Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

Oyun daha yeni çıktığından çok detaylı bir rehber olucağını sanmıyorum. (Openbeta'dan sonrada baya değişti) Powerlara gelince hepsini teker teker deniyip almak daha mantıklı. Nasıl olsa powerhouse'dan çıkmadan önce aldığın powerları ücretsiz retcon yapabiliyorsun. Ama her power'ın rank özelliklerinede bakmanı öneririm. ben asla almam dediğim power'ın şans eseri rank özelliğini görünce vazgeçilmezim olmuştu. Bildiğim kadarıyla fire'da pyro var sonradan knockback alınıyor.

Characteristic focus olayınada dikkat et 2 tane stat alabiliyorsun ve aldıkların sana +damage bonus ekliyor. Fireform'unda hangi stattan damage bonus aldığına bakarak ona göre tercih yapabilirsin. Forumda bi ara character builder programı görmüştüm sanırım CoX'daki gibi hesap yapılıyordu ama şimdi bulamadım.

Bu arada bu crafting olayı gerçekten süper. Level 23 iken +15 END +25 INT veren secondary item yapabiliyorum o.O
Sosyal ağlarda paylaş

ulan....

şunu bi çevirin ya yani anladım ne diyor ama bilen biri classlara göre yorumlayabilir mi türkçeye? mesela ben fire da intelligence'a abandım bok mu yedim acaba yemişim gibi duruyor burdan

Strength – Knockback Strength, Knockback Resistance, Tangible Breakfree, Physical Melee Damage
Dexterity - Critical Chance, Stealth Aggression Range
Constitution – Bonus Health
Intelligence – Recharge Modifier, Energy Modifier, Stealth Sight
Ego - Critical Severity, Intangible Breakfree
Presence - Threat Generation
Recovery – Energy Strength, Energy Equilibrium
Endurance – Bonus Energy

siteye de konu açtım

konu
Sosyal ağlarda paylaş

Ya başta karakter yaratırken mesela fire üzerine geldiğinde önerilen statlar diye 2 stat veriyor. Onlara göre tercih yapabilirsinki o statlardan birine abanmak şart gibi birşey. Mesela Electric için END ve REC önerilen statlar. Electric Form'da END verdiği hasarı REC defansı arttırıyor. Aynı şekilde melee karakterlerde mesela Lightning Reflex ise DEX den etkileniyor. Fireform yine aynı şekilde o başta önerilen statlardan etkilenicek. Ayrıca characteristic focus açılmadan statlardan damage bonus alamıyorsun. İlerde Characteristic Focus ile seçtiğin 2 stattan damage bonus alıcaksın. Karakter yapılandırma olayı baya karışık. Benim başta olduğum gibi en iyi nasıl olur diye kafa patlatırsan günlerce powerhouse dan çıkamazsın. Ben sonunda sevdiğim bi yapı buldum ve Arenalarda ölsemde yensemde zevk alıyorum. Elbet sinir oldukların çıkıcak "Ya bu nasıl sürekli dodgeliyor" veya "Yuh adam 0 damage alıyor herşeyden" ama zamanla alışınca normal geliyor. Başta bugmu, uber skillmi var yoksa benim bilmediğim demek normal. Fakat şuan en büyük sorun arenada TELEPORT olayıdır. Çoğu kişi normal desede kesinlikle normal değil. Neden derseniz HOLD'a soktuğun kişinin teleport olamaması lazım. Çok saçma. Adamı binbir uğraş ile zaten charge ile şoka sokuyorum ondada teleport oluyor. Hareket edemese bile görünmez oluyor sadece Closed AoE işliyor oda işe yaramaz tabi. 10 sn delay iyi hoş ona sözüm yok ama. (Bu arada teleport kullanan biri olarak şikayetçiyim. En çok sinir olduğum olay bu arenalarda)
Sosyal ağlarda paylaş

@Pawliger benim ismimde. TURK kanalındaki kişi sayısı 5'i buldu. Keşke kanaldakileri görebilsek daha rahat olurdu.

Bu arada ben baya baya uyumuşum. Level 40 değilmiydi sınır ne zaman 50 oldu o.O Kesin Openbeta'dan sonra olmuştur. Search kısmında farkettim şans eseri.

Characteristic Focus level 15'e kadar 2'sininde açılması lazım. Hatırladığım bu tam olarak hangi levellarda geliyor bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

25. leveldan sonra açılan kendi yarattığın Villain karakter ile yaptiğin quest zinciri diyim. 1 tane yaptım oda yaptiğim Villain müzeyi bastı ve öldürmeye yakın kaçtı. Fakat minionları hala peşimde. Olmadık zamanlar çıkıveriyorlar oradan buradan. Bu arada Villain in tipi, power seti, minionlarını vs herşeyini sen ayarlıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...