body holding me, feeling eternal all this pain is an illusion. Playlist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Huzur içinde yatsın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Hic beklenmeden oldu. Huzur icinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 hepinizin başı saolsun tam kafayı yastığa yapıştırmış uyuysacam abim geldi "senin adam öldü" dedi "ne adamı lan?" dedim "cem karaca ölmüş" dedi daha bişey diyemedim...... adamakıllı dinlemeye başlayalı iki-üç ay olmuştu... best of tarzı 2 cd buldum mdye kaydettim ezberliyodum artık.... olmadı bu şimdi.. evet insanlar ölür, hatta hepimiz ölecez ama insan bi kötü oluyor... bi de "müzik" yapabilenlerin hepsi ya yaşlı başlı adamlar ya da zaten ölmüşler. kimi keşfetsem durum böyle.... şahsen ben bu koca g.tleri kaf dağını aşmış "gencim güzelim seni üzerim" gibi saçma sapan şeyleri görünce... açıkçası zannetmiyorum yerinin dolacağını[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tüm Türkiye'nin başı sağolsun,çok değerli ve eşi zor yetişecek sanatçılardandı;genç yaşta olması bence ayrıca üzücü.[signature][hline]End is near; Bu I aint afraid; I see sarrow on faces But I aint show pitty, Cause Im the Fallen One! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 bunu ayrıca eklemem lazım. zamanında kraldan kralcı adamlar çok kavga ederdi cem karaca ve barış manço için... şimdi iki ad da aynı ortamda geçiyor ve daha kavga çıkaran olmadı:)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ba$imiz sagolsun... :([signature][hline]- never too old to learn! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Tum sevenlerine başsağlığı, kendisine Allahtan rahmet diliyorum.[signature][hline] Nam-ı diger Wurkacoğlu, [AnT]WurkacTuRk. Karikatürsüz kalmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2004 ölmek yakışmadı ona :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar