Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Darkness!... Gun boyu online bekleriz

LioN

Öne çıkan mesajlar

söyle sölyliyim bu server hızı ile dalga gecenlerin hepsi lafalrı b aska bitaraflarindan dinliyo biz dedikki hostumuz bize 2mb lik baglanti sagliyacak bu 1.si idi2.si Korax benim scp lerimi alip degistirmis demis onlar senin mi eminmisin Dbsource dan almis olmayasin onlari? yada hamido dan ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan hepiniz ne mal adamlarsınız lan internet dalga geçme yeri değildir. Bu foreumları açmalarınında tek sebebi bilgi paylaşmaktır. Dalga geçmek değil adamlar bir şeyler yapmaya çaıştılar diye ona buna b*k atmayın tamammı siz şu ana kadar ne yaptınız madem bilginize çok güveniyorsunuz siz neden yapmıyorsunuz "Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş" misali hepiniz kasap kedisi gibi yalanırsınız böyle varsa bir bilginiz deyin ki arkadaşım bu böyle olmalı şu şöyle olmalıydı gibi, bilginiz yoksada fikriniz vardır fikrinizi paylaşın sizi bilgi düşmanları...İmzamı okuyunda bişiler anlayın[signature][hline]
İnsanlar senin fırtınlarınla ilgilenmez gemiyi limana sağlam getirip getirmediğinle ilgilenir.

[Bu mesaj cyper tarafından 01 February 2004 19:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
said:
Gumm, 31 January 2004 23:07 tarihinde demiş ki:
söyle sölyliyim bu server hızı ile dalga gecenlerin hepsi lafalrı b aska bitaraflarindan dinliyo biz dedikki hostumuz bize 2mb lik baglanti sagliyacak bu 1.si idi2.si Korax benim scp lerimi alip degistirmis demis onlar senin mi eminmisin Dbsource dan almis olmayasin onlari? yada hamido dan ?

Ben zaten ben yazdım demedim.
Türkçe çevirisi,düzenlemesi bana ait.

Senin yaptığın almışın AHANDA BEN YAZDIM diye koymuşun.Ne diyim yoluna devam..[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...