Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Server Darkness!... Gun boyu online bekleriz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selam arkadaslar yeni olan serverimiza gm (spawner) araniyor ip loginserver=195.174.111.197,2593 gun boyu aciktir[signature][hline]http://www.freewebs.com/uoshardlar/
Mesaj tarihi:
*!Hadese Orta Acar* (90'a Oke :D[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...*

[Bu mesaj RaVena tarafından 27 January 2004 21:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Selam,

K@nK B@b ben kurarım spawnlarını ama bana plevel 8 verejen ok mu? Beraber shardını güçlendiririz lord yaparız kıskanıyorlar şuanda onlar bakma

meauha yarılmamak elde değil yaf. ama hevesi var dalga gecememek gerk.
Mesaj tarihi:
ben taz lafı iyi çakmış demiştim ama yanlış anlaşılmış olsun ya 1-2 çakmanın aramızda lafı olmaz bugun sen çakarsın yarın ben KENNNKKK[signature][hline]Be nice or be gone..
Mesaj tarihi:
Lan İşiniz Gücünüz Dalga geçmek ne biçim Admasınız.
Adam server Açıyo Ama kapancak :) auhahuhu Sinir oldum lan![signature][hline]Nookie Nookie I Like The Cookie
------------------------------------------
Mesaj tarihi:

abi tamam olayı aşmıyalım ben yenileri destekliyorumda bukadarıda olmaz owner ı çağırdım plevel 2 geldi dediği şu:
owner şuan bi şeyle meşgul yürüyemiyormuş sanırım :D
ahanda owner gelir:

yorum yok :P

Mesaj tarihi:
Acaba O Owner .forgive komutunu biliormu diye sormalıydın orda Daniska....[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...*

Mesaj tarihi:
ss'ye tek kelime ile koptum.
.forgive ownz joO diyorum.[signature][hline]What tha fuck you know?
F means Forever with you
U means Unhappy with you
C means Care for you
K means Kiss you
Anyway so; I will fuck you forever.
Mesaj tarihi:
said:
RaVena, 27 January 2004 21:55 tarihinde demiş ki:
Acaba O Owner .forgive komutunu biliormu diye sormalıydın orda Daniska....

ewet sordumda lag dan gitmedi prog iniyordu
fakat gm leri çok iyi onu biliyorum ..
yani çok saygılı:D
nebuladan ii dir :D
Mesaj tarihi:
KS1empre .. :D[signature][hline]Gondorun ışıkları göründüğünde grupta garip bir heyecan vardı. Ravena,Keyn,Phoenix ve Elf Bivrip Ile Meroder'De başlayan yolculuğunun ilk hedefi bu şehirdi ve artık önlerinde yükseliyordu. Gondor'u, yani Batı'nın belki de en güzel şehrini görmüş olan Ravena bile hayranlığını gizleyemedi batan güneşin kızıl bir alevle aydınlattığı bu şehre bakarken Şehrin Güzelliğini Bir Rüya Zannetmişti...*

Mesaj tarihi:
bence siz kendinize bakin .xname bilmedigini nereden biliyorsun? hem sen biliyosunda ne oluyo
: yapma : : rock : : yapma :[signature][hline]Die like the rest
Mess with the best
Ejder Firegod
Mesaj tarihi:
lol öyle böyle değil gmler saygılı yaw ama
bilgileri az ya :(
zebula ocak falan kurmuşlar pek önemli bi server değil isteyene edit var herkessin edit hakkı var statlar 300 ü geçirmiyorlar skilleride 100 i geçmiyorlar..
tamamen pvp oynayın zevkini çıkarın :D azına zokam
Mesaj tarihi:
Bence en yakın zamanda en iyi duzenle karşılaşıcaksınız...[signature][hline]Scripter arayan varsa ozelime msg atsın 3 senelik ultima bilgim var 2 senedir script yazıyorum Sphere veya runUO farketmez...

Iyi Oyunlar...
Mesaj tarihi:
isteyene edit yok sadece 1-2 haftalik bir olay o server tamamen devreye girince oda ortadan kalkar[signature][hline]Die like the rest
Mess with the best
Ejder Firegod
Mesaj tarihi:
said:
RaVena, 27 January 2004 21:55 tarihinde demiş ki:
Acaba O Owner .forgive komutunu biliormu diye sormalıydın orda Daniska....
hoş soru . yada .pardon da yazıla bilir :)[signature][hline]Lütfen Yerler Çöp Atmayın!
İmza:Kat Temizlikçisi
è lo zgrw che è il padrone dei mages(In Italiano)
[Bu imza zgrw tarafından 14 January 2003 02:17 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...