tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Marvel online'ın iptal edilmesi ardından cryğtic studios , çalışmayı champions lisansına kaydırarak projeyi devam ettirme kararı almış. mış diyorum çünkü ben halen marvel online ı beklemekteydim. city of heroesun yapımcılarından gelmesi beni baya bir heyecanlandırıyor , swgnin ilk zamanları ardından en iyi mmo günlerimi coh da geçirmiştim. şimdilik oyun hakkındaki haberler güzel , özellikle geliştirilmiş karakter yaratma ekranı çok hoşuma gitti. büyülerimizin rengine kadar değişiklik yapabilme şansına sahip olucaz. daha fazla bilgi için : http://www.champions-online.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 CoH u iyi geliştirebilirlerse, çığır açıcı olabilir gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ben bu oyunu beklemedeyim. Çıktığı gün oynayacağım tahminen. Coh dada aynı şeyi yapıp bekleyemeyip US almıştım. 1 yıl US oynadım dünya kadar pingle kek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 cıkınca yazıdna bızde bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu arada eski coh oyuncularını buda görmek güzel hani bırakıp başka oyunlara dönünlere tavsiye , 15 günlük triali alıp bi deneyin oyun İNANILMAZ şu anda dünya üzerindeki (bana göre) en iyi mmorpg. abartısız söylüyorum bunu. eskiden coh oynayanlar daha iyi bilir ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 champions online'la alakalı bir sürü bilgi gelmekte bu aralar.. siteye bir göz atın derim.. benim için en önemli özelliği: OYUN SKILL BASED skill based süper kahraman oyunu! hayalinizdeki karakter neyse onu yaratın , daha ne ister gönül! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Valla tunch elimi ayağım titredi bi an, uzun süredir unutmuştum çıktı falan sandım. Fenalar geldi böyle, oynamak istedim deliler gibi. Benimde hayatımın en eğlenceli mmo deneyimlerinden biriydi coh. Us serverında pati adı altında küçük ama bence elite bir grup insanla oynamıştım ve çok keyifli zamanlar geçirmiştim gerçekten. Hatta şöyle bir şey paylaşiyim ki, çooook eskilere ait bir ss gerçekten.8 pati kahramanı bir hatıra pozu. Sağ üst köşedekide benim. Neyse umutluyum Champions online konusunda. 15 günlük trial dediğin ve inanılmaz dediğin coh için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 evet hatta şu anda geri açtım accountu sınavlardı tatildi accountu kapatmıştım. eski bıraktığımız oyunun yanında şu andaki hali city of heroes 2 sayılır. oyun o derece gelişmiş durumda. ayrıca EU serverlarında içinde bulunduğum grup ile haftanın her akşamı eğlenmek mümkün.. şöyle bir örnek foto vereyim , EU serverlarındaki ilk level 50min kutlama task force'u öncesi (evet neredeyse her 50 olan için kutlama TFsi yapılıyor , sen düşün organizasyon kalabalığını :) ) http://i254.photobucket.com/albums/hh81/vonhooner/ladygreyhandies.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 wow grafiklerini severim, ama bu artık fazlasıyla çizgifilm grafiği şeklinde olmuş. oyun aşırı güzel olmazsa oynamam baya zor gözüküyor :) pvp var heralde? loot var mı? crafting var mı? combat target ile mi yoksa aim ile mi? vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 abi süper kahraman oyununda ne loot'u ne crafting i yahu? İnventory bile yok.Enhancement ile Recipe alabiliyorsun sadece. Of abi aslında trial ile oynayabilirim yaaa 15 gün sonra sıkılacağım için tekrar sadfas :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Of bende mi girsem trial işine ya. Benimde accim ve mis gibin kendi karakterlerim var ama US malesef. Of canımda fena çekti. of ya. Şimdide 2. dönemim başlıyor, bissürü kısa film çekmeliyim, proje yapmalıyım ya. ama yinede çekiyim, koklarım az olmadı. tunch server ne senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Underoath said: abi süper kahraman oyununda ne loot'u ne crafting i yahu? İnventory bile yok.Enhancement ile Recipe alabiliyorsun sadece. Of abi aslında trial ile oynayabilirim yaaa 15 gün sonra sıkılacağım için tekrar sadfas :D bilmem hiç araştırmadım, her oyunda olan şeyler olduğu için sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 yeni topikimiz var. ayrıca bu gönderdiğim screenshot esk yun city of heroesa ait. malum 5 senelik oyun olunca grafikler pek ahım şahım değil. yeni oyunla alakalı bir kaç ss bulıyım da ekliyim buraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 http://www.champions-online.com/screenshots Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 http://uploads.champions-online.com/cho-010.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 grafikler fazla çizgi bence ya. 2d hatta yani dicem neredeyse :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 oyun süper kahraman oyunu , cartoon based.. dediğin şey doğru , neredeyse 2d gibi gözüküyor.. güzelliği de orda , benim görüşüm tabii. zaten "ya sev ya terket" modunda yapılıyor oyun , grafikler de buna uyuyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 grafikler cuk oturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 tunch said: oyun süper kahraman oyunu , cartoon based.. dediğin şey doğru , neredeyse 2d gibi gözüküyor.. güzelliği de orda , benim görüşüm tabii. zaten "ya sev ya terket" modunda yapılıyor oyun , grafikler de buna uyuyor bence. bilmiyodum süper kahraman oyunu, cartoon based olduğunu yav iyi ki söledin :P tamam da bu kadar da abartı olması hoşuma gitmiyo... ki ben cartoon grafikleri oldukça severim. mesela wow'un grafikleri hoşuma gitmiştir, öte yanda conan'ı grafikleri çok iyi güzel olsa da hoşuma gitmemiştir. ama buna rağmen şu oyuna baktım "yuh 2d" dedim :D pvp de yokmuş bu arada. villain yaratmak olmucakmış release'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 city of heroesda da aynı şekilde yapmıştı cryptic , city of villains ek paket/yeni oyun olarak çıkmıştı. oyunun şu andaki durumuna bakarsak , gayet iyi bir strateji. pvpsi , villain içeriği çok daha oturmuş şekilde geliyor. ayrıca "pvp hurraaa" bebelerinden de korunmuş oluyor oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 carebear'lara göre olacak yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sabonis said: grafikler fazla çizgi bence ya. 2d hatta yani dicem neredeyse :p abi, cizgi roman kahmaranlarını oynadıgımız bir oyun.. keşke 2d olaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bence gayet uygun görüntüler ve çok güzel olabilir. Şunu söylemek istiyorum ki ben hemen hemen bütün spiderman oyunlarını zevkle oynadım az çok ama ultimade spiderman i çok ayrı bir keyifle sırıta sırıta oynadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 PvP'si arena based olacakmış, öyle diyordu bir videosunda. Ayrıca karakter animasyonlarını izledim bir gameplay videosunda da bütün animasyonlar birbirlerini tekrarlıyorlardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar