Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Kediden duyduğuma göre aktif kablo mensuplarinin siteye girememesinin sebebi aktif kablonun dnsleri değiştirmesiymiş.. şimdi bu yeni dns ayarlari hede hödö nasil yapilir?? arkadaslar giremiyor siteye de... ve bazi baska sitelere de tabii[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Yanlis duymussun, ya da algilamissin. Aktif kablodan baglanan arkadaslar paticik.com a giremiyorlarsa, henuz aktif kablonun dns sunuculari paticik.com `un yeni dns adresini cache etmediklerindendir. 24/32 saat icinde hallolur ve onlar da girerler.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. -EE Unix/Linux Sys. Adm., Security Prov., Programmer, IT Depart. PM Google Search : "Türkiyenin en iyi hosting firması" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 212.57.1.12 212.57.1.13 adsl olarak ben bunları kullanıyorum düzelene kadar dene istersen. çalışrmı bilemem[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 anladim... bakalim bekliyip görücez..[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 ama aktif kablo üyelerinin sadece ekolay ve google a gimesi normal midir?[signature][hline]-End of Transmission- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Aktif Kablo Cem Uzan' ın değil miydi? Eğer öyleyse normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Vallaha ben dün o saatlerde heryere giriyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar