kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 satıyom oynamıycam artık zaman ayıramıyom zaten pek bişi yok karakterde öyle çok fakirde değil yani. armory armory bu isteyen öm atsın ucuzcana veririm. aslında sticky yapasım varda neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 hemen ilgilenin yoksa sticky yapcam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 beleşe alırım makul fiyat:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 50 yetele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kermit öm attık cvp ver bari :) ne kadar istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 50 ytl veririm bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 öm lere geç baktım işlerim var kusura bakmayın. lexius burda yetkili benim. seni satarım paranıda vermem burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 kanka 100 den assa verme. bıraktıgın da iyi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 migrate felan açık daha hiç bişiyine ellenmedi. bankasında primaller felanda var para konusunda sıkıntyı çekilmez yani hiç bi şekilde. satarsınız geçinirsiniz. sonra Totemzor diye bi karakter var bankasında 60 70 stack knothide leather mıdır nedir o zımbırtıdan var. stacki serverda 20 30 gold arası gidiyo yani. satsanız sülaleniz geçinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 yukarı ! yukarı ve ileri !! illa sticky yaptırcanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ya ver bedavaya bana kasma bi yemek ısmarlarım sana antalyada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 bana ver , üstüne de para ver. 100ytl versen yeterli. karakter de karakter olsa peh, oynadıgıma deymez ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 kermit said: stacki serverda 20 30 gold arası gidiyo yani. yalan 13g dan gidiyo bu piyasayı benden daha iyi bilemezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2008 1 aydır yokum piyasa değişmiştir doğrudur düşmüştür fiyat 13 goldu kim kime verir mesela sen benim gültte olmana rağmen ben sana vermezdim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crepuscolo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 selam satmadıysan almak isterim ... pm den mesaj atıyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar