taz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ShadowFury said: Benim kafam karıştı biraz. Dini anlamda insanı hayvandan üstün kılan şey özgür irade, doğru mu? Tanrı sadece insanlara(bi de cinlereydi sanırım) özgür irade veriyo, salıyo çayıra dimi? Maksat vicdani kararlarını kendileri versinler, imanları test edilsin falan filan. Öyleyse özgür iradesi olmayanlar doğrudan tanrıya bağlıdır dimi? Sonuç olarak tanrı onlara böyle birşey vermemiş yani...özgür irade neymiş yaşasın determinizm hehoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Hayvanlarda cinsel ilişkinin 2 amacı var diye biliyorum ben. Biri bariz üreme, öbürü de "yenileme". Vücuttaki sperm orada kalıp eskidikçe kalitesi, dolayısıyla da doğurganlık özelliği azalıyo tarzı bi şey duymuştum sanki. Ha zevk için yapanlar da varmış gerçi, yunuslar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ben zevk aldıkları için yapanların sadece maymunlar ve insanlar olduğunu sanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Sadece yunuslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Başıma bir iş gelmiyecekse bende azdığım zaman ilk gördüğüm hatuna dalmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 gelir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr.Coca Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Lopeth said: yaptıkları çok yanlış onun için kesip kesip yiyoruz ya hayvanları hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Karag8z said: hunting hödösü mü, öyleyse adı ne, önerir misin, severim lan avcı aileyiz hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 ^^ShadowSong^^ said: öte yandan cinselliği bu kadar izole etmeye çalışıp tecavüzün,laf atmanın buna etki tepki olarak aynı oranda artması,Allah'ın bunu hesaplamaması vs. Evet bende Allah'ı o konuda çok hatalı buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 peki bunu kendisiyle konuşmayı hiç denediniz mi? ben çok anlayışlı biri diye duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar