Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Darkness!... Gun boyu online bekleriz

LioN

Öne çıkan mesajlar

said:
daniska, 27 January 2004 21:50 tarihinde demiş ki:
abi tamam olayı aşmıyalım ben yenileri destekliyorumda bukadarıda olmaz owner ı çağırdım plevel 2 geldi dediği şu:
owner şuan bi şeyle meşgul yürüyemiyormuş sanırım :D
ahanda owner gelir:

yorum yok :P

Ahahaha :D

* Kopar *
* yarılır *
* Gülmekten yerlere yatar *

Zaten o adam gumm ismiyle benim scriptleri alıp kendi adına çevirmiş.
Başta Skill ve stat menu olmak üzere.
Dialog isimleri bile aynı onu bırak scripted by korax yazıyodu onu *** diye değiştirmiş takılıyo eleman :D[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Sosyal ağlarda paylaş

ya hala boşboş gülüyorsunuz oda güzel gülün tabi yurdumuzun insanina ne komik bide rezil edin fakat birşe görmemişsiniz ki ordaki [jailed] tagi ile britte duruor adam taz belirtmis birkişide yorum yapmamıs o zmn ben yapayım .jail komutu ile jaillenmis bir kişi jailden (random sphere jail) cikamaz fakat adam kendini deyisik bir jail scpsi bulduysa bunuda oyundayken bi deniyim dediyse o anda siz page atip dalgınlına yanınıza gelmisse bu adamı küçük düsürmezki yani diyemedinizmi orda hoca senin yaninda jailed yaziyor diye ne insansiniz yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Merhabalar bu mesajı okuyan arkadaslarıma bir sey soylemek istiyorum. Biz serverin daha ileriye gitmesi icin ugrasıyoruz ve bu serverde ki owner arkadaslarım sadece 2 kisidir. Bunlar
El Ryad ve Replicant'dır. Crow ise sadece benim arkadasım oylesine girmisti oyuna ben onu jaillemistim ve ben onu yanıma cekmistim sadece espiri amaclı ama sizler bunu kendinize alay konusu yapmıssınız bunu inanın paticik halkına yakıstıramadım neyse arkadaslar hepinize mutluluklar diliyorum. Ben Replicant ben sizleri serverimize bekliyorum. Bana .xname ve .color gibi komutları ogretin diye. Hepinize iyi gunler mutlu yarınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar sanırtım sizlere derdimi anlatamamısım ben.Bakın bir kere scriptleri ekleyen kişi tanıdıgım en iyi scriptorlardan birisi. Adını vermek istemiyorum eger servere gelirseniz sizde kim oldugunu gorursunuz zaten.Bu arada sabah online aksam ofline konusuna gelirsek su anda server evden acılmıs durumda ama yakında exel pc ile sozlesmemiz baslayacak ve 3mblik alana kavusacagız sizleride serverimizde gormekten mutluluk duyarız iyi oyunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım İstanbul İç Erenköyden Bir İnternet Cafeden Açılan Bir Server . Bağlantıları 512 kbit , Adamlar Uğraşmış Birşeyler Alıcağınıza Lak Lak Yapıyorsunuz . Gereksiz Bir Tartışma .[signature][hline]Lost Land Owner .
Bullet Proof Lost Land
www.Lostland.gen.tr
Sosyal ağlarda paylaş

Nebuladan Hızlımı Demişş??
Hahah ahah puahaha
Evet. haklı ondan serverda 2 kişi olurken Oldugum yerde duruorum neden acaba yoksa An Ex mi yedim??(Bakmak icin girmiştim yanlış anlamayın ozaman ne oynuosun demeyin)
heheheh Darkness Fast :-P[signature][hline]
†Ravena and Other's†
Coming Soon Your Dream..
((((((((((((OoOooO))))))))))))

[Bu mesaj RaVena tarafından 30 January 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...