Zagg Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Tek Kelıme Yazık !...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: daniska, 27 January 2004 21:50 tarihinde demiş ki: abi tamam olayı aşmıyalım ben yenileri destekliyorumda bukadarıda olmaz owner ı çağırdım plevel 2 geldi dediği şu: owner şuan bi şeyle meşgul yürüyemiyormuş sanırım :D ahanda owner gelir: yorum yok :P Ahahaha :D * Kopar * * yarılır * * Gülmekten yerlere yatar * Zaten o adam gumm ismiyle benim scriptleri alıp kendi adına çevirmiş. Başta Skill ve stat menu olmak üzere. Dialog isimleri bile aynı onu bırak scripted by korax yazıyodu onu *** diye değiştirmiş takılıyo eleman :D[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raymond Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Hönk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Ss e hayran kaldım Uocu tanıdıklarıma bunu anlatcam ve rezil edicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 said: Arthur_HellsFire, 28 January 2004 18:51 tarihinde demiş ki: Ss e hayran kaldım Uocu tanıdıklarıma bunu anlatcam ve rezil edicem :D up..up..up lol ben çektim ben çektim :P :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nookie Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 BEyler YApmayın yeter ya adam açmış işte amma kötülediniz ha lan scriptleri nasıl yerleştirmiş o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 ya hala boşboş gülüyorsunuz oda güzel gülün tabi yurdumuzun insanina ne komik bide rezil edin fakat birşe görmemişsiniz ki ordaki [jailed] tagi ile britte duruor adam taz belirtmis birkişide yorum yapmamıs o zmn ben yapayım .jail komutu ile jaillenmis bir kişi jailden (random sphere jail) cikamaz fakat adam kendini deyisik bir jail scpsi bulduysa bunuda oyundayken bi deniyim dediyse o anda siz page atip dalgınlına yanınıza gelmisse bu adamı küçük düsürmezki yani diyemedinizmi orda hoca senin yaninda jailed yaziyor diye ne insansiniz yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AllywoX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Merhabalar bu mesajı okuyan arkadaslarıma bir sey soylemek istiyorum. Biz serverin daha ileriye gitmesi icin ugrasıyoruz ve bu serverde ki owner arkadaslarım sadece 2 kisidir. Bunlar El Ryad ve Replicant'dır. Crow ise sadece benim arkadasım oylesine girmisti oyuna ben onu jaillemistim ve ben onu yanıma cekmistim sadece espiri amaclı ama sizler bunu kendinize alay konusu yapmıssınız bunu inanın paticik halkına yakıstıramadım neyse arkadaslar hepinize mutluluklar diliyorum. Ben Replicant ben sizleri serverimize bekliyorum. Bana .xname ve .color gibi komutları ogretin diye. Hepinize iyi gunler mutlu yarınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ben koyarım spawn cogu serverlarda yapmıstım o ısı[signature][hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 aferin sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Sanırım onların connectorları ile girmek gerekiyormu... Site adreslerini bilen varmı acaba?[signature][hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytixodem UO Shard I [url] _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Gun boyu online, Gece boyu offline[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Ulen Bea bunu yapan adam bunları okudumukı dıye dusunuyom :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2004 said: Arthur_HellsFire, 28 January 2004 18:51 tarihinde demiş ki: Ss e hayran kaldım Uocu tanıdıklarıma bunu anlatcam ve rezil edicem :D Ee YUhhhkkk[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 server is down server iiss dooowwnn :D pauahahaha[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AllywoX Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Arkadaslar sanırtım sizlere derdimi anlatamamısım ben.Bakın bir kere scriptleri ekleyen kişi tanıdıgım en iyi scriptorlardan birisi. Adını vermek istemiyorum eger servere gelirseniz sizde kim oldugunu gorursunuz zaten.Bu arada sabah online aksam ofline konusuna gelirsek su anda server evden acılmıs durumda ama yakında exel pc ile sozlesmemiz baslayacak ve 3mblik alana kavusacagız sizleride serverimizde gormekten mutluluk duyarız iyi oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Sanırım İstanbul İç Erenköyden Bir İnternet Cafeden Açılan Bir Server . Bağlantıları 512 kbit , Adamlar Uğraşmış Birşeyler Alıcağınıza Lak Lak Yapıyorsunuz . Gereksiz Bir Tartışma .[signature][hline]Lost Land Owner . Bullet Proof Lost Land www.Lostland.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AllywoX Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Gunaydın Cihan bugun erkencisin. Destegin icin saol canım gorusuruz diger adamlarda senin gibi dusunse ortada hic bir yanlıs anlasılma olmayacak ayrıca biz servere cafede acmadık bir arkadas actı bizde yardım ediyoruz hadi eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xheana Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 İp Değişince Ne Olucak ? Bence Dynip.com dan İp Sabitleyin Sorun Olursa Bi Telefon Açarsınız. [Bu mesaj xheana tarafından 30 January 2004 10:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AllywoX Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Su anda bir sey belli degil,sanırım sponsorumuzun dedigi sekilde degistiririz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 arkadas ortada zaten yanlıs anlama yokkı bız sana da değil bız crowa guluyozz puahah :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Owner işi bilmiyor baglantı ne diyince 2mbyt duymuş 2 mbyt diyor 2Mbit mi yani diyorum ? hee hee o diyor nebuladan hızlı diyor. Bu sefer sıra bende heeee hee diyorum çıkıyorum ..[signature][hline]Be nice or be gone.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Nebuladan Hızlı dabi olm nebuladan hızlı ama tek basına kendı makınasından oynayınca ole gelıyo adama :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Nebuladan Hızlımı Demişş?? Hahah ahah puahaha Evet. haklı ondan serverda 2 kişi olurken Oldugum yerde duruorum neden acaba yoksa An Ex mi yedim??(Bakmak icin girmiştim yanlış anlamayın ozaman ne oynuosun demeyin) heheheh Darkness Fast :-P[signature][hline] †Ravena and Other's† Coming Soon Your Dream.. ((((((((((((OoOooO)))))))))))) [Bu mesaj RaVena tarafından 30 January 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2004 ee farzetkı playerı jaılledı adamı cıkarması gerektı ne olacak adamın acc yı sılıp yenısınımı acıcak :-)[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar