GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 ya ben şimdi fire ı seçtim hangi özelliklere verim bi karakter yaratma rehberi var mı acep? mouse olayı da formatla düzeldi atmam gerekiyodu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Oyun daha yeni çıktığından çok detaylı bir rehber olucağını sanmıyorum. (Openbeta'dan sonrada baya değişti) Powerlara gelince hepsini teker teker deniyip almak daha mantıklı. Nasıl olsa powerhouse'dan çıkmadan önce aldığın powerları ücretsiz retcon yapabiliyorsun. Ama her power'ın rank özelliklerinede bakmanı öneririm. ben asla almam dediğim power'ın şans eseri rank özelliğini görünce vazgeçilmezim olmuştu. Bildiğim kadarıyla fire'da pyro var sonradan knockback alınıyor. Characteristic focus olayınada dikkat et 2 tane stat alabiliyorsun ve aldıkların sana +damage bonus ekliyor. Fireform'unda hangi stattan damage bonus aldığına bakarak ona göre tercih yapabilirsin. Forumda bi ara character builder programı görmüştüm sanırım CoX'daki gibi hesap yapılıyordu ama şimdi bulamadım. Bu arada bu crafting olayı gerçekten süper. Level 23 iken +15 END +25 INT veren secondary item yapabiliyorum o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 çok güçsüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 sizce bedava respec gelme ihtimali nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 saglam bir degisiklik olursa powerlerde gelir free respec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2009 geldi zaten free respec senden önce gwi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ulan.... şunu bi çevirin ya yani anladım ne diyor ama bilen biri classlara göre yorumlayabilir mi türkçeye? mesela ben fire da intelligence'a abandım bok mu yedim acaba yemişim gibi duruyor burdan Strength – Knockback Strength, Knockback Resistance, Tangible Breakfree, Physical Melee Damage Dexterity - Critical Chance, Stealth Aggression Range Constitution – Bonus Health Intelligence – Recharge Modifier, Energy Modifier, Stealth Sight Ego - Critical Severity, Intangible Breakfree Presence - Threat Generation Recovery – Energy Strength, Energy Equilibrium Endurance – Bonus Energy siteye de konu açtım konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Ya başta karakter yaratırken mesela fire üzerine geldiğinde önerilen statlar diye 2 stat veriyor. Onlara göre tercih yapabilirsinki o statlardan birine abanmak şart gibi birşey. Mesela Electric için END ve REC önerilen statlar. Electric Form'da END verdiği hasarı REC defansı arttırıyor. Aynı şekilde melee karakterlerde mesela Lightning Reflex ise DEX den etkileniyor. Fireform yine aynı şekilde o başta önerilen statlardan etkilenicek. Ayrıca characteristic focus açılmadan statlardan damage bonus alamıyorsun. İlerde Characteristic Focus ile seçtiğin 2 stattan damage bonus alıcaksın. Karakter yapılandırma olayı baya karışık. Benim başta olduğum gibi en iyi nasıl olur diye kafa patlatırsan günlerce powerhouse dan çıkamazsın. Ben sonunda sevdiğim bi yapı buldum ve Arenalarda ölsemde yensemde zevk alıyorum. Elbet sinir oldukların çıkıcak "Ya bu nasıl sürekli dodgeliyor" veya "Yuh adam 0 damage alıyor herşeyden" ama zamanla alışınca normal geliyor. Başta bugmu, uber skillmi var yoksa benim bilmediğim demek normal. Fakat şuan en büyük sorun arenada TELEPORT olayıdır. Çoğu kişi normal desede kesinlikle normal değil. Neden derseniz HOLD'a soktuğun kişinin teleport olamaması lazım. Çok saçma. Adamı binbir uğraş ile zaten charge ile şoka sokuyorum ondada teleport oluyor. Hareket edemese bile görünmez oluyor sadece Closed AoE işliyor oda işe yaramaz tabi. 10 sn delay iyi hoş ona sözüm yok ama. (Bu arada teleport kullanan biri olarak şikayetçiyim. En çok sinir olduğum olay bu arenalarda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ben de bi force karakter yaptım arenada hep 1. oluyorum şu an ama ilerde dengem kesin karışacak aoe 0 bende 3-4 adam dalıyor her zaman napacağımı şaşırıyorum. o dediğin olay level kaçta geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Ben devam ediyorum, 12lvl ulaştım 2. karakterim ile nick Goldie, eklerseniz konuşuruz in-gamede, birde kaç kişi oynuyor nickleri alalım beyler pati power :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 @Pawliger benim ismimde. TURK kanalındaki kişi sayısı 5'i buldu. Keşke kanaldakileri görebilsek daha rahat olurdu. Bu arada ben baya baya uyumuşum. Level 40 değilmiydi sınır ne zaman 50 oldu o.O Kesin Openbeta'dan sonra olmuştur. Search kısmında farkettim şans eseri. Characteristic Focus level 15'e kadar 2'sininde açılması lazım. Hatırladığım bu tam olarak hangi levellarda geliyor bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 sadece key alabilceim bi site verebilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 hp compaq 6735 İŞLEMCİ:2.4 dual RAM: 4 gb EKRAN KARTI: ATI Radeon HD 3200 Graphics RS780M Max.1470 MB bu özellikleri tasıyan laptopla oynanırmı bu oyun biraz ekran kartı dandik ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Seninkinden daha dandik laptop ile oynuyorum ama oyunun grafik yapısı ve texturelar detaylı, az detaylı oynamak daha çok zevk vericektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 himm süper o zaman:) şimdi iyice bi arastırayım oyunu zaten coh oynamıslıgım var sevmiştimde büyük ihtimalle alırım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 ha bu arada nerden satın alabilirim oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 www.direct2drive.co.uk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 türkiyede elden alabilecegim bir yer yokmu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 steam'den aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 shewky patiden daha hızlı çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 nası daha hızlı nebakımda:Ç buaradabudahaiyioldu2.kostümolaraktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bende 2. kostum olarak tasarladığım beast karakteri Nemesis Q için düşmanım olarak seçtim. Çok güzel oluyor sanki kendi kötü tarafınla savaşıyor gibi oynamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Nemesis Q nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
James Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 25. leveldan sonra açılan kendi yarattığın Villain karakter ile yaptiğin quest zinciri diyim. 1 tane yaptım oda yaptiğim Villain müzeyi bastı ve öldürmeye yakın kaçtı. Fakat minionları hala peşimde. Olmadık zamanlar çıkıveriyorlar oradan buradan. Bu arada Villain in tipi, power seti, minionlarını vs herşeyini sen ayarlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 mmmmmmmmmhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh lord of the rings online'da da vardı böyle orc goblin falan açıyodun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar