dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bence de guzel değil. ema +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ultima Online... Connecting people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 şu ultimayı hayatında oynamamış olan bi ben varım heralde. herkes oynuyo yav nası bi oyun olduğunu bile bilmiyorum ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 kayıpların buyuk ama telafisi yok. köşede agla =( asfd =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 diabloyla devam ediyorum hala o yetiyo bana yav =) bide öss oldum bu sene saran bi oyunsa sıçarım eniyisi bulaşmamaya devam ediyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Ben de oynamadım hiç valla, oynayanı seyrettim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 UO'daki guild bulusmasinda tanisip, sonrasinda akla gelip `lan tophaneye gitcem nargilesilerim geldi gelecen mi?` diye cagirdigim, sonra gece polis baskinlarina gelip bir suru macera yasayip geceyi bizde kalarak[koltuk yastiklarini birlestirip yatak yapip falan] bitirdigimiz[hayir sevismedik] arkadasim var.[Yas 15-16] UO ilginc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 runuo sevmiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 2000 de vardı oynamaya gerek yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 gel battlenet'e ladder reset atıldı herkes sıfırdan başladı =) europe tayım kullanıcı adı Doga =D edit: geyikler baya abartılı düzeyde anırır yalnız dişi çağrısı yaparken sgsdghsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 GUUVAAAUEEEE erkek geyiklerin bi sürü cağırma sesi varda ölemidir bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ema abla legbraya selam desin :D üstümü başımı yırtacağım. HI MOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Bi kere Snn de oynarken bi hatun lamer hacker girmişti pc me. Ne oynuosun die sordu ahah o sırada da atla koşturuorum vesperde. Oyunu bırakıp muhabbet etmiştim kızla 2 saat. Hey gidi... Özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Simdi DotA'da dom'u kirmadan, uzmeden hatta kendisini farmlayanlara `hands off!` cekerek gayet de eglendik. Ema'ya da bizzat UO'daki dark-dr'yi aratmayacak kalitede senseilik yapilacak, zaten DotA forumlarinda[warcraft forumlarina da dota forumu dedik yasasin] belirtmistik. dip not : ero-sennin yakistirmalarini kesinlikle kabul etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 normal resim mi? üst baş yırtılmış resim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 bide ceşitli hayvanlara daha dorusu encinlere vurunca "eğh lülülülülü" gibi sesler cıkartırlardı mogbotlar falan.. neden böle bişeye ihtiyac duymuşlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 fark yarat ema herkes geyik yapıyo ama corp por atan kaç kişi var sokakta ? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 hızlı dota dersleri verilir. tinker'la nasıl ağlattığımı anlatsınlar. ben kendimi aştıkça sendika oyunu bıraktı, ben dotayı bıraktım sendika yeniden toplandı. hodri meydan ulan sendika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Iste orada `Wish nasil oynaniyor bu hero, ne skill veriliyor, ne item yapiliyor?` diye sorarak sorunu cozusuyorsun. Bir de... ...DEDE KASMASIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 skiller 3 tane okuyosun anlıyosunda, bide item maytım cok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 radyoda konusan kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 aa evet murlocklarda "eüüğğğ lülülülülü" diye ses cıkartıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 şey sorcam bu uo muhabbetlerinde bidünya latince kelimeler sıralıyo gibi bişey yapıyo bazıları, onlar büyü adlarımı? büyü adlarıysa onları yazarakmı atıyosun uo da yoksa seçtiğinde adam onları bağırıyo falan filan tarzı bişeymi? cahilliğime verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 büyü sözleri, adamın ne büyü yaptığını ordan anlıyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2008 ultima online buyuler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar