Lindoras Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Her ne kadar progressın bitmesine benim açımdan 2 boss kalsada hala merak ettiğim bir konu var.. Blizzard bildiğiniz üzere 5 parça olan t6 gearları sunwell ile 8e çıkardı. Fakat 4 parçadan sonra herhangi bir bonus yok. Son 3 parça diğer 5e göre farklı bir yapıda olsada (haste rating) ben 2 4 6 8 ve full set üzerinde de bir bonus olmalı diye düşünüyorum. Ayrıca çok az classın t6 bonusları işlevsel.. t1 t2 t3 ile bu daha düzenliydi ama sanki blizzard t4 t5 ve t6 ile biraz saçmaladı. Bakalım siz ne düşünüyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hem Blizzard'ın tembelliğine yorabiliriz bunu hem de sunwellden düşen itemların BT/Hyjal loot'undan bayağı iyi olduğunu düşünürsek hemen her class için hiç kimse tier6 chest, gloves falan kullanmayı tercih etmeycektir zaten. O yüzden 8 parça set bonusu gibi birşey koymak gereksiz olurdu bence. Hem de oyuncuyu kısıtlayan birşey olurdu. Ben mesela sunwell'den tier6 set e dahil olmayan helm, gloves, leggings ve chest i almak istiyorum. Slayer setten sunwell item'larına upgradden gelicek dps artışı yaklaşık 100-150. Yani blizzard'ın bunu telafi edicek bir set bonusu koyması gerekirdi. Koyunca da o zaman set olmayan itemların sunwellden düşmesi anlamsız oluyor falan. Ben de ilk içerlemiştim eski set bonuslar falan diye ama böyle daha iyi oldu bence. Tek gıcık olduğum şey lock'ların bonusu temiz dps 6% artışı sağlarken diğer bütün class'ların bundan bayağı az yararlanması ( Evet yine başladım : ) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 What's the similarity between noobs and rogues? They both pick locks sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Rogueların sadece special ability değil tüm attacklara damage bonus vermesi lazım fsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Güzel yani bileklik bot kemerlerin statları tatmin edici o yüzden onlar+gloves felan takip 4 piece bonusu alıp diğer parçaları daha çok statlı random epix gidiyorsun statsal yönden ferahlık oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Nerf Warlockz. Konuya dönücek olursak isteği kadar spell haste versin set bonusu kullanışsız olsun; sanki karazhandan sscden tkdan ayakkabılarla bilekliklerle gezip de t6ya hayır dicek adam var. + Kullanışlı set bonuslar da var, mesela warlockların hem 2 set hem 4 set bonusu çok güzel. Nerf Warlockz. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 @Rikkie Valla karazandan gelip T6 alabilenler elbette burun kıvıracak durumda olmazda örnek Ench Shamanların nerdeyse hiçbirinin T6 set kullanmamasıda ilginç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Druid 2 bonusta efsanevi gerçekten, tank ölmek üzereyken NS > HT ile 12k çakıp raidi kurtarmak deli zevk veriyor :D Zaten swiftmend ile kurtardığım adam sayısını ben bile bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Hunter 2 bonus = kötü hunter 4 bonus = çok çok iyi ayrıca set parçası olmayan en az 3 item var,o yüzden olmasan set bonus fln böle iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Warrior 2 kotu Warrior 4 iyi threat icin, ama meh yani. Surasi dogru, set bonuslari yaparken iyice end game i dusunmusler. Sunwell Droplardan sonra t6 olarak uzerinizde bracer, belt, boots kalmis olucak, bi BT dropu t6 ile set yapabilirsiniz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 hunter 2. bonusu hic de kotu degil bence. uzun fightlarda hayat kurtarici bir sey oldugunu dusunuyorum. ben surekli viper acik oynadigimda hic manamin bittigini gormedim. hawk kullandigimda manam %30 civarina indiginde de viper aciyorum, fel mana pot vs'ye gerek kalmiyor. speed buffdan oluyorsun ama dragonspine kullandigim icin cok da hissetmiyorum boslugunu. 4. bonus gercekten cok cok iyi, daha test etme sansim olmadi 1 parca uzagindayim. ama BM hunterin SS-AS kullandigini dusunursek SS damageinin %10 artmasi gercekten cok cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 durumsal diyelim o zaman bana JoW+manaspring yetio,hep hawk takılıyorum daima.dstmde yok. en zor durumda bi haste pot cdsni felmanaya bırakırım ama şu var ben dual wied yapıorum o yüsden 2 mana oilim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Valla shamanlarn (enhancement) tier6 sında sux bonusuda sux o yüzden zerre kadar umrumda diil:p ben yine rog lootlarına salça olmaya devam edicem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 DoGMeaT said: durumsal diyelim o zaman bana JoW+manaspring yetio,hep hawk takılıyorum daima.dstmde yok. en zor durumda bi haste pot cdsni felmanaya bırakırım ama şu var ben dual wied yapıorum o yüsden 2 mana oilim var ben totem alamiyorum genelde, hatta hic alamiyorum. palamiz da cok olmuyor raidlerde maalesef, en fazla 3 tane oluyor. o zaman da BoK, BoM ve Salvayi tercih ediyorum. Dual wield olayi iyi tabii, bende gidecegim ZA dan su lanet bad mojo daggerlari duserse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 resto ve elem shaman bonusları baya güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Abi görmelisiniz enhancement shaman ın t6 2 parça bonusunu ya:D 180 manaya attıım şeyin mana cost unu %10 azaltıo:) valla şaka gibi (bizde mana sorunu hiç olmaz hatta mh de mana emen bossta bile mana sorunum olmuo) Gerçi dünyanın en iyi set bonusuda olsa o mana per 5 sec le intellect kakılmış gear i giymemde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 benim bildigim enhancement icin 2 tane guzel t6 parcasi var, biri belt biri boot. da benim anlamadigim bir sey var konuyla alakasiz olacak ama, niye tum SW yapan ya da BT temizlemis enhancement shamanlarda cursed vision of sargeras var? tamam crittir ap dir gercekten cok iyi bi helm de, benim bildigim enhancementlarin oyle cok bir hit rating'e ihtiyaclari yok, arti agility (elbette yariyordur da, en olumcul stat str diye biliyorum, helmde de str yok) de ise yaramiyor diye biliyorum. yaniliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Expertise/Hit ve str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bliz tam bi angut shadow priest seti bok ötesi yeni eklenenlerde dahil cok az haste veriyor + hala spell hit veriyor.boot dısında gerisi berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 neresi bok gibi shadow priest setinin yaw ? gayet guzel hem setler hem bonuslar sadece gemlerde saçmalamışlar o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Haste az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 30 bot 29 belt 20 bracer hiç az değil yani daha ne olmasını bekliyordunuzki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 warriorun sw parçaları dışında bütün parçalar bulşit olduğu için bişey diyemicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Baalzebub said: benim bildigim enhancement icin 2 tane guzel t6 parcasi var, biri belt biri boot. da benim anlamadigim bir sey var konuyla alakasiz olacak ama, niye tum SW yapan ya da BT temizlemis enhancement shamanlarda cursed vision of sargeras var? tamam crittir ap dir gercekten cok iyi bi helm de, benim bildigim enhancementlarin oyle cok bir hit rating'e ihtiyaclari yok, arti agility (elbette yariyordur da, en olumcul stat str diye biliyorum, helmde de str yok) de ise yaramiyor diye biliyorum. yaniliyor muyum? Abi çünkü oyunda 1 tane bile str veren adam akıllı mail yok (ssc deki salak belt dışında ki vindicatorden bile kötü) Bütün mail loot lar hunter itemi kısacası. Yani çoğu zaman leather itemler mail itemden iyi oluo ki illidan ın göz bandının dengi yok oyunda bizim için hatta engineerlarn yeni recipe larından bile iyi cursed vision of sergeras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 evet tüm itemlar hunter için cidden de. agi sta int veriyor ap bonus veriyor bi de. mecbur ap abanmak zorunda shamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar