seraphiel Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 öö, yok mu başka dünyayı kurtaran? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2011 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liseli Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2011 çift çekirdek li 2gb lı pc de calısırmı? ekran kartı 512 onboard :P ati 2000 küsürlü bişedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Pati'ler oynamış, hepsi sıkılmış bile. Ben umutsuzca , deneme amaçlı yükledim , tutorial dahi çok eğlenceli geçti ki genelde mmo başlangıçları kötü olur. The Soldier açtım denemelik takılıyorum.. Oyunu yüklemede sorun yaşıyorsanız , çok yavaş ise falan bende ayrı bir torrent link i var onu atayim. Max hızda çekiyor oradan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Para verirsen çok zevkli oyunda freesi bayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Geriye dogru biraz inceledim de konuyu , pek beğenip de oynayan çıkmamış zaten... F2P + Cash Shop'da zevk vermez bu oyun diyeceğiniz ne çeşit kısıtlamalar var ? Bana göre tek eksik ; eğer eğlencesine oynayacaksan tabii , free-form karakter yaratamamak, archtype'lara ve onun power set'lerine bağımlı kalmak. Yoksa birazcık para verip inventory slot falan açarsın çünkü inv. slot çok yetersizmiş gerçekten. Onun dışında diğer satılan ürünler genelde kozmetik ürünler. free-form karakter kullanmamak gerçekten çok etkiler mi oyunu ? ayrıca oyun içi marketten cash shop item satın alma(oyun parası ile) veya token falan kazanma var mı LOTR'da olduğu gibi ?..hı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2011 2 gün F2P olarak denedim CO yu. Soimyr in de dediği gibi F2P , eğlencelik oynasam bile baydı. F2P'de sadece karakter görüntünüzü değiştirebiliyorsunuz , istediğiniz Power/Skill'ler ile karakter yaratma imkanınız yok. 2-3 tane hazır karakter var sadece onlarla oynayabiliyorsunuz. Bu da zaten baymanız için yeterli bir sebep. Ama güzel orjinal oyun. 1 ay gold member alarak deneyin..15-16 dolar bişii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Tunch ne güzel de yazmışsın, tıpkı sw sonrası coh sürerken sw icin yazdığın gibi...:) Çok büyük keyifle 1 yıl hakkaten seckin bir oyuncu grubu ile coh oynamış biri olarak pvp baslayipta cov açılınca civitti oyun diyebilirim. Hala daha icim gidiyor ama neredeyse günlerce süren raidlerden aynı keyfi alabilirmiyim bilmiyorum. Tabi buna birde zaman sorununu eklemek lazım. Sanırım ben biraz daha yorum ve hakikaten iyi bir oyun bekleyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 abi su tarz oyunlar zevk almak icin bile oynanmaz. hemen hemen her p2p mmo 7 gunluk trial verir ya. bu tarz "free to play olduk tamamen beles kosun oynayin" diyen oyunlar o 7 gun limitini kaldiriyor o kadar. kesinlikle ama kesinlikle para vermek zorundasin. ha oyunu seviyorsan aylik parasini oder oynarsin, ama "ne de olsa f2p bedava oynariz oylesine" diye oynamayin. bir de lotro, ddo, lol felan var iste onlar gercek f2p mmo. para ile alabilecegin cogu seyi oyunu oynayarak kazanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ilk çıktığında oynamamıştım COH copy olcağını düşündüğüm için şimdi oynadım gayette güzel copy olmuş gibi gözüküo hatta daha kapsamlı ve eğlenceli olmuş. neden beğenilmedi oyun ? özellikle travel powerların çeşit çeşit olması çok hoşuma gitti ne kadar para verip kullanmasamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 oyunun başında end game content yoktu. hatta 1-40 arasında da content yoktu. tek bir quest chain üzerinden başlıyordun oyuna ve bütün görevler wow kopyası 4 elma topla 2 suçlu kes şeklindeydi. kombat sistemini düzgün yapamadılar , özellikle melee classlar pvpde hiçbişey yapamıyordu çünkü energy build-up yapamıyolardı (sonradan çok basit bi düzenleme ile değiştirdiler gerçi bunu) haliyle , patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bu oyunun en güzel yanı karakter yaratma. bir çok seçenek var, oyunda gördüğünüz karşılaştığınız her oyuncu farklı görünüyor. bu da haliyle aynı zırhı giymiş, aynı class oyuncu görüntüsünü oluşturmuyor. bu karakter yaratma olayı o kadar detaylı ki oturup spider man den, street fighter karakterlerine kadar yapıp oynayanlar var. hatta nicholas cage diye karakter bile gördüm :) oturup benim gibi kibariye bile yapabilirsiniz hatta. ama onun dışında uzun vadede oynanacak bir oyun değil. kombat mekaniği çok tutarsız dı en son ben oynarken, yaklaşık 7-8 ay öncesinde. ya canınız bile inmiyordu, yada çok çabuk ölüyordunuz. pvp de denge yoktu. bazı classlar gerçekten ezik kalıyordu. belki düzeltilmiş ayarlanmıştır. farklı bir şeyler denemek istiyorsanız bakın derim. karakter yaratma olayları, comic grafikler ve hikaye anlatımı eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2011 steam de gördüm f2p olmus oyun arada girip oynuyorum sıkılmışım kılıç kalkandan grafikleri falanda çok şirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar