Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Champions Online

tunch

Öne çıkan mesajlar

Marvel online'ın iptal edilmesi ardından cryğtic studios , çalışmayı champions lisansına kaydırarak projeyi devam ettirme kararı almış. mış diyorum çünkü ben halen marvel online ı beklemekteydim.

city of heroesun yapımcılarından gelmesi beni baya bir heyecanlandırıyor , swgnin ilk zamanları ardından en iyi mmo günlerimi coh da geçirmiştim. şimdilik oyun hakkındaki haberler güzel , özellikle geliştirilmiş karakter yaratma ekranı çok hoşuma gitti. büyülerimizin rengine kadar değişiklik yapabilme şansına sahip olucaz.

daha fazla bilgi için : http://www.champions-online.com/
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
bu arada eski coh oyuncularını buda görmek güzel

hani bırakıp başka oyunlara dönünlere tavsiye , 15 günlük triali alıp bi deneyin

oyun İNANILMAZ

şu anda dünya üzerindeki (bana göre) en iyi mmorpg. abartısız söylüyorum bunu.

eskiden coh oynayanlar daha iyi bilir ne demek istediğimi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...

Valla tunch elimi ayağım titredi bi an, uzun süredir unutmuştum çıktı falan sandım.
Fenalar geldi böyle, oynamak istedim deliler gibi.

Benimde hayatımın en eğlenceli mmo deneyimlerinden biriydi coh.
Us serverında pati adı altında küçük ama bence elite bir grup insanla oynamıştım ve çok keyifli zamanlar geçirmiştim gerçekten.
Hatta şöyle bir şey paylaşiyim ki, çooook eskilere ait bir ss gerçekten.8 pati kahramanı bir hatıra pozu.

Sağ üst köşedekide benim.

Neyse umutluyum Champions online konusunda.

15 günlük trial dediğin ve inanılmaz dediğin coh için mi?

Sosyal ağlarda paylaş

evet

hatta şu anda geri açtım accountu sınavlardı tatildi accountu kapatmıştım.

eski bıraktığımız oyunun yanında şu andaki hali city of heroes 2 sayılır. oyun o derece gelişmiş durumda. ayrıca EU serverlarında içinde bulunduğum grup ile haftanın her akşamı eğlenmek mümkün..

şöyle bir örnek foto vereyim , EU serverlarındaki ilk level 50min kutlama task force'u öncesi (evet neredeyse her 50 olan için kutlama TFsi yapılıyor , sen düşün organizasyon kalabalığını :) )
http://i254.photobucket.com/albums/hh81/vonhooner/ladygreyhandies.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Underoath said:
abi süper kahraman oyununda ne loot'u ne crafting i yahu?

İnventory bile yok.Enhancement ile Recipe alabiliyorsun sadece.

Of abi aslında trial ile oynayabilirim yaaa 15 gün sonra sıkılacağım için tekrar sadfas :D

bilmem hiç araştırmadım, her oyunda olan şeyler olduğu için sordum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
tunch said:
oyun süper kahraman oyunu , cartoon based..

dediğin şey doğru , neredeyse 2d gibi gözüküyor.. güzelliği de orda , benim görüşüm tabii.

zaten "ya sev ya terket" modunda yapılıyor oyun , grafikler de buna uyuyor bence.

bilmiyodum süper kahraman oyunu, cartoon based olduğunu yav iyi ki söledin :P

tamam da bu kadar da abartı olması hoşuma gitmiyo... ki ben cartoon grafikleri oldukça severim. mesela wow'un grafikleri hoşuma gitmiştir, öte yanda conan'ı grafikleri çok iyi güzel olsa da hoşuma gitmemiştir. ama buna rağmen şu oyuna baktım "yuh 2d" dedim :D

pvp de yokmuş bu arada. villain yaratmak olmucakmış release'de.
Sosyal ağlarda paylaş

city of heroesda da aynı şekilde yapmıştı cryptic , city of villains ek paket/yeni oyun olarak çıkmıştı. oyunun şu andaki durumuna bakarsak , gayet iyi bir strateji.

pvpsi , villain içeriği çok daha oturmuş şekilde geliyor. ayrıca "pvp hurraaa" bebelerinden de korunmuş oluyor oyun :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...