Gumm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 söyle sölyliyim bu server hızı ile dalga gecenlerin hepsi lafalrı b aska bitaraflarindan dinliyo biz dedikki hostumuz bize 2mb lik baglanti sagliyacak bu 1.si idi2.si Korax benim scp lerimi alip degistirmis demis onlar senin mi eminmisin Dbsource dan almis olmayasin onlari? yada hamido dan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2004 istersen hostun sana 10GB lık baglantı sağlasın yinede Darkness. Bu darkness demeyide terim gibi kullanıyoruz son zamanlarda ama darkness yani[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Sonucta ortada bi emek varsa saygı duymalıyız arkadaslar...[signature][hline]Old Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 adam ekmek yapıyım demıs ama batırmıs kıl mıl dolu ıcı[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 daniska client arka resmi oyle atesli vs... nerenin o ?Cok hos olmus bende alacam...hani paperdollun arkasında ateş var fln ya onu soruom[signature][hline]:rock: Kolayoyun UO Developer :rock: :rock: Etheria UO Webmaster :rock: :rock: Lothlann UO Owner :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Server Darkness!... Gun boyu online bekleriz Gün sonu ne oluyor ? Gece bilgisayarı açık bırakmanıza kızan birimi var yoksa gece sizin oraya Tedaş elektrik vermiyormu yada geceleri bir başka sorunmu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyper Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Ulan hepiniz ne mal adamlarsınız lan internet dalga geçme yeri değildir. Bu foreumları açmalarınında tek sebebi bilgi paylaşmaktır. Dalga geçmek değil adamlar bir şeyler yapmaya çaıştılar diye ona buna b*k atmayın tamammı siz şu ana kadar ne yaptınız madem bilginize çok güveniyorsunuz siz neden yapmıyorsunuz "Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş" misali hepiniz kasap kedisi gibi yalanırsınız böyle varsa bir bilginiz deyin ki arkadaşım bu böyle olmalı şu şöyle olmalıydı gibi, bilginiz yoksada fikriniz vardır fikrinizi paylaşın sizi bilgi düşmanları...İmzamı okuyunda bişiler anlayın[signature][hline] İnsanlar senin fırtınlarınla ilgilenmez gemiyi limana sağlam getirip getirmediğinle ilgilenir. [Bu mesaj cyper tarafından 01 February 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 İlla ortalığı kızıştırcaksınız yani ne diim :hmm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patara Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 cyper ne zak zak ediyorsun sen ya , sanamı kaldı adamın avukatlığı. Öle kafana göre ulu orta ileri geri konuşma. Efendi ol efendi olalım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2004 hayırlı olsun.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad allah allah deyip geçer genç osman.. Fiuuuuvvvv taksimetreeeleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucantekme Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2004 Darkness a ne oldu ya kapandımı nedir? ipmi dğişti biri bilgi verebilirmi? [Bu mesaj ucantekme tarafından 02 February 2004 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Gumm, 31 January 2004 23:07 tarihinde demiş ki: söyle sölyliyim bu server hızı ile dalga gecenlerin hepsi lafalrı b aska bitaraflarindan dinliyo biz dedikki hostumuz bize 2mb lik baglanti sagliyacak bu 1.si idi2.si Korax benim scp lerimi alip degistirmis demis onlar senin mi eminmisin Dbsource dan almis olmayasin onlari? yada hamido dan ? Ben zaten ben yazdım demedim. Türkçe çevirisi,düzenlemesi bana ait. Senin yaptığın almışın AHANDA BEN YAZDIM diye koymuşun.Ne diyim yoluna devam..[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Hayırlı Olsun... Fakat Bu Dalga Geçenleri *****KINIYORUM***** Çok Yanlış Yapıyorsunuz. Adamlar Zevk İle Açmış Siz Dalga Geçiyorsunuz....[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hehe olm o server yüzünden makinaya format aatım lan hastalık bu server deli olurum böyle işlere ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar