scabbers Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ya arkadaslar yardım edin edin client calışmıo ya nedir ne değildir bu ...tam char list acılıo 2 tıklıyom char a bu program gecersiz islem yuruttu kapatılacak!!!! uf bıktım ya en son da size sorim dedim yardım pls[signature][hline]imzamı okuyan o biçim olsun :D :tebrikz: hala da bakıon ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ultima Online'dan kaynaklanan bi sorun olabilir.Eğer girmeye çalıştığın serverın verdatası yada map'i farklıysa seninkilerle uyuşmuyor olabilir. Oyun içinde bulunduğun yerde bug olabilir. Sana tavsiyem Ultima online'ı sil tekrar yükle. Yine Olmazsa Ya virus var yada Server'da bulunduğun noktada hata...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Korax, 12 February 2004 09:55 tarihinde demiş ki: Sana tavsiyem Ultima online'ı sil tekrar yükle. Boyle ugrasli bir is yerine once world ve char dosyalarini yedekleyip, yerine ici bos (icinde sadece [eof] yazan chars ve world dosyalari) koysan da denesen, boylece sorunun serverda mi clientte mi oldugunu anlasan daha hos olmaz mi?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Baggio, 12 February 2004 10:47 tarihinde demiş ki: Boyle ugrasli bir is yerine once world ve char dosyalarini yedekleyip, yerine ici bos (icinde sadece [eof] yazan chars ve world dosyalari) koysan da denesen, boylece sorunun serverda mi clientte mi oldugunu anlasan daha hos olmaz mi? Gralsın :D[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 kendi serverına girmeye çalışıyorsan bronx +1 başka bir serverda bu hatayı yaşıyorsan client'ın geçersiz sürüm olduğundan olabilir. 2.0.3 ile denemeyi dene..[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Bronx degil, Baggio. Forumlara neredeyse hic ugramayan biriyle beni karistirmak da ayri bir basari :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MumChamber Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ayh baggio :) bronx beni andı galiba :))[signature][hline]its supersonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Baggio, 12 February 2004 11:52 tarihinde demiş ki: Bronx degil, Baggio. Forumlara neredeyse hic ugramayan biriyle beni karistirmak da ayri bir basari :) Hehehe..[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roanoke Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 ZUAHHAHA[signature][hline]Old Worldbuilder Quaxis 2 Roanoke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar