Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Arkadaşlar ben saclarımı kestirmeden saglıklı gözüksün ipek gibi olsun sağlıklı uzasın isteyen bi vatandaşım erkek kuaförleri de saçı gg ettikleri için bana bu konuda yardımcı olun ne yapayım ne edeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 loreal aminexil. saç uzatma tutoryelinde söylemiştim zaten. dökülme olayını resmen etkiliyo birincisi. ikincisi çok güzel kokuyo saç bide kalitesi artıyo saçın resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Saol vingthor=)dikkatli davranmaya çalışıyorum yanlış bi hareketim 3 numara ile sonuçlanırsa diye korkuyorum o yüzden heryerde soruyorum işte:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 saçın uzayınca ahenkle halay çeksin, orjinal olsun istiyorsan. önce 3 numaraya vurduruyorsun. sonra bir daha uzun süre kuaföre gitmiyorsun( min 6 ay -1 sene). gideceğin zamanda bayan kuaförlerini gez aklına yatana git uçlarından çok az aldırıcam kırıgını falan fılan de. her saçtan eşit kes ama dersin. yani öndekinden 3cm, arkadakinden 1cm değil. ayrıca favorilerini alırken/aldırırken illaki bir erkek kuaförüne gidiceksin. sakın orada saçının başka bir yeriyle oynatma. sadece favorileri aldır. bak erkekler şöyle kestiriyor şurayı alalım derlerse yok dayı de. edit : ha loreal aminexiller harbiden iyi. bendede çok fark etti. 1-2 sene sonra tekrar kullanıcam hatta. direk etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 3 numaraya vurdurdum ve tam 1 senedir berber yüzü görmedi ama kaptan magara adamı oldum(:P)Aminexil düşünüyorum şimdi. Resmen taranmıyor saçlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 valla ben o işe 3 numaraya vurdurmadan giriştim gerçi zaten çok da uzun olsun istemiyorum saçımın önleri çok uzun oldu emo gibi duruyorum bazen buda bi rahatsızlık veriyo doğal olarak acaba diyorum gidip bi kestirsemmi şöyle azcık,onu da berberden korktuğumdan yapamıyorum ayrıca tarağa da karşıym ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Purgatory_ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2008 ben bitkisel çözümden yanayım bi kere saç tipinde önemli yapacağın bakım için ve saçın sağlıklı olması için öncelikle beslenmene dikkat etmelisin. özellikle protein içerikli besinler tüketmelisin bu kalıcı sonuçlar verir ayrıca saçın daha çabuk uzamasına yardımcı olur ama hemen bi sonuç almak istiyosan zeytinyağı kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tello07 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Arkadaşlar ben saç yüzünden intihar edecektim o derece takıntılıyım saç konusuna.Artık takıntıyı bıraktım çünkü vücudumuzun olduğu gibi saçımızında vitaminlere ihtiyacı var. Bu yüzden benim sana en büyük tavsiyem sadece saça özel vitamin takviyeleri var onları kullanarak destekle saçlarını, kimyasal şampuanlardan uzak dur mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2023 şunu alıyorsunuz 200 liray veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2023 Malzemeler: 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı bal ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi. Yapılışı : Malzemelerin tümü küçük bir kabın içerisine alınır ve iyice karıştırılır. Saçın uzunluğuna bağlı olarak tarifin miktarı artırılabilir veya azaltılabilir. Karışım tüm saça uygulanır ve 30 ila 40 dakika bekletilir. Ardından ılık su ile durulanmalıdır. Tüm saç tiplerine uygulanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar