Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

T6 Bonusları Hakkında Ne Düşünüyorsunuz ?

Lindoras

Öne çıkan mesajlar

Her ne kadar progressın bitmesine benim açımdan 2 boss kalsada hala merak ettiğim bir konu var.. Blizzard bildiğiniz üzere 5 parça olan t6 gearları sunwell ile 8e çıkardı. Fakat 4 parçadan sonra herhangi bir bonus yok. Son 3 parça diğer 5e göre farklı bir yapıda olsada (haste rating) ben 2 4 6 8 ve full set üzerinde de bir bonus olmalı diye düşünüyorum. Ayrıca çok az classın t6 bonusları işlevsel.. t1 t2 t3 ile bu daha düzenliydi ama sanki blizzard t4 t5 ve t6 ile biraz saçmaladı.

Bakalım siz ne düşünüyorsunuz ?
Sosyal ağlarda paylaş

Hem Blizzard'ın tembelliğine yorabiliriz bunu hem de sunwellden düşen itemların BT/Hyjal loot'undan bayağı iyi olduğunu düşünürsek hemen her class için hiç kimse tier6 chest, gloves falan kullanmayı tercih etmeycektir zaten. O yüzden 8 parça set bonusu gibi birşey koymak gereksiz olurdu bence. Hem de oyuncuyu kısıtlayan birşey olurdu.

Ben mesela sunwell'den tier6 set e dahil olmayan helm, gloves, leggings ve chest i almak istiyorum. Slayer setten sunwell item'larına upgradden gelicek dps artışı yaklaşık 100-150. Yani blizzard'ın bunu telafi edicek bir set bonusu koyması gerekirdi. Koyunca da o zaman set olmayan itemların sunwellden düşmesi anlamsız oluyor falan.

Ben de ilk içerlemiştim eski set bonuslar falan diye ama böyle daha iyi oldu bence. Tek gıcık olduğum şey lock'ların bonusu temiz dps 6% artışı sağlarken diğer bütün class'ların bundan bayağı az yararlanması ( Evet yine başladım : ) )
Sosyal ağlarda paylaş

Nerf Warlockz.

Konuya dönücek olursak isteği kadar spell haste versin set bonusu kullanışsız olsun; sanki karazhandan sscden tkdan ayakkabılarla bilekliklerle gezip de t6ya hayır dicek adam var.

+ Kullanışlı set bonuslar da var, mesela warlockların hem 2 set hem 4 set bonusu çok güzel.

Nerf Warlockz.

.
Sosyal ağlarda paylaş

hunter 2. bonusu hic de kotu degil bence. uzun fightlarda hayat kurtarici bir sey oldugunu dusunuyorum. ben surekli viper acik oynadigimda hic manamin bittigini gormedim. hawk kullandigimda manam %30 civarina indiginde de viper aciyorum, fel mana pot vs'ye gerek kalmiyor. speed buffdan oluyorsun ama dragonspine kullandigim icin cok da hissetmiyorum boslugunu.

4. bonus gercekten cok cok iyi, daha test etme sansim olmadi 1 parca uzagindayim. ama BM hunterin SS-AS kullandigini dusunursek SS damageinin %10 artmasi gercekten cok cok iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:
durumsal diyelim o zaman
bana JoW+manaspring yetio,hep hawk takılıyorum daima.dstmde yok.
en zor durumda bi haste pot cdsni felmanaya bırakırım
ama şu var ben dual wied yapıorum o yüsden 2 mana oilim var

ben totem alamiyorum genelde, hatta hic alamiyorum. palamiz da cok olmuyor raidlerde maalesef, en fazla 3 tane oluyor. o zaman da BoK, BoM ve Salvayi tercih ediyorum. Dual wield olayi iyi tabii, bende gidecegim ZA dan su lanet bad mojo daggerlari duserse.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi görmelisiniz enhancement shaman ın t6 2 parça bonusunu ya:D
180 manaya attıım şeyin mana cost unu %10 azaltıo:) valla şaka gibi (bizde mana sorunu hiç olmaz hatta mh de mana emen bossta bile mana sorunum olmuo)

Gerçi dünyanın en iyi set bonusuda olsa o mana per 5 sec le intellect kakılmış gear i giymemde...
Sosyal ağlarda paylaş

benim bildigim enhancement icin 2 tane guzel t6 parcasi var, biri belt biri boot. da benim anlamadigim bir sey var konuyla alakasiz olacak ama, niye tum SW yapan ya da BT temizlemis enhancement shamanlarda cursed vision of sargeras var? tamam crittir ap dir gercekten cok iyi bi helm de, benim bildigim enhancementlarin oyle cok bir hit rating'e ihtiyaclari yok, arti agility (elbette yariyordur da, en olumcul stat str diye biliyorum, helmde de str yok) de ise yaramiyor diye biliyorum. yaniliyor muyum?
Sosyal ağlarda paylaş

Baalzebub said:
benim bildigim enhancement icin 2 tane guzel t6 parcasi var, biri belt biri boot. da benim anlamadigim bir sey var konuyla alakasiz olacak ama, niye tum SW yapan ya da BT temizlemis enhancement shamanlarda cursed vision of sargeras var? tamam crittir ap dir gercekten cok iyi bi helm de, benim bildigim enhancementlarin oyle cok bir hit rating'e ihtiyaclari yok, arti agility (elbette yariyordur da, en olumcul stat str diye biliyorum, helmde de str yok) de ise yaramiyor diye biliyorum. yaniliyor muyum?

Abi çünkü oyunda 1 tane bile str veren adam akıllı mail yok (ssc deki salak belt dışında ki vindicatorden bile kötü)

Bütün mail loot lar hunter itemi kısacası. Yani çoğu zaman leather itemler mail itemden iyi oluo ki illidan ın göz bandının dengi yok oyunda bizim için hatta engineerlarn yeni recipe larından bile iyi cursed vision of sergeras.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...