Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7x Gm Basla

fako12m

Öne çıkan mesajlar

DarkRealm Cok Hoş Server Gerçekten ama Lag olmasa..
cok daha guzel olucak..[signature][hline] when you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have all of me

My ImMoRtAl

Icq=322-630-305
Mesenger
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Arkaşdaşlar Benim Serverım Bitti Fakat Nete Açamadım.
Serverı Şöyle Anlatayım:
Oyuna Giriyorsunuz Skill Ve Stat Stone Seçtikten Sonra İstediğiniz Şehire Gidiyorsunuz.Duello Taşı İle Bir PvP Saonumuz Var Orada Savaşıyorlar Savaşı Kazanan 100 k Çantasına...
İşte Böyle Gidiyor Ama Serverı Nete Açamadık...
Ama Çok Yakında Geleceğiz....[signature][hline]Visual Basic(i),Pascal(n),Macromedia(n),Workbench(n)
icq=222055888 WebTeam
[email protected]
Bütün Eleştrilere Açığız..
Sosyal ağlarda paylaş

arkdaslar konuyla alakası yok ama cıldırcam sımdı ben onceden bır serverın clıentını ındırdım dosyaların ıcındeymıs clıentı edıtlemısler resım fln koymuslar (eski clienti simdi calısmıyo ama client 203 acıncada ole yapıyo) entera basıyorum anında atıyo client hatası verıyo nası duzelcek bu ya bı yardım edın[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics
AraGØRN´

DîDØ
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
12m ler sarmış dört bir yanımı
baktıgım heryerde 17f izmir duruyor
ben asl yi sormak istemesemde bana herşey b@b th3 k3nki hatırlatıyor[signature][hline]Grandmaster Hamburger
Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .
irc.ttnet.net.tr #gecevardiyasi

[Bu mesaj DynamicK tarafından 11 February 2004 22:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar Cecil Arena pvp.kicks-ass.net,2593 ip si ile tekrar geldi eski olan arkadaslar ve pvp ye hasta olan arkadaslar bılırler burayı eskıden ne action olurdu bellı degıl turklerın cogu gırmıs sızde gelın beraber eglenelım[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics
AraGØRN´

DîDØ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...