Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Şimdi evde 2 pc var ve neti dağıtırken 1 usb 1 ethernet çıkışlı usr modem kullanıyorum. Ama psp için wireless modem lazım oldu bende bi yerden bir airmax 101 modem buldum. 1 ethernet çıkışı + wireless var. Bir hatta bu 2 modemi nasıl kullanabilirim. Aynı cins cihazlar arasında cross farklı cins cihazlar arasında normal bir ethernet kablosu kullanabilirim diye düşünüyordum. Doğru mu acaba bu ? vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 2 modemi kullanamassin malesef. yani router ozellikli bir modem olsa olabilir de... elindekilerle yapabileceklerin sinirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 niye 2 modemi birden kullanmak istiyorsun?? birini ethernetten diğerini wirelesstan kullan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 wireless ı kullanmak için alet almak istemiyorum sadece psp için kullanıcam. Wireless olan modemi sadece wireless ı gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 USB olanı hatta bağla, usb'den bilgisayar etherneten diğer modeme bağla (tam emin değilim ama iki tarafta da router varsa cross, sadece birinin arayüzü router diğerinin switch ise straight kablo kullanman lazım) Belki wireless olan etherner arayüzünden aldığı ip ile access point gibi çalışır ama fazla umutlanma :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Eve 15-20 liraya(belki daha ucuz) bi hub alip bunu wireless modemin ethernetine baglayarak iki bilgisayara ethernet uzerinden dagitilabilir. Ucuza bulunursa switch de ayni isi gorur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 en mantıklı çözüm kharon un dediği. ufak bi switch ile usb driver modem derdinden de kurtulursun. ethernet, mis gibi. gidip bi switch alıyorsun. bi de kablo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 biraz uğraşınca bridge felan yapıp iki modemin arayüzünede aynı anda ulaşmayı başardım ama ilerisi için iyi bir bilgi birikimi lazım gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar