Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

1-2 saattir oynuyorum, genel olarak guzel, daha hizli ve akici bir kombat sistemi var gibi, daha comic'si ve cok daha bol "quest" mevcut.

ama ne yazik ki video ayarlarini bir tutturamadim, fps ya inanilmaz dusuyor, yada inanilmaz yukseliyor grafikler maf oluyor. Advanced'den baya kurcaladim ama olmadi, ayar tutturamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

176 varmis bende 186 kurucam bakalim bir fark yaraticak mi..

Bu arada dogruyu soylemek gerekirse ben karakter kostumlerindeki detaylardan pek memnun degilim. CoX'da ben cok daha detayli "iyi" gorunen kostumlere sahiptim. Kanatlar falan cok fena.. Detail'i sona getirsem bile hala parcali parcali sanki ust uste oturtulmus gibii.

tam deniycektim driveri, "server down" :(

hmm server down "gorunme" bugi gibi bir sey varmis? onun fixini mi yapmam gerekiyor yoksa gercekten server yok mu? :p

kendi kendime monologue yasadim, fix'le server gorunur hale geldi.

"no shards" yaziyor ve server down diyorsa oyunun icine gidip error dosyasini kes, kopyala yapin baska bir noktaya duzeliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

AHAHAHAHHAHA

drea cok ugrastinmi bu kurtadami yaratmak icin :)

ne len bu boyle ahahaha... elinde kopek dudugu olan eritir seni demedi deme bak :)

lol bari beast durusu verseydin mood bolumunden, o zaman 4 ayak ustunde falan kosuyor, arti durusu daha bir kurtadam vari oluyor. bu sekilde kostum giymis ibrahim tatlises gibin olmus :P
Sosyal ağlarda paylaş

tutorial bitirdim şimdi dual blades karakterimle.

ilk izlenim gayet iyi. 8600gt 1.86 dual core ile , videoların çok altında olmayan bir perofrmans aldım ki , açıkçası beklemiyordum bu kadar olucağını , memnunum optimizasyonundan oyunun.

karakter yaratma ekranında beklediğim kadar süre harcamadım , herhalde COH oynamaktan gelicek bişey :D ama bu kadqar detayı yeni gören birisi 1 saat geçirse bile kar etmeyebilir .. tek sıkıntım , çok fazla çeşit yüz üretilemiyecek gibi , didiklemek lazım tabi daha fazlaca.

tutorialda gayet eğlendim. hani senaryosundan/questlerden bi tane 20 dakikalık çizgi film çıkar rahat rahat.

quest sistemi de wow/AoC ile aynı. yabancılık çekmez bu 2 oyunu oynayanlar (diğer oyunlarla çok alakam yok , bilemiyorum onlarda nasıl quest sistemi)

combat sistemi ÇOK hızlı. oyuna başladığınız 2 powerın CD süresi yok , ilk power energy builder ve çok hızlı aktive oluyor , 2. power ise ilk ana atağınız. 111111121111111222 şeklinde sol parmakları yormaya hazır olun (ya da gamepad alın!)

şimdilik izlenimler bu şekilde. çok bir olumsuzluk görmedim , ve tutorialda tek başıma dolaşmama rağmen eğlendim ( sololamaktan nefret eden bir insan evladı olarak )

dre , msnden haberleşelim akşam tutorial bitirmiş birer karakterle takılalım derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Karakter yaratma ekranı beni de umduğum kadar oyalamadı. Ya coh tan dolayı ya da ne istediğimi biliyorum, zaten 2-3 tip var kafamda, ondan. Birşeyler eksik ama, daha önce dediğim gibi bazı şeylerin üstüne çok gitmişler.

Oynanış aynı zaten coh ile, exp bar vs aynı, skill lerin upg. farklı, rank2-3 diye giderken sonra wow talent tadında spec ler geliyor neredeyse her skill için, güzel olmuş o.

Her mmo gibi takılacak, muhabbet edecek adam varken eğer pve yide güzel yapmışlarsa zevkli olur.
Sosyal ağlarda paylaş

coh communitysinden tanıdıklar var baya , muhabbet yönünden pek sıkıntı olmıycak gibi.. çok fazla "türk" de gelmiyecek gibi şimdilik , o yüzden rahatız dre.

karakter yaratmayı biraz daha geliştirmeleri lazım , özellikle yüz kısmını. biraz daha baktım da , ne yaparsan yap hep aynı tipin estetik ameliyatlı hali çıkıyor ortaya. illa kask falan koymak lazım ki değişik gözüksün. COHtaki surat templateleri gibi bir sistem düşünülebilir. Aksesuar ve kıyafet olarak ise beni yeterince tatmin etti , zaten zaman içinde eklemeler de yapılıcaktır bol miktarda.

Ses efektlerinde hafif bir ayarlama yapmaları gerekli bu arada. dövüş sesleri biraz geri planda kalıyor gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...