adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 iyiki doğdun mortis şarkısı çalarmısın dory?
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Kutlu olsun hacımat. ULAN TATİLKÖYLERİ GELDİ AKLIMA AHAHAHAH ÇOK FENA.
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Dory Paradise Lost'un Host albümünden bir şarkı çalabilirsen sevinirim =)
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu sarki cok guzeldir bu arada I feel the pain inside of me like a cloud no one can save me the time will come for my death I think of you and wish me into an another live I see you here with me but I fear the day for you calcak bi tarz gelmiyo aklima, canim da sikkin, liste bitsin cikicam ama bi sevgili pati wji girip guzel bi yayin yapsa keşke.
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 dory said: I feel the pain inside of me like a cloud no one can save me the time will come for my death I think of you and wish me into an another live I see you here with me but I fear the day for you acıyı hissettim içimde kara bulut gibi kimse çekip kurtaramaz beni ecelim geldiği vakit öteki dünyada işallah buluşuruz benimle birlikte korkuyorum ta yanımdayken bile sevdiceğim e arabesk bu
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Birtane Kyuss çalsan, Gris'e olsun bu şarkı da. Son of A Bitch plx, Wretch albümünden.
dory Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 so long, and thanks for all the fish @mortis bi sonraki yayinda calayimbende yoktu indirmeyi deniyorum ama source cok düşük daha %20de
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 dory said: so long, and thanks for all the fish @mortis bi sonraki yayinda calayimbende yoktu indirmeyi deniyorum ama source cok düşük daha %20de tamamdır çaldın zaten bi paradise lost o yeter saolasın
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 mortis sen dl etsene o şarkıyı niye ugrastırıyorsun sdfa
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Ben yayını kaçırdım ya =/ Mortis'in doğumgünü müymüş bugün?
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 dinliyordunda dusundun mu hic, bu insanlarin safra kesesi tasi var midir diye?
GEd Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 aquila said: dinliyordunda dusundun mu hic, bu insanlarin safra kesesi tasi var midir diye? düşünmedim düşünemedim düşüncesizlik ettim :( edit bide üstteki mesajı alıntıladım
Öne çıkan mesajlar