ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 oyunla ilgili hiç bir şey bilmeyen birisi olarak sorduğumdan mazur görmenizi rica ediyorum. bu oyunun city of heroesdan ne farkı var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Fantasylerin birbirinden ne farki Var ki demek gibi olmus.. Super hero tipinde mmo betasina girince kendin daha iyi verebilirsin cevabi.. Open betada :) ama ikisinide oynayan biri olarak bu daha yeni gelismis fresh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 healer tank gibi sınıflar yok herhalde değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Belilenmis kaliplar yok ama power setler sayesinde belirli kaliplari yaratmak mumkun.. Baslangicta sinif secimi bulunmuyor coh/cov gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 eminim cevabı daha önce verilmiştir bunun da ciddi anlamda üşeniyorum :D şunu sorayım bir de pvp nin şekli ne oyundaki area based mi yoksa herkese dalabiliyor musun içinden geldiği gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Dün direct2drive'a geldi. Şuan download yapiyorum 8-9 gibi kayıt başlanıcak ve client açılacak diyordu. Open Beta Herkes için 17 Ağustos mu yoksa kutuların alındıkları yere göre daha erkenede gelebiliyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ucunbiri said: eminim cevabı daha önce verilmiştir bunun da ciddi anlamda üşeniyorum :D şunu sorayım bir de pvp nin şekli ne oyundaki area based mi yoksa herkese dalabiliyor musun içinden geldiği gibi ? instanced yanlis hatirlamiyorsam. belli zonelarda. 17 agustos open beta .. eger degisiklik olmaz ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben hep beast veya blanka tarzında hayvanımsı bir melee char açmak istemişimdir.umarım böyle kambur ve şekilsiz hayvanımsı pata küte dalabilen bir karakterim olur ve beni eğlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Dunku betada yanimdan hulkvari , elleri ve ayaklari uzerinde goril gibi ilerleyen bir karakter gecti.. Host dedim bu ne ? Kimbilir neler yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 sonraki beta nezaman acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Beta forumundaki bir postta carsamba - cuma yaziyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 5 agustos 8 am 2 pm beta acik. deli eder beni boyle gunluk saatlik betalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 turkiye saati ile 18 de aciliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 saatlik betaya küfür edesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 1 ay sonra cıkmıyo mu bu oyun? saatlı beta ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 benim gibiler sanirim su gamerzine dergisinden aldi betayi. sanirim bu beta esas betadan ayri bir preview gibi bir sey. 800 mb a yakin patch koymuslar ornegin bugun. kendileri kapali daha elite bir toplulukla betayi yuruturken bizlerle de stress testimsivari birseylermi yapiyorlar tam bilemedim. ama zaten betalarda gordugum bir sey su ki 10000 tane beta tester yerine 100 tane gercek beta icin gelen adam daha verimli oluyor. cogu beta test oyuncusunun amaci oyunu gormek ve meraki gidermek :) heh. like me :P zaten 1 aydan az kaldi cikmasina 17 sinde de open betasi geliyor. nefis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Lifetime üyelik alıcak varmı merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 2-3 sene oynayacagimi garanti edebilsem lifetime super secenek.. 13 ayda kendisini cikariyor ustu cebine kar. ama iste once bir gorelim. 6 aylik ile star trek online betaya girilebiliyor o cekti hafif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 star trek için alınabilir aslında şu acımasız mmo dünyasında bir onu bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Bu arada quest font'larını arttırmanın ve grafikleri biraz değiştirmenin bir yolu var mı? Çok fazla çizgiroman gibi olmuş karakterleri mesela daha gerçekci gösterme opsiyonu var mı, ne bileyim mesela cell shaded olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Kanuni said: hadi power seti sectin ornegin ates adamsin fire ball [hr] firlatiyorsun.. roeh nerden atmak istersin ? gogus kafa el kol ? Off süpermiş. Ben buldum neremden atcağımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 @sylian : evet var o grafik ayarlarindan kenar siyah bilmemnesini kaldir diyorsun ve normale donuyor grafikler su an o sekilde oynuyorum ben daha rahat oynaniyor. karakter yaratimi ve gelisimi uzerine sanirim gelmis gecmis en iyi oyun olacak. level 5 oldugunuzda anlayacaksiniz :) o kadar cok secenek cikiyor ki sadece tek bir power sete bagli degilsiniz. orumcek adam hulk ates kusan ahtapot olabilirsiniz :P amma salladim. crafting bulunuyor oyunda itemization bulunuyor talent sistemi bulunuyor binding itemler oldugu icin sanirim trade veya ah tarzi bir piyasa olacak super group gene ayni heroes gibi. auto attack bulunuyor. nedir ? ornegin moba daldiniz 1 tusuna bastiginiz zaman isterseniz birakin eleman siz bir sey yapmadan otomatik dovsun indirsin mobu asagi. bu tabii dusuk levellerde gecerli olabilir ama bu auto atak sizin icin guc depoluyor ve diger onemli skillerinizin kullanilmasini sagliyor. bir nevi kombo point denebilir. 10 dan fazla travel sistemi bulunuyor. ucma, kaya ustunde ucma, buz ile ucma, orumcek adam olma, yerin altindan tunel acarak ilerleme, ziplama, teleport vs de vs. ucmalar birbirinden ayriliyor hepsi ucma ne olacak demeyin. odiflame bir beast actim dort nala kosan yarmanin teki sanirim senin istegini karsilar. haldur huldur daliyorsun moba :) oyundaki cevre itemleri yerden alinip firlatilabiliniyor. arabayi alip elemanin ustune sallayabilirsiniz ya da bir kayayi sandigi vs. levelledikce statlariniza ek yapabiliyorsunuz. mirage firlatacagin yer icin yanmaz deri koruyucu kremler satiliyor oyunda ama pahali, normal tabii en degerli yer. instanced bir oyun CO... burada biraz sikinti olabilir. ayni bolgenin belli sayida instance mirrorlari aciliyor. pvp sormayin bilmiyorum ama okudugum kadari ile 3-4 cesit pvp var ama bunlar open world degil... instanced alanlarda cesitli pvp savaslari falan. 14 adet item slotunuz var item yerlestirebileceginiz. sorulariniz varsa alim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 böyle kart gibi şeyler var.görevleri bitirince alıyorum.mars bilmem ne isminde, çeşitli özelliklerimi arttırıyorlar onlar nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 iste itemden kastim onlar zaten. item slotlarina yerlestiriyorsun onlari .. cift click yada sag click. moblardan da dusuyorlar arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 lvl 5-6 gibi power house denen bir yere gideceksiniz bir nevi training center. her turlu skill talent travel ozelliklerinizi sececeksiniz , buradan cikmadan istediginiz gibi sifirlayip sifirlayip respec yapabilirsiniz. sagda solda ve arkada odalar ve kapilar bulunuyor buradan moblara dalabilir travel ozelliklerinizi test edebilirsiniz. en sonunda hersey yolunda ise tekrar disari teleport olarak sectiginiz ozelliklerin kalici olmasini saglarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar