Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mortis said:

takip edemiom fazla hemen sorucam önceki sayfalara bak vs gibi cevap vermeyin giremiom pek paticğie =)

var mı şu an benim de kaydolup download edip girebielceim bi open beta? yoksa hala closed beta mı

21 inde yapabileceksin Mortis.
Mesaj tarihi:
sonunda patch bitti ve girebildim. karakter yaratma ekranı inanılmaz youtube videoları izlemiştim ama biraz değiştirilmiş sonradan sanırım. tam oynamadım grafiklere baktım gerçekten güzeldi. oynamaya başlarsam başından kalkamam sanırım :D
Mesaj tarihi:
benim karakter belli gibi.. melee için ilk başta double blade / super natural gidicem gibi gözüküyor

ranged zaten olmazsa olmaz ice tabanlı gidicek :)
Mesaj tarihi:
peki her yer instnaced falanmış

ne gibi şeyler yapiosun grup olarak mne gibi aksiyonalra girebiliosun questler vs nasıl yoks asırf git şu yaratıklrdan kes şundan topla mı

oyun pgoressi nasıl gelişio vs oyundaki pvp instanced olduunu biliom ama nasıl arena gibi mi yoksa Battleground mantığı mı vs
Mesaj tarihi:
sokakta kedi bulup quest bile başlatabiliyorsun sahibine götürmek için. yani CoX'a benzemiyor pek. çok fazla ve çeşitli görevler var. Power işini pek anlamadım CoX'tan sonra karışık geldi ama zamanla öğrenirim sanırım. Slot vb şeyler varmı powerda onu bulmak lazım ilk. bide kaç levelda bir yeni power alabiliyorsun.
Mesaj tarihi:
CO için yeni bir bölüm açılsa fena olmaz mı?

bu arada , character builderdan anladığım kadarıyla , slot yerine "advantage point" dağıtıyoruz powerlara. her advantgeın belli bir bedeli var ve her powerı da 5 puana kadar güçlendirebiliyoruz.

bu arada , character builder linki :

http://champions.zarzu.ch/

bütün powerlar ortada , neer yapabileceğinizin sınırı yok gibi , dedikleri doğru.

ve eğer düzgün yapılabilirse , bütün karakterler oynaması zevkli ve güçlü olucak gibi.

OH!
Mesaj tarihi:
Bir saattir tank build oluşturuyorum tunch un verdiği linkten, belli bir class olmadığı için tür başına düşen skill az gibi görünse de, çok fazla seçenek var, ben ki karakter yaratma ekranında 2 saat harcayacağım en az, birde skill seçme olayı var sonrasında.
Mesaj tarihi:
indirdim zaten de o seçtiğimiz şeylerden sonra ekstra bişi daha var sandım ben :D peki atıyorum kostümde wing ekledim ben arkama süs olarak mı durcak travel powerımda fly yok diyelim? yada fly ekledim wingim varsa kanat animasyonu varmı acaba yoksa levitasyonla mı uçucak gene adam
Mesaj tarihi:
clawlı ve swingingli bi adam düşünün böyle ara arada clubberingden tank skilleri ve başka yerlerden lightning reflexes gibi skilleri var şık olmaz mı :D öbür travelıda acrobotic
  • Yeni Oluştur...