Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

ucunbiri said:

eminim cevabı daha önce verilmiştir bunun da ciddi anlamda üşeniyorum :D şunu sorayım bir de pvp nin şekli ne oyundaki area based mi yoksa herkese dalabiliyor musun içinden geldiği gibi ?

instanced yanlis hatirlamiyorsam. belli zonelarda.

17 agustos open beta .. eger degisiklik olmaz ise.
Sosyal ağlarda paylaş

benim gibiler sanirim su gamerzine dergisinden aldi betayi. sanirim bu beta esas betadan ayri bir preview gibi bir sey. 800 mb a yakin patch koymuslar ornegin bugun. kendileri kapali daha elite bir toplulukla betayi yuruturken bizlerle de stress testimsivari birseylermi yapiyorlar tam bilemedim.

ama zaten betalarda gordugum bir sey su ki 10000 tane beta tester yerine 100 tane gercek beta icin gelen adam daha verimli oluyor. cogu beta test oyuncusunun amaci oyunu gormek ve meraki gidermek :) heh. like me :P

zaten 1 aydan az kaldi cikmasina 17 sinde de open betasi geliyor. nefis ..
Sosyal ağlarda paylaş

@sylian : evet var o grafik ayarlarindan kenar siyah bilmemnesini kaldir diyorsun ve normale donuyor grafikler su an o sekilde oynuyorum ben daha rahat oynaniyor.

karakter yaratimi ve gelisimi uzerine sanirim gelmis gecmis en iyi oyun olacak.

level 5 oldugunuzda anlayacaksiniz :)

o kadar cok secenek cikiyor ki sadece tek bir power sete bagli degilsiniz. orumcek adam hulk ates kusan ahtapot olabilirsiniz :P

amma salladim.

crafting bulunuyor oyunda
itemization bulunuyor
talent sistemi bulunuyor
binding itemler oldugu icin sanirim trade veya ah tarzi bir piyasa olacak
super group gene ayni heroes gibi.
auto attack bulunuyor. nedir ?

ornegin moba daldiniz 1 tusuna bastiginiz zaman isterseniz birakin eleman siz bir sey yapmadan otomatik dovsun indirsin mobu asagi. bu tabii dusuk levellerde gecerli olabilir ama bu auto atak sizin icin guc depoluyor ve diger onemli skillerinizin kullanilmasini sagliyor. bir nevi kombo point denebilir.

10 dan fazla travel sistemi bulunuyor. ucma, kaya ustunde ucma, buz ile ucma, orumcek adam olma, yerin altindan tunel acarak ilerleme, ziplama, teleport vs de vs. ucmalar birbirinden ayriliyor hepsi ucma ne olacak demeyin.

odiflame bir beast actim dort nala kosan yarmanin teki sanirim senin istegini karsilar. haldur huldur daliyorsun moba :)

oyundaki cevre itemleri yerden alinip firlatilabiliniyor. arabayi alip elemanin ustune sallayabilirsiniz ya da bir kayayi sandigi vs.

levelledikce statlariniza ek yapabiliyorsunuz.

mirage firlatacagin yer icin yanmaz deri koruyucu kremler satiliyor oyunda ama pahali, normal tabii en degerli yer.

instanced bir oyun CO... burada biraz sikinti olabilir. ayni bolgenin belli sayida instance mirrorlari aciliyor.

pvp sormayin bilmiyorum ama okudugum kadari ile 3-4 cesit pvp var ama bunlar open world degil... instanced alanlarda cesitli pvp savaslari falan.

14 adet item slotunuz var item yerlestirebileceginiz.

sorulariniz varsa alim.
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 5-6 gibi power house denen bir yere gideceksiniz bir nevi training center. her turlu skill talent travel ozelliklerinizi sececeksiniz , buradan cikmadan istediginiz gibi sifirlayip sifirlayip respec yapabilirsiniz. sagda solda ve arkada odalar ve kapilar bulunuyor buradan moblara dalabilir travel ozelliklerinizi test edebilirsiniz. en sonunda hersey yolunda ise tekrar disari teleport olarak sectiginiz ozelliklerin kalici olmasini saglarsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...