ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Mortis said: takip edemiom fazla hemen sorucam önceki sayfalara bak vs gibi cevap vermeyin giremiom pek paticğie =) var mı şu an benim de kaydolup download edip girebielceim bi open beta? yoksa hala closed beta mı 21 inde yapabileceksin Mortis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sonunda patch bitti ve girebildim. karakter yaratma ekranı inanılmaz youtube videoları izlemiştim ama biraz değiştirilmiş sonradan sanırım. tam oynamadım grafiklere baktım gerçekten güzeldi. oynamaya başlarsam başından kalkamam sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 benim karakter belli gibi.. melee için ilk başta double blade / super natural gidicem gibi gözüküyor ranged zaten olmazsa olmaz ice tabanlı gidicek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 peki her yer instnaced falanmış ne gibi şeyler yapiosun grup olarak mne gibi aksiyonalra girebiliosun questler vs nasıl yoks asırf git şu yaratıklrdan kes şundan topla mı oyun pgoressi nasıl gelişio vs oyundaki pvp instanced olduunu biliom ama nasıl arena gibi mi yoksa Battleground mantığı mı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 2ergyuoWEDGYUIOASDFGYULASDGYSDFGYSFGYSF alllllah OPEN BETA KEY GELDİ AMAZONDAN ALLAAAAAAAAAH ASJHDAJYSGDJASDGJYASDAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 nerden edinebiliriz ya open beta keyi var mı bi site dağıtan falan varsa haber salın biz de çekelim oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 abi söylüyoruz , 21inden herkese açılıcak , onun dışında pre-order edenler ve fileplaneta paralı üye olanlar dışında yok şu anda key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 sokakta kedi bulup quest bile başlatabiliyorsun sahibine götürmek için. yani CoX'a benzemiyor pek. çok fazla ve çeşitli görevler var. Power işini pek anlamadım CoX'tan sonra karışık geldi ama zamanla öğrenirim sanırım. Slot vb şeyler varmı powerda onu bulmak lazım ilk. bide kaç levelda bir yeni power alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 CO için yeni bir bölüm açılsa fena olmaz mı? bu arada , character builderdan anladığım kadarıyla , slot yerine "advantage point" dağıtıyoruz powerlara. her advantgeın belli bir bedeli var ve her powerı da 5 puana kadar güçlendirebiliyoruz. bu arada , character builder linki : http://champions.zarzu.ch/ bütün powerlar ortada , neer yapabileceğinizin sınırı yok gibi , dedikleri doğru. ve eğer düzgün yapılabilirse , bütün karakterler oynaması zevkli ve güçlü olucak gibi. OH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 nm, verdim 4 dolari gectim. 1-2 saate girerim diye umit ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Yeni bölüm açarız çıkınca oyun, başınada ben geçerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 preorderın ne gibi faydası var? aylık ücrette indirim oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 oyunu beğendiniz mi? şimdi beğendim diyecem çekiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 builderla çok şık adam yaptım clawlı ve swingingle gezen spiderwolvie karışımı oldu XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 şunlarda var gelecek oyunlar olarak iyi superhero yaptı bu ara http://en.wikipedia.org/wiki/Marvel_Universe_Online http://en.wikipedia.org/wiki/DC_Universe_Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Bir saattir tank build oluşturuyorum tunch un verdiği linkten, belli bir class olmadığı için tür başına düşen skill az gibi görünse de, çok fazla seçenek var, ben ki karakter yaratma ekranında 2 saat harcayacağım en az, birde skill seçme olayı var sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 skill seçme olayı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Tunch un verdiği şu link den indirp inceleyin işte. Bildiğimiz skill/spel olayıda, seçenek çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 indirdim zaten de o seçtiğimiz şeylerden sonra ekstra bişi daha var sandım ben :D peki atıyorum kostümde wing ekledim ben arkama süs olarak mı durcak travel powerımda fly yok diyelim? yada fly ekledim wingim varsa kanat animasyonu varmı acaba yoksa levitasyonla mı uçucak gene adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Yok kostümün bir etkisi, ama sanırım uçarken kanadın varsa, çırpma animasyonu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 animasyonlar vardır ya umarm :D 21nde herkese açık open beta çıkınca bakıcam ona göre büyük ihtimal pre order yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 kanat animasyonu var tabii ki :D uçmadığında da kapalı duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 clawlı ve swingingli bi adam düşünün böyle ara arada clubberingden tank skilleri ve başka yerlerden lightning reflexes gibi skilleri var şık olmaz mı :D öbür travelıda acrobotic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 yanlız oyunda pvp yok mu hiç? hero ve villain konsepti nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2009 Sonra olacakmış. İlk izlenimim olumlu, coh oynayan için oynanışta fark yok gibi. Bu arada üst vücuda wolf skin koyamadım var mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar