Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Radyo [Haziran 2008]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
UO'daki guild bulusmasinda tanisip, sonrasinda akla gelip `lan tophaneye gitcem nargilesilerim geldi gelecen mi?` diye cagirdigim, sonra gece polis baskinlarina gelip bir suru macera yasayip geceyi bizde kalarak[koltuk yastiklarini birlestirip yatak yapip falan] bitirdigimiz[hayir sevismedik] arkadasim var.[Yas 15-16]
UO ilginc.
Mesaj tarihi:
gel battlenet'e ladder reset atıldı herkes sıfırdan başladı =) europe tayım kullanıcı adı Doga =D

edit: geyikler baya abartılı düzeyde anırır yalnız dişi çağrısı yaparken sgsdghsdfh
Mesaj tarihi:
Simdi DotA'da dom'u kirmadan, uzmeden hatta kendisini farmlayanlara `hands off!` cekerek gayet de eglendik. Ema'ya da bizzat UO'daki dark-dr'yi aratmayacak kalitede senseilik yapilacak, zaten DotA forumlarinda[warcraft forumlarina da dota forumu dedik yasasin] belirtmistik.

dip not : ero-sennin yakistirmalarini kesinlikle kabul etmiyorum.
Mesaj tarihi:
bide ceşitli hayvanlara daha dorusu encinlere vurunca "eğh lülülülülü" gibi sesler cıkartırlardı mogbotlar falan..

neden böle bişeye ihtiyac duymuşlar..
Mesaj tarihi:
hızlı dota dersleri verilir. tinker'la nasıl ağlattığımı anlatsınlar. ben kendimi aştıkça sendika oyunu bıraktı, ben dotayı bıraktım sendika yeniden toplandı.

hodri meydan ulan sendika.
Mesaj tarihi:
şey sorcam bu uo muhabbetlerinde bidünya latince kelimeler sıralıyo gibi bişey yapıyo bazıları, onlar büyü adlarımı? büyü adlarıysa onları yazarakmı atıyosun uo da yoksa seçtiğinde adam onları bağırıyo falan filan tarzı bişeymi? cahilliğime verin :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...