fako12m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Arklar Daha once bu konu verildi ama gerekli ozen gosterilmedi lütfen 7x baslanan bir yer bilen varsa yazsın[signature][hline]Orion Owner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 pvp.kicks-ass.net,2593[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Ah ya yeni format attım tüm ip lerim gitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 darkrealm :) 62.248.0.108,2593 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 darkrealm hala duruyomu be.. :)[signature][hline]"Bir önyargıyı yoketmek, bir atomu parçalamaktan çok daha zordur " Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smeal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 DarkRealm Cok Hoş Server Gerçekten ama Lag olmasa.. cok daha guzel olucak..[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears when you'd scream i'd fight away all of your fears and i've held your hand through all of these years but you still have all of me My ImMoRtAl Icq=322-630-305 Mesenger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 iyice açıklayın bende girem pls yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 EXAA bak uo dosyasınn içine gir login.cfp varıdr onu aç ve içinde loginserver=581.879.547.47,2596 gibi şeyler yasar sadece ip kısmını değiştir hangi servera girceksen sonra clienti aç ve gir bu kadar basit yawww[signature][hline]Etheria HåD맩® Where is Anatolia? icq :147852833 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cyclops Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Arkaşdaşlar Benim Serverım Bitti Fakat Nete Açamadım. Serverı Şöyle Anlatayım: Oyuna Giriyorsunuz Skill Ve Stat Stone Seçtikten Sonra İstediğiniz Şehire Gidiyorsunuz.Duello Taşı İle Bir PvP Saonumuz Var Orada Savaşıyorlar Savaşı Kazanan 100 k Çantasına... İşte Böyle Gidiyor Ama Serverı Nete Açamadık... Ama Çok Yakında Geleceğiz....[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n) icq=222055888 WebTeam [email protected] Bütün Eleştrilere Açığız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 [Bu mesaj Fransua tarafından 11 February 2004 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 arkdaslar konuyla alakası yok ama cıldırcam sımdı ben onceden bır serverın clıentını ındırdım dosyaların ıcındeymıs clıentı edıtlemısler resım fln koymuslar (eski clienti simdi calısmıyo ama client 203 acıncada ole yapıyo) entera basıyorum anında atıyo client hatası verıyo nası duzelcek bu ya bı yardım edın[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 baglanmaya calıstıgın clientın login dosyasında Loginserver=xxx;2593 şeklinde gösterilmiştir muhtemelen. öyle olunca client göçüyor. ; değil de , olacak orası xxx,2593 gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2004 12m ler sarmış dört bir yanımı baktıgım heryerde 17f izmir duruyor ben asl yi sormak istemesemde bana herşey b@b th3 k3nki hatırlatıyor[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi [Bu mesaj DynamicK tarafından 11 February 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 arkadaslar Cecil Arena pvp.kicks-ass.net,2593 ip si ile tekrar geldi eski olan arkadaslar ve pvp ye hasta olan arkadaslar bılırler burayı eskıden ne action olurdu bellı degıl turklerın cogu gırmıs sızde gelın beraber eglenelım[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar